LÆSERBREV: Det er dog begrædeligt, at danskerne er så tålmodige.

Vi har her til lands ligeret mellem kønnene, hvilket står i direkte modsætning til de islamiske, religiøse lovreglerDet er dog begrædeligt, at danskerne er så tålmodige.

Tålmodighed skulle ellers være en dyd, men når det drejer sig om at forsvare og bevare vort land, så det det ikke tålmodig, der er brug for.
Handling skal der til, hvis ikke landet skal bukke under.
I mindst 40 år har danskerne “troet” på politikerne.
Danskerne har ønsket at tro, at det hele nok skulle gå: Islam ville aldrig få indflydelse på danskernes hverdag.
Vore værdier og traditioner stod fast. Dem kunne der da ikke rokkes ved, selv om vi gav plads for islams religiøse krav.- Troede man!
Danskere vågnede op, da en socialist som Villy Søvndal i 2008 kunne komme med udtalelser om, at Hizb-ut Tahrir skulle “gå ad Helvede til”.
Nu ville der ske noget!
Intet er sket!
Hizb-ut-Tahrir lever i bedste velgående og holder stormøder på vort land fineste mødested: Dronningesalen i Den Sorte Diamant.
Og danskerne tror stadig på politikere, der som Søren Pind udtaler, at de fremmede naturligvis skal assimilere sig – og ikke kun integreres.
Intet er sket.
Jo Søren Pind blev inviteret på besøg hos en muslimsk familie, som ikke kunne se. hvordan de -uden at miste deres islamiske identitet- kunne gøre mere for at assimilere sig, end de allerede havde gjort ved at lære dansk, få en uddannelse og arbejde.
Alt imens ser vi på TV, hvordan familiens kvinder alle bar det islamisk religiøse tørklæde!
Søren Pind magtede end ikke at foreslå, at kvinderne burde/kunne/skulle tage tørklædet af!
Her i Danmark “behøver” kvinderne ikke at underkaste sig islams lovregler.
Her gælder nemlig Grundloven.
Vi har her til lands ligeret mellem kønnene, hvilket står i direkte modsætning til de islamiske, religiøse lovregler, som den muslimske TV-familie så tydeligt underkastede sig.

Hvis man end ikke vil fralægge sig symboler, som går direkte mod vort lands værdier, så bør man hurtigst muligt rejse derhen, hvor disse islamiske lovregler regerer.

Når politikeres ord ikke følges op af handling – er deres ord intet værd!
Vi vil se handling!
Vi har ikke tid til at vente!

Ellen

2 comments

  1. søren.m

    Rigtig Ellen der ingen tid at spilde hvis vi skal redde Danmark fra en frygtelig skæbne.