Glædelig Sankt Hans aften

I 2007 blev SIAD kontaktet af en hemmelig modstandsgruppe der sendte os nedenstående brev. Den 3. video kom aldrig derfor udskriver SIAD idag en konkurrence om hvem der kan lave den bedste video fra en Sankt Hans muhammed-afbrænding.
Da vi er kommet lidt sent igang kommer konkurrencen til at løbe fra idag og til og med d. 4. juli.
Vinderen vil blive præmieret med to flasker god hvidvin fra Alsace som Anders Gravers vil medbringe fra Strasbourg-demonstrationen.

Episoden i 2007 medførte at Anders Gravers blev ringet op af Politiets Efterretningstjeneste der ville vide hvem der havde afsendt brevet. Det hverken kunne eller ville Anders Gravers svare på og henviste til, at han efter at have sat linkene op på hjemmesiden og indskrevet beskeden, gik ud på toilettet som instruktionerne foreskrev og satte ild til brev og konvolut og skyllede det ud i toilettet.

Sådan lød brevet vi modtog:

Vi erklærer: Sankt Hans aften har altid haft tradition for at man brænder det onde af, i fordums tid symboliseret ved heksen som man påstod havde direkte forbindelse med satan. Og hvis den ikke blev brændt af, ville høsten ikke komme sikkert i hus.
Nu er der kommet en ny ondskab ind over Europa som må lyve og dræbe i deres påståede Guds navn. En ondskab som udspringer fra den såkaldte profet muhammed.
Derfor er det i vores tid ham der symboliserer ondskaben og det er ikke kun én høst der forsvinder, men hele Vesteuropas fremtid der forsvinder hvis ikke denne ondskab bliver sendt ad Hekkenfeldt til.
Derfor vil vi Sankt Hans aften d. 23. juni 2007, 3 unavngivne steder brænde vor tids værste ondskab af, den såkaldte profet muhammed.

Vi afbrændte muhammed 3 steder i landet. Vi frigiver nu videoen fra den første afbrænding. De 2 andre frigiver vi d. 23. juli og d. 23. august.

For et muhammedaner-frit Danmark!

One comment

  1. Winni

    Herlige videoer .En god ting at ikke alle i dette land er en flok metroseksuelle døgendikte