Læserne blogger

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.

Hvad Anders Breivik har gjort, er noget lort: Nu er han i pinalhuset. Eftervirkningerne: Nu holdes der rigtig øje med Islamkritikerne.
Jeg vil indrømme, at jeg har en uforsonlig holdning til islam, fordi islam og koran har en uforsonlig holdning til os vantro. Jeg helmer ikke før Islam er ude af Danmark, det er 100% sikkert.
Selvom at dette er sket i norge, så skal vi absolut ikke til at holde op med at skrive, og med at bekæmpe Islam på fredelig vis inden for lovens rammer.

Men som du kan se, og alle andre kan se, er at Anders Breivik’s tanker er til at forstå, men ikke hans handlinger. Han havde åbenbart fået nok af den uansvarlige indvandringspolitik. De unge demokratiske spirer, kan jo ikke gøre for, hvad de gamle demokratiske har gjort. Det er lige her jeg synes at katastrofen ligger. Jeg prøver bare , at analysere dette problem, for grunden til misgerningen må ligge der omkring. Jeg er meget nervøs, hvad der vil ske hvis rød stue år magten. Skattestigning er følgen af det hvis de få magten. Vi ved jo alle, at de fleste skattekroner går til kulturberigelsen, krigen i Libyen og andre steder, og en masse kr til nødhjælp i de muslimske lande. Hjælper vi de kristne, som bliver brændt levende i Nigeria, jeg gider ikke at nævne mere, for der er masser. Medierne omtaler det med en larmende tavshed, fordi det er ikke politisk korrekt at nævne sådan noget. Regering og folketing, politi, myndigheder, samt godhedsindustrien skulle skamme sig og pakke sammen, eller gøre noget ved den nu. For der bliver mindre og mindre tid til at gøre det. Jeg er fuldtud klar over, at vi danskere må trække det store læs en dag. Jeg forstår Anders Breivik’s tanker og hvorfor (Uansvarlig indvandringspolitik), men jeg forsvarer ikke hans handlinger. Det vil jeg håbe I alle vil huske, de der læser dette.