SIOE og SIOA lancerer i fællesskab Freedom Flotilla

Igen og igen har vi hørt om Gaza flotillaen der vil bryde Israels blokade af Gaza. Gaza har en af de højeste levestandarder i verden. Der er masser af mad, der er masser af medicin hvis Hamas vil lade det komme igennem, så det er fuldstændig unødvendigt at man sætter en flotilla af skibe med nødhjælp – der ikke tæller mange tusind kilo pr. skib – afsted mod Gaza. Flotillaen har kun ét formål: At komme i clinch med Israel og dermed sætte Israel i et dårligt lys.

Anderledes er det med vores projekt som vil sende en flotilla af skibe afsted til den muslimske verden og undsætte kristne og andre som har behov for at komme væk fra deres bødler

Flotillaen starter med at et skib vil sætte kopterne til undsætning. Skibet vil afsejle fra New York 11. sep. fra kajen tæt på Ground Zero. Derefter vil den mødes med andre skibe og sætte kurs mod Egypten. Efterfølgende vil skibene sejle til alle andre lande hvor kristne og andre ikke-muslimer bliver forfulgt.

6 comments

 1. Kåre Pedersen

  Gaza domineres og styres af Hamas(Terrororganisasjon), denne organisasjonen har i sin erklæring(charterbrev) sagt at Israel skal udryddes/udslettes og alle jøder kan dræbes i Allahs navn. De vantroende (alle ikkemuslimer) er i Koranen erklæret umenneskelige de er som hunde og aber, disse kan man gøre så mangt med. Hva er det for en ondskabsfull religion/lære vi har med at gøre?

 2. H.Kristensen

  !!! Tak for svaret. Det var STORE ord du kom med men, dog ikke det helt rigtige. Jeg mener at freden i det omraade KUN kan opnaas ved at erklaere det omraade som Israel, West bank og Gaza daekker skal laves til et “neutralt” omraade hvor der ikke maa vaere militaer og andet vaaben. Saa kan alle de mest kendte religioner komme og se hvor deres “historie” kom fra. Simpelt hen….. mennesker kan saa leve side om side i fred. Det sker allerede i mange lande..

 3. Kirsten Madsen

  Et flot initiativ, der markerer, at SIOE og SIOA er på hele den ikke muslimske verdens side i kampen mod islam og al dens afskyelige væsen.

 4. !!!

  Folke Bernadotte var en helt der blev skudt af kujonagtige israelske svin, som en gang for alle beviste at staten Israel ikke har hverken legitimitet eller nogen som helst demokratisk base. De er ikke et gran bedre end de arabiske slyngelstater der strœber dem efter livet. De er blot bedre bevœbnede. Det er kun tåbe på den europœiske højrefløj der ikke kan se at vi HVERKEN skal alliere os med Israel ELLER nogen arabiske stater – de er lige sindssvage – men istedet lade dem slås alt det de lyster med hinanden – og så selv finde en måde at skumme fløden af konflikten på.

 5. H.Kristensen

  Hvem skoed Folke Bernadotte og hans ven, den Franske General?
  Og HVORFOR skoed de dem??