Stop Islamiseringen Af Danmark

SIAD – Vi går forrest i kampen for DIN og DINE børn og børnebørns frihed

Mordforsøget på SIAD-toppen

Mordforsøg på SIAD-top i forbindelse med SIOE Danmarks demonstration i København d. 21. okt. 2007

Hændelsesforløb på demonstrationsdagen (Offentliggjort på SIADs hjemmeside d. 24. okt. 2007):

Anders Gravers og to andre SIAD medlemmer kører i en varevogn med plads til 3 og følger efter sikkerhedsbilen foran hvor der er 3 personer, deriblandt et ældre SIAD medlem.

Vi når hen til en parkeringskælder og følger efter bilen ned. Der er meget lavt i nedkørslen så vi kører forsigtigt da vi ikke er sikre på om bilens tag vil støde på. Vejen ned i kælderen er opdelt med metalstolper i midten.

Da vi endelig kommer ned bliver vi dirigeret langs med stolperne og helt frem til en betonpille. 2 – 5 sekunder efter lyder et brag og forruden bliver forsøgt smadret med en jernstang af to autonom-udseende personer ovre ved passagersiden. Herefter bliver begge sideruder smadret af yderligere 4 maskerede personer, 2 på hver side og der bliver råbt “træk ham ud, træk ham ud!!. Der bliver nu kylet en fyldt sodavandsflaske (viser det sig senere) ind gennem højre vindue som rammer kvinden i midten af bilen i baghovedet.

Samtidig bliver der hamret løs med jernstænger på Anders Gravers i førersædet og et SIAD medlem på passagersædet længst til højre. De to afværgrer sig så godt de kan, men bliver tildelt adskillige slag. Det lykkes Anders Gravers at læne sig over mod midten og sparke en af de maskerede i hovedet da han læner sig ind for at låse døren op indefra. Det giver Anders chancen for at springe ud med sin ildslukker i hånden og knalde den første han ser et slag på hans venstre arm.

Her bliver der foruden slag med jernstænger også stukket med kniv, viser det sig senere, for der er et tydeligt stikmærke i Anders Gravers’ skjorte. Det der redder ham er hans stiksikre vest hvor der er et tydeligt snit i de yderste stoflag. Havde han ikke haft den på havde kniven ramt ind i lever og tarmregion hvilket havde været fatalt.

Anders bevæger sig derefter rundt om bilen fordi han hører skrig og ser et SIAD medlem ligge på jorden med 4-5 maskerede personer over sig som hamrer løs på hans hoved med jernstænger. I det samme bliver der råbt: Løb, Løb!! Og alle maskerede personer forsvinder op ad nedkørslen til kælderen som dug for solen. Og i det samme ruller jerngitteret ned, mærkværdigvis nok, da det er indstillet til at gå op og ned efter 30 sekunder.

Et afsluttet telefonopkald i bilen på vej ned i kælderen og et påbegyndt mobilopkald lige efter overfaldet afslører at episoden har taget rundt regnet 5 min.

Et ældre medlem af SIAD ligger livløs på kældergulvet og får sig rejst op. Blodet strømmer ud af hovedet på hende. Hun sad i sikkerhedsbilen da overfaldet på varevognen begyndte og løber ud af bilen da der bliver råbt UD UD! af føreren af bilen. Føreren kører derefter væk med bilen.

Kvinden løber i en vilkårlig retning og bliver indhentet af to autonome som hamrer en jernstang i hovedet af hende. Hun falder ned og bliver liggende helt stille og fornemmer at de står stille et øjeblik over hende for at være sikre på at hun er færdig. Derefter løber de væk, formodentlig hen til SIAD medlemmet på gulvet hvor de formentligt deltager i at slå løs på ham. Her bliver der også stukket med kniv da det senere viser sig et snit i medlemmets jakke. Heldigvis havde han også sikkerhedsvest på.

Under overfaldet bliver der forsøgt ringet til politiet af kvinden i midten af varevognen. Opkaldstonen lyder i lang tid, så bliver den taget og efter der er afgivet besked bliver der henvist til politiet. Da politiet tager telefonen kan de ikke høre noget fordi signalet er dårligt p.gr.a at vi befinder os så langt nede i en kælder. En vicevært kommer til stede efter overfaldet og får alarmeret politi og ambulancer. Det mandlige SIAD medlem er slemt tilredt og er ved at miste bevidstheden, men kommer ned at ligge og bliver behandlet som den første af falckfolkene. Alle er udskrevet igen.

