EX-premierminister fra Tjekkiet sigtes for udtalelser om islam

Prag 07 JUL (CTK). Ex-politikeren Milos Zeman, der var premierminister i Tjekkiet 1998-2002, bliver nu stillet overfor kriminelle sigtelser på grund af udsagn om islam, som han fremkom medi juni ved en international konference i Europa.
“Fjenden er en anti-civilisation som er spredt fra Nordafrika til Indonesien. To milliarder mennesker lever i den og den bliver dels finansieret gennem salg af olie og dels ved salg af narkotika,” citerede tjekkiske medier Zeman for at sige om Islam ved en nylig konference.
I torsdags sagde Zeman at muslimer tror på koranen lige som nazisterne troede på racemæssig overlegenhed og antisemitisme og kommunisterpå klassekamp og proletariatets diktatur.
Han sagde at islam er langt mere aggressiv og intolerant end nutidens kristendom, buddhisme, confucianisme og andre verdensreligioner.
Han tilføjede at koranen indeholder passager som opfordrer til undertvingelse, slavetagning og endda udslettelse af ikke-troende.
Zeman er kendt for sine stærke udtalelser.

Kommentar: Tja, det må vel betegnes som en kort, men sandfærdig opsummering af situationen. Men vi må håbe at Zeman aldrig bliver stillet for
en dansk domstol. Her tillades der som bekendt ikke at føre sandhedsbevis…

3 comments

 1. Kirsten Madsen

  At advare om islam og modsætte sig islamiseringen har intet med racisme at gøre.
  Som det ofte er sagt og skrevet er islam ikke en race, men en ideologi, der til fulde står mål med nazismen og kommunismen i mål og midler. Det er den sandhed, der er at forholde sig til for enhver.
  Nogle ikke muslimer er desværre for islam, nogle er for af uvidenhed. Men over hele kloden er mange mennesker stærkt imod islam – ikke mindst blandt de, der har fået islam tæt og totalt inde på livet i deres tilværelse.

 2. Bent

  Håndhæves racismeparagraffen. Må man ligeledes insistiere på at håndhæve loven om landsskadelig virksomhed. Da disse, er to sider af samme sag. Racisme og så kaldt diskrimination af mindretal er i virkeligheden en langt mindre trussel for demokratiet, end landsskadelig virksomhed og landsforræderi er en trussel for ytringsfriheden.
  Alle er lige for loven, men det er åbenbart ikke alle love der gælder ligeligt?

 3. Jens

  Der er ingen tvivl om at der kun kan være en vej ud af dette, nemlig udvisning af ALLE der bekender sig til Islam.
  Der kan ikke være andre udveje, hvis vi vil undgå en krig indenfor få år. Der er helt enkelt tale om mennesker der udelukkende har til formål at underminere vores kultur! vi kan takke muhammed-krisen for at vi idag kender omfanget af den terror der skal bekæmpes, hvis vi i fremtiden vil bevare både ytringsfrihed og demokratiske værdier i vort land.