Muslimer jubler ved ikke-muslimers begravelser

En sørgende far i Amersfoort i Holland følger sin 17-årige datter på hendes sidste tur for at begrave hende. Da de passerer den islamiske grundskole der bliver kaldt Bilal, hopper børnene ud foran ligoptoget og giver optoget fingeren og jubler. Faren siger i interviewet at han nu er ved at komme sig over det, men da det skete blev han dybt dybt såret.

Hvordan kan muslimerne juble over en 17-årigs pige død?

Forklaringen kommer i det hollandske TV-indslag hvor også en kvindelige bedemand bliver interviewet. Her fortæller hun om at hun har været udsat for lignende episoder mange gange. Engang blev hun stoppet af marrokanske drenge på cykler der spurgte om den afdøde var muslim. Da hun sagde “nej det er afdøde ikke”, jublede drengene, slog med kntnæver på taget af rustvognen og råbte: “En hund mindre!”

Telegraf bragte historien om den muslimske skole og dens elevers opførsel igår lørdag d. 25. juni

7 comments

 1. Jens

  Når vi i Europa skal frygte islam, er dette et udtryk for at en forstående krig er under opsejling. Den skal afværges!
  Sjovt at man er mere bange for at træde muslimer over tærene end hvor egne?
  En systematisk hjemsendelse af herboende muslimer må anses som nødvendig. Disse mennesker må siges at misbruge den frihed vi i vore lande fejlagtigt har givet dem. At bekende sig til Islam er det samme som at fornægte videnskab og oplysningstiden. Vi har rystet os fri af den mørke tidsalder, nu skal vi ikke have muslimerne til at forsøge at genindføre den!
  Et frit Danmark er kravet, et frit land for alle tyraner!
  Gud Bevare Danmark

 2. Jens

  Vi I er i krig! Borgerkrig. Og det er en krig der tager sit udspring i at lade muslimer opføre sig som det passer dem i vort Europa.
  Mennesker med en modstræbende ideologi af vort samfund, må udvises uden undtagelse. I gamle dage havde man begrebet landsforræderi, når en statsborger vente sig mod sit eget land. Dette blev straffet med døden, eller udstødelse for bestandig. Måske det ville være en løsning at genindføre dette.?

 3. P.H. Bering

  Ak ja, Europas folk, og ikke mindst danskerne har sovet trygt, og gør det desværre stadig. Hvis du vil kende mere til forhistorien, så læs afsnittet KONSPIRATIONER i Det Sorte Lexicon
  http://sortelexicon.dk/

 4. Kirsten Madsen

  Episoden, episoderne er bevis på, at den oplæring til had mod ikke muslimer, som muslimske børn får optrappes eller ligefrem eskalerer også i Europa.
  Det er den muslimske generation, der skal fuldende det verdensomspændende Kalifat!

 5. chanah

  Ja velkommen til fredelig og misforstået islam, hvordan kan man leve med sig selv og alt det had som bliver indpodet i en lige fra barnsben et had som en dag eksplodere til et blodbad, se på den arabiske verden hvordan de vælter sig i blod og hvor det er normen at man i stedet for at tale om tingene så griber man til vold, en dag vågner vi op og ville ønske at det var maj 1940 og at det var tysker som havde besat os i stedet for islam af 2 onde vælger jeg nazisme selv om det i mange retninger er en og samme sag

 6. Poul Berg

  Man burde ikke omtale den slags episoder, for det kan bringe vore politikere i tvivl om, hvorvidt de valgte rigtigt, da de valgte at lade deres lande overgå til islam. De vil kunne få ubehagelig skyldfølelse over for deres egne befolkninger.
  Nej, gør som svenskerne. Luk øjnene og kald forbryderne “svenskere”!