Hackerangreb på SIOE og SIAD

Begge vores sider, SIOE international og SIAD er blevet slettet af vores fascistiske modstandere. Det slår ikke SIOE og SIAD af pinden, det gør os kun endnu mere målbevidste og nidkære omkring vores opgave: at stoppe islamiseringen af vores kære Danmark .

Hackerangrebet bliver selvfølgelig meldt til PET, da dette er et angreb på et politisk parti og et forsøg på at at lukke munden på nogen der siger noget man ikke ønsker at høre, fordi sandheden gør ondt på visse af vore modstandere.

9 comments

 1. Lars Eriksen

  Ok, så det er de facistiske svin som har ødelagt jeres hjemmeside. Utroligt så udemokratiske de er.

 2. Kirsten Madsen

  Det er simple, feje og lyssky individer, der foretager et sådant hackerangreb, en kriminel rendestensytring!
  SIOE og SIAD fortsætter vedholdende den yderst påkrævede modstandskamp mod islamiseringen af Europa og dermed ikke mindst mod islamiseringen af Danmark. Modstandskampen omfatter også det ynkelige landsforræderi, der trives på forskellige måder i alle samfundslag.
  Modstandskampen er ufortrødent at håndhæve ytringsfriheden til at sige og skrive sandhederne omkring islamiseringen og dermed i omfattende grad nedbrydningen af vores/ vore lande, kulturer og legitime grundlove.
  Modstandskampen er at sikre befolkningerne fredelige leveforhold og fortsat eksistens i egne lande.
  SIAD og SIOE GIVER ALDRIG OP! DE SEJRER!

 3. jernhesten

  “Begge vores sider, SIOE international og SIAD er blevet slettet af vores fascistiske
  modstandere”

  Hvad betyder det helt præcis? Er der ingen sikkerhedskopi, af indholdet på siden? Kommer den op at køre igen? Hvis ja – med samme indhold som før?

 4. Jakob Sørensen

  Jeg ville høre om der findes en engelsk-sproget udgave af artiklen, eller om jeg selv skal oversætte (der bliver spurgt til de manglende sites fra udlandet), og om man (SIAD) i givet fald vil være interesseret i en oversat udgave når dette er gjort.
  M.V.H. Jakob Sørensen
  -Altid Danmark !

 5. Jørgen D. Grønbæk

  Tak for jeres kamp og udholdenhed.
  Jeg holder med vor Dronning Margrethe:
  “Gud bevare Danmark” – for politikerne gør det jo ikke.
  Jørgen D. Grønbæk