En krig som de danske medier holder skjult for dig

Her er det en 9-årig dreng der er blevet halshugget sammen med resten af hans familie. Mere end 4000 mennesker er blevet dræbt de sidste 7 år i Thailand af muslimske separatister uden at vi stort set ikke har hørt noget om det i de danske medier.

Thailand: Muslimer halshugger 9-årig dreng og hænger og halshugger af familien

Mere end 4000 mennesker er blevet dræbt de sidste 7 år i det sydlige Thailand. De er blevet dræbt af muslimer der ønsker en selvstændig muslimsk nation i Thailands tre sydlige provinser.

De dræbte har for det meste været folk der har været ansat i politiet eller buddhistiske munke. De dræber buddhisterne for at ødelægge den buddhistiske kultur og for at sprede skræk og advarsel så man ikke tør andet end at omvende sig til islam. For øjeblikket truer de med at dræbe 20 munke. De har opsat plakater rundt omkring i provinserne hvor der står “Wanted: 20 døde buddhistiske munke”

I dette tilfælde var det bare en buddhistisk familie det gik ud over. En hel almindelig familie der nu ikke er her mere fordi muslimer mente at de havde den forkerte religion. Det kan vi lære her fra Abu Anas udlægning af div. koransuraer:

”Føl ikke medlidenhed med kufr (de vantro)”Sura 5.28.
Det er ikke blot obligatorisk at bekrige dem, det er også haram (forbudt) at føle medlidenhed med dem, der bliver dræbt. Det er forbudt for os at føle medlidenhed for dem, når Allah sender naturkatastrofer over dem, overlad dem til sig selv når de bliver dræbt for Allahs skyld.
Derudover siger Allah (saws):
”Bekrig dem, Allah vil straffe dem gennem dine hænder og ydmyg dem og hjælpe dig imod dem og helbrede de troende muslimers hjerter” (Koranen 9.14).
Allah har gjort det klart for os, at enhver ulykke, som rammer dem, vil gøre os tilfredse i vore hjerter og vise, at de vantro ikke har nogen karamah (ære).
Allah (saws) befaler og kræver af os at vi skal gøre ikke-muslimerne skrækslagne, de som er fjender af Allah og af muslimer.
Allah siger: ”Anvend så meget magt du kan og krigsvåben, så du kan terrorisere Allahs fjender og din fjende”.
Der er ingen tvivl om, at bombninger af de vantro i muslimske lande og i de vantros egne lande vil gøre dem skrækslagne og forhindre dem i at angribe os igen.
Vi ser nu til dags, at der ikke er noget, som ryster fjenderne mere end at bombe dem og angribe dem for Allahs sag.
TAFSEER (retledning og udlægning ) af Surah Muhammad ved Abu Anas
Sura Muhammad er Koranens 47.sura, en af de vigtigste og som befaler den troende muslim krig mod de vantro. Sura har 83 vers og kaldes sura Qital.
” At føre krig (Qital) er kendetegnet, attributet for Allahs sendebud Muhammad, dette er hans karakeristikum at kæmpe for Allah (/saws).
Allahs sendebud drog ud i krige og overfald og konfirmerede dette gennem hans ord da han sagde ”jeg er kommet for at slagte nabier, jeg er den som griner når jeg dræber”. Hans navn er sammenkædet med krigen og hans aktioner er alle kædet sammen med dette, og når vi taler om hans livskamp er krigen det nærmeste af hans karaktaristika.

SIAD-kommentar: Når man har set billeder som disse og set videoen af dette frygtelige overfald så får man lyst til at tvinge samtlige politikere i folketinget og samtlige multikulturelle islam-undskyldere til at se billeder og videoer non-stop i 8 dage kun afbrudt af spisepauser hvis de kan få noget ned. Beviserne på at denne religion er det rene ondskab og at den får dens tilbedere til at blive ligeså onde som suraerne i koranen står i kø.

ADVARSEL: Stærke billeder. Se videoen af ligene fra den uskyldige familie:
http://www.liveleak.com/view?i=bae_1304490155&jwp_version=4

Tilbage til forsiden

19 comments

 1. Randi

  Der har været skrevet om det i de danske medier. Der er heller ikke alene budhister, der er blevet slået ihjel af muslimer. Der er drive-by shootings og bombninger hver anden dag dernede og mange uskyldige muslimer har mistet livet i krigen også. Der var bl.a. en moské der blev angrebet, mens folk sad og bad… At fordreje sandheden som i denne artikel er propaganda!

 2. Anonym

  Jeg tror det er et spørgsmål om tid før vi ser mere til Anders B. slags fra Norge.. Jeg tror der er mange mennesker rundt om der er ved at få nok af de hunde.. Og de væreste af det hele er.. Folk vil ikke se kendsgerningerne i øjne..

  Hvis man havde nosser og var lempet for samvigtighed skulle man danne en gruppe der tog ud om natten med skyde våben, sparket døren og lod kuglen regnen falde.. Nat efter nat skulle dette fortags sig aldrig i samme by men byer spredt over hele landet.. Så kunne vi vise de vilde dyr at vi ikke fandt os i noget.. Det ville jo nok være dem som de byder os.. Men her gud når de ikke vil føle må de lærer..

  Danskerne længe leve!!

 3. Lars bo jensen

  Hmmm det er jo vanvittigt at være bange for DK blir islamiseret. Først kan i jo starte med at definere islamisering. Hvis i formår at gøre det, hvilket må siges at være et mirakel, så kan i bagefter sætte det op imod kristendommen, hvilket i sikkert heller ikke formår, i kan så derefter sætte det op imod EU, hvilket nok blir umuligt for jer da i tydeligvis dårligt har læst en historiebog. Men, skulle alt dette lade sig gøre, så sæt jer ned og sig i stadig er bange for islamiseringen af DK. Der er større trusler men jeres intellekt er i vejen for at i kan se dem.

 4. Anonym

  Lige mine ord, Kirsten Madsen. Den herskende skare her og i EU vender det blinde øje til truslen, den sekteriske totalitære lov “religion”. Formentlig i humanismens navn, men til dels også af skræk for afskæring af olieforsyningen.
  Islam er IKKE forenelig med næstekærlighed, fred eller demokrati.
  Islam, som den praktiseres, har kun demonstreret sin ondskab rundt om i verden.
  Hvor mange eksempler skal der til før nogen med indflydelse vågner ?

 5. Jens

  Vi har religionskrig. Problemet er at politikerene stadig er så enfoldige at de tror man kan undgå krigen ved at lade vær at svare igen.
  Jeg kunne godt tænke mig at vi får sendt samtlige muslimer tilbage til det kaos de har bragt til denne verden. Forbyd islam i vesten og send de muslimer der ønsker moskeer tilbage til de borgerkrige og det had som de er så fulde af.

 6. H.Kristensen

  Kan man blive kaldt “Vandtro” hvis man kun drikker Bajere???
  Den eneste maade er nok at vi viser os fra VORES paene side.
  EEn ad gangen.

 7. Edvard Rasmussen

  Almindelige fredelige danskere vil bare ryste det af sig med en bemærkning om at det hele er løgn konstrueret af islam-hadere. Derfor, prøv at give så mange referenser – fra nettet og fra aviser – som muligt, til støtte for artiklens skrækkelige informationer.

  • Kirsten Madsen

   Medierne er købt af de vestlige magthavere, som af magtpolitiske grunde IKKE VIL HAVE MEDIERNE til at bringe artikler eller billeder af islamisk terror, som f.eks. de bestialske billeder fra Thailands sydlige provinser – eller hvor i verdenen den foregår. Med andre ord beskrivelser af hændelser, DER GÅR ISLAM IMOD! Ritzau/AFP bringer allerhøjest ganske få gange en lille notits af nærmest bagatelagtig karakter – blot for, at tavsheden ikke skal vække mistænksomhed! Det er lige omvendt, når det modsatte er tilfældet!
   I Rabat-aftalen fra 2005, Rabat Marokko ved Olaf G Hansen, Center for Kultur og Udvikling (CKU) blev UNESCO-KULTURKONVENTIONEN underskrevet 20. 10 2005. En konvention, der indebar et kulturtyveri af dimensioner! Blandt andet blev MEDIERNE INDSKÆRPET RETNINGSLINJER, der med få ord kan betegnes som værende pro islam.
   De metoder til dels udryddelse af ”vantro” eller omvendelse til islam, som de viste her på siden, har fundet sted lige siden en vis Muhammed proklamerede sin sataniske lovreligion, Islam: ”Den dag da Asma blev dolket (fik halsen skåret over, medens hun sov med sit barn i favnen) var den dag, da islam viste sin styrke. Den dag blev mændene fra Banu Khatma omvendt til islam, fordi de så islams magt.” (Hadithen). ”Med sværdet skal vi sejre!” Jævnfør sværdets plads i bannere og flag!
   Således er store dele af verdenen gennem ca. 1400 år blevet gjort islamisk – og resten af verdenen (måske undtaget Kina!) vil inden for en kort periode lide samme skæbne med samme metoder – godt hjulpet af FN, EU og alle de lokale forrædere!
   Den dag korset bliver udskiftet med sværdet er vi fortabte! Sådan tegner fremtiden sig også for de godtroende korrekte, de har allerede bevidst eller ubevidst givet sig ind under islam.
   KUN, HVIS VI ER MANGE NOK i alle de nuværende af islam/muslimer truede og besatte områder i Vesten, der kan og vil gribe ind snarest, kan vi vinde krigen over Islam – en af de værste nogensinde!