Modstanden mod islam ulmer i Danmark


Tv2 Nyhederne bragte igår et indslag om et påstået hærværk på en moske i Nakskov. Hærværk plejer normalt at være noget med at ødelægge andres ejendom.
De pågældende aktivister fra Danish Defence League har ikke udført hærværk. Man har meget nænsomt sat et banner op på moskeen istedet for at male med grafittimaling direkte på muren. Man har påsat klistermærker på moskeens dør uden at blande glasskår i klistermassen, så de kan nemt fjernes med en gang acetone.
Samtidig beskylder man DDL for at have højreekstremistiske synspunkter. Igen en modbydelig løgn fra TV2 nyhedernes journalist. Hvor finder journalisten ekstremistiske højreorienterede synspunkter hos DDL?
Den engelske Defence League som er moderorganisation til den danske Defence League bliver også ustandseligt beskyldt for at være højreorienterede, trods det at det er beviseligt løgn. Defence League grupperne er ikke racistiske eller højreorienterede, men står op mod islamismen som hærger i Europa som en svøbe.

Nyheden om det påståede hærværk opstod på den radikale blogger Margrethe Monika S. Hansens løgneblog. Det er dybt utroværdigt at en TV2 journalist ukritisk viderebringer den velkendte løgnerskes selvproducerede nyheder, men måske er det ikke så mærkeligt alligevel, læs SIADs indslag om journalister her.

TV2 Nyhederne ringede til SIAD igår og ønskede et interview med Anders Gravers, da han på facebook havde udtalt sig positivt om moskeaktionen. Anders Gravers var ikke hjemme igår og deltog derfor ikke, men opringningen beviser klart og tydeligt at journalisten har sakset nyheden direkte fra Shansens useriøse blog idet Shansen refererer til Anders Gravers’ kommentar på facebook.
Anders Gravers siger idag, at han stadig billiger den fredelige aktion mod en moske. Aktionen beviser jo netop at DDl er fredelige og ikke bruger venstrefløjens metoder som at smadre vinduer, kaste flasker eller stikke folk ned de er uenige med og at han iøvrigt håber at der kommer mange flere aktioner der sætter spot på islams tilstedeværelse i Danmark.
MODSTAND NU ELLER ALDRIG!

TV2 nyhederne bragte ikke hele Danish Defence League’s video. Her er den uforkortet.

8 comments

 1. Birgit Munk

  Tusind tak til DDL og SIAD.
  TV2 er helt ude på overdrevet, når de anser islam-modstandere for “ekstremistiske højreorienterede”.
  Er TV2 FOR ISLAM, SIDEN DE GÅR ISLAMS ÆRINDE?
  ELLER KENDER TV2 INTET TIL ISLAM?
  I så fald er en sådan uvidenhed katastrofal og totalt uforståelig i vor oplyste tidalder – og derfor også utilgivelig.
  Islam er nemlig en totalitær ideologi, som i sin ideologi-bog giver ordrer til “medlemmerne” om at dræbe alle, der ikke vil underkaste sig.
  Vil TV2 vedblive at befinde sig i uvidenhedens verden og derved virke til fremme af islams virke i Danmark?
  VIL TV2 opgive friheden?
  OG det vil sige: AL FRIHED.
  TV2 bør melde klart ud.

  Tak endnu engang til DDL for deres høflige velgerning!

 2. Jens

  Tak fordi DDL og SIAD består. Hvad er racisme?- hvis muslimer angriber vores værdier i Danmark og alt hvad der i øvrigt er DANSK. Dette i form af vold, afbrændinger og hadefulde bemærkninger.
  Så hedder det sig at de ikke er “integreret”.

  Men hvis en Dansker siger skrid hjem til lorteland perker,
  Eller slår igen når han bliver overfaldet, Så er han racist, og Det man tænker på er om der ligger “racehad” bag slagsmålet.

  Enten skal der laves en tilsvarende paragraf så muslimer kan straffes hvis de tilsviner os og vores værdier. Men så ville 90% jo nok havne i fængslet. Så det er udeladt. men så AFSKAF racisme-parregraffan.

  Dette er simpelthen for langt ude. De har fået over 40 år til at bevise at de kunne tilpasse sig danske værdier, og det har de bevist at de IKKE KAN.
  Hvad vil man da gøre fra politiks front?
  De vil ikke lærer sproget, de fleste kan lige netop sige – jeg betaler moms. selvom jeg tvivler på de selv ved hvad det betyder.

  Lad muslimerne leve i deres hellige krig som de ønsker så inderligt og send dem dog retur med første bombefly.

 3. John Hinze

  Godt gået,men glem nu P77 bloggen.
  Der kun nogle få hjernedøde der læser med der 😉