Et ældre SIAD-medlem slået med jernstang i hovedet og bløder voldsomt.

SIAD-medlem ramt i hovedet af en fyldt sodavandsflaske.

Formand for SIAD Anders Gravers slået med jernstænger og forsøgt stukket med kniv.

SIAD-medlem tæsket med jernstænger og forsøgt stukket med kniv.

12 comments on “Mordforsøget på SIAD-toppen

 1. Fuck Siad
  februar 26, 2014

  Tak til dem der angreb! Siad fik en på snuden:-) dejligt at se hvordan I klynker nu!

 2. En dybdegående artikel om mediernes skødesløs journalistik omkring demonstration kan ses på http://analysator.blogspot.dk/2007/10/venstreradikale-overfalder-fredelig.html

 3. Pingback: Ingen rets-retfærdighed for islam-modstandere | Stop islamiseringen af Danmark

 4. Morotssoppa
  marts 19, 2013

  Man önskar att jag skrivit det här personligen! kudos!

 5. Ken
  februar 23, 2013

  Det har tidligere været nævnt, at brandstifterne var involveret i angrebet. kom der noget frem i retssagen om dette og er der ellers nogen udvikling i sagen? Det er altså voldsomt vigtigt, at i sørger for at melde så meget som muligt ud om det her. De skal ikke slippe afsted med det.

 6. Pingback: Seneste opdateringer fra Stop Islamiseringen af Danmark | Stop islamiseringen af Danmark

 7. Pingback: 5-års dag for mordforsøg på SIAD medlemmer | Stop islamiseringen af Danmark

 8. André Eiby
  april 11, 2012

  Måden det hele blev gjort på gør mig syg. Syg, fordi vi kæmper en kamp mod en helt 3. gruppe, nemlig terrorister og yderligtgående muslimer, så hvorfor skulle man gå rundt og holde øje med sine egne!!!!! Fuldkommen afstumpet og sygt, et regulært drabsforsøg som heldigvis ikke blev fuldført pga de overfaldnes reaktion og rent held. Vi er nød til at gå med skud og stiksikre veste, i Danmark!!!!! Hvor sygt er det ikke………Hvis de tror de kan stoppe os i kampen om sandheden tager de grueligt fejl, de kujonagtige svin……….

 9. Kurt
  april 6, 2012

  Fandt politiet overfaldsmændene? Eller gjorde de overhovedet en sag ud af denne rædselsfulde episode?

 10. Pingback: Det morderiske overfald på SIAD ved at blive opklaret‏ « Hodjanernes Blog

 11. Pingback: Pressemeddelelse: Glædelig nyhed | Stop islamiseringen af Danmark

Der er lukket for kommentarer.

Information

This entry was posted on februar 19, 2011 by in Indland.

Navigation

Gør en forskel: Omdel flyers til LUK GRÆNSEN demoen 5. juni

HALAL-FOLDER – kan udprintes her

Se og print vores folder ud

Al-Qaidas syv-punktsplan

Mordforsøg på SIAD-top

KLIK på billedet og læs hvordan du kan støtte IKKE MERE ISLAM!

SLAM – den eneste religion

Det Sorte Lexicon

Politisk ukorrekt lexicon forfattet af PH Bering

“Når ret bliver til uret” en afslørende bog OM KORRUPTION I DET DANSKE RETSSYSTEM

HVEM ER SIAD?

KONTAKT

mail: siaddk@gmail.com

Stop Islamiseringen Af Danmarks kontortid:

Ma-fr: 10-13 og 16-19 Lø/Sø: 12-15

Tlf: 96771784

Danmark er ved at blive islamiseret, fortæl os hvordan det står til hvor du bor. Har du forslag til hvordan vi stopper islamiseringen hører vi gerne om dette.

SIAD’s politik

BETINGELSER FOR MEDLEMSKAB AF SIAD

SIAD imod racisme

SIAD bekæmper de totalitære!

SIAD KATEKISMUS

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 100, der følger denne blog

%d bloggers like this: