SIOE og SIOAs demonstration mod stormoske- og minaretopførsel i Europa

SIOE og SIOA demonstrerer 2. juli på Place de la République i Strasbourg mod stormoske-og minaretopførsel i Europa

Demonstrationen starter kl. 13 på Place de la République og vil bl.a. have Robert Spencer og Pamela Geller som talere, derforuden vil Anders Gravers, Pavel Chernev og Stephen Gash og ledere af franske organisationer tale.

Kl. 15 starter konferencen med titlen “Stop the Islamization of the West”
på adressen FEC 17 rue Saint Etienne 67000 Strasbourg . Der vil blive holdt taler af bl.a. Pierre Cassen leder af Riposte Laïque, Christine Tasin leder af Résistance Républicaine, Fabrice Robert leder af Bloc Identitaire, Pamela Geller og Robert Spencer ledere af SIOA samt den berømte forfatter Bat Ye’or (dog betinget af at hendes mand er rask nok til at hun kan tage afsted), Anders Gravers leder af SIOE, Pavel Chernev leder af SIOE Bulgaria, Stephen Gash leder af SIOE England.

Til konferencen vil der være Europapremiere på Pamela Geller og Robert Spencers nye film om opførslen af stormoskeen på Ground Zero.

Man kan tilmelde sig til samkørsel ved at skrive til siaddk@gmail.com eller melde sig til på FB her : https://www.facebook.com/event.php?eid=111396318944082

3 comments

  1. Einstein

    Det er yderst betænkeligt at vores politikkere bliver ved med at lukke vores fjender ind i vores land , gad vide hvorfor ?,for de har trods alt jo et valg!

  2. Hende

    Jeg ville ønske at jeg kunne deltage!!! Men jeg kan da håbe på ENORM FREM-MØDE! Det er en skændsel for Europa, at vores politikere trækker sådan noget ned, over vores uskyldige hoveder……!?! 😦