Djævelens dilemma

Koranen

Varanen

I sidste uge offentliggjorde SIAD en artikel der hed “Varanens ord: Muslimernes skæbne og straf”. Mange har spurgt til hvad den egentlig gik ud på og her er svaret:

Vi har taget en masse koranvers der beskriver hvordan kristne og jøder skal dræbes og mishandles ifølge koranen. Dem har vi så vendt 180 grader og udskiftet jøder og kristne med muslimer, Allah har vi udskiftet med Anders Gravers, koranen har vi kaldt Varanen og islam kalder vi Slam. Ellen Wullfs koranoversættelse er blevet til Ellen Vuf’s Varanoversættelse.
Med disse udskiftninger af ordene jøder og kristne og dernæst vantro til ordet muslim, har Anders Gravers gjort sig skyldig i overtrædelse af §266b i den grad, at han burde fængsles for det, hvis der er lighed for loven. I artiklen opfordrer Anders Gravers jo direkte til mord på muslimerne, hvis de ikke omvender sig til Varanen. Det burde være lidt mere alvorligt end den verserende sag mod Hedegaard. Men problemet med dette er, at hvis Anders Gravers bliver dømt for dette, så er koranen også under samme dom og skal kendes ulovlig ifølge §266b. Det var djævelens dilemma nr. 1.

Djævelens dilemma nr. 2: Bliver Anders Gravers ikke dømt og dermed heller ikke koranen, må vi gå videre til næste skridt: at søge om at få godkendt Slam som vores nye religion hos de samme myndigheder, som har godkendt islamiske trossamfund og her må jo så gælde samme rettigheder for Per som Poul, altså retten til at nedfælde de mest uhyrlige ting man kan gøre mod mennesker og derefter få det godkendt som et trossamfund i Danmark.

16 comments

 1. Pingback: Varanens ord: Muslimernes skæbne og straf | Stop islamiseringen af Danmark
 2. P.H. Bering

  Der er jo osse lige det problem at Slam ikke er nogen rigtig religion med naive , men trofaste og til tider fanatiske tilhængere, der mødes en bestemt ugedag og knæler med rumpetten i vejret…

 3. Jeanette Hansen

  Hæ hæ, glæder mig til at høre nærmere i denne sag. Hvor er det dog uhyggeligt at læse versene og så tænke på at de rent faktisk ER godkendt i dette land allerede i form af islam. Politikerne burde stilles for en domstol for at have godkendt en så vederstyggelig religion.

 4. p.H. Bering

  … måske kunne vi få magthaverne op på dupperne med en politianmeldelse?

 5. Kim P

  godt at se at bloggen er oppe igen og at kampgejsten stadig er intakt og så i den grad lol.

 6. Utta

  Genialt og modigt, men ligesom Hr Bering mener jeg at vi vil se myndighederne prøve at sidde denne provokation overhørig.

 7. p.H. Bering

  Brilliant idé. Men m.h.t. de såkaldte myndigheders evne til at sidde noget overhørig, når det passer i deres kram, så er jeg ikke så optimistisk som Kirsten.

 8. Jesper Ricardo Damgaard

  Ganske fint initiativ. Så bliver tingene vist sat i relief. Hvis disse, hvor kultur-berigere stadig kan slippe afsted med, nærmest en fælles fatva over deres forsørgere, ganske uantastet, så må det også være på sin plads at give igen af samme skuffe, og hvis tingene kun er vendt 180 grader, så har den fordømmende del af samfundet snart et problem.

  Kunne vi ikke også foreslå at disse, for vort land så utilpassede elementer også vendte 180 grader ( hjem ), når nu vort land er så forfærdeligt. ?

  Hvis disse klovner vil have ændret alt til deres fordel, så vil jeg gerne have lov til at åbne en pølsevogn, foran en kristen kirke i et muslimt land. Er det for meget at forlange ?

 9. Kirsten Madsen

  Sådan! Helt perfekt!
  Den udfordring kan myndighederne ikke sidde overhørig.