7 comments

 1. Einstein

  Et stort tillykke her fra !:)
  og en stor sejr for ytringsfriheden
  og et skridt nærmere europas befrielse.

 2. Anne Clausen

  Hurra! Tusind tak, Geert Wilders, fordi du tager kampen for os!
  Du er en ægte helt!

 3. hende

  En stor sejr for ALLE frihedselskende individer! Jubiiiiiiiiiiiii 🙂
  TILLYKKE TIL WILDERS…………….!

 4. Poul Berg

  Der er mennesker, der tror, at muslimerne er de farligste for vor kultur, hvad angår vor religion og ytringsfrihed. I det hele taget livet uden slaveforhold, som man kender det fra den arabiske/muslimske “kultur”. Egentlig kan man ikke tale om kultur, snarere levemåde. Kultur er noget der opstår i forbindelse med intelligens.
  Nej, for os i Vesten kommer den største trussel fra vore egne. Det gælder politikere, dommere og sagførere, der ikke aner en pind om, hvad islam er for noget. I det danske sprog skulle vi ellers have bedre forudsætninger end i andre, idet vi kan dele ordet op, så det hedder at leve i slam.
  Så længe disse mennesker ser det som en hellig opgave at slæbe enhver vestlig person for domstolen for selv banale – men sande – påstande, er de farlige og forrædere mod egen kultur, som de af en eller anden grund er kommet til at hade. Måske var der for få penge i deres SU?
  Underligt nok kan deres yndlingsbefolkning fra den fremmede og fjendske verdensdel sige og gøre nøjagtig, hvad de har lyst til, om det så er mordtrusler mod alle eller hyppige voldtægter af blonde piger. Man kan ikke se noget som helst krænkende i det, men antyde i en diskussion, at nogle af dem går ind for stening, det er virkelig strafbart, mener de.
  Situationen fra 1943 nærmer sig med raske fjed.