Koranskoler er landsskadelig virksomhed.

Koranskole

Koranskoler er landsskadelig virksomhed.
Da koranen tilskynder til kamp mod “vantro”, “jihad” vi alle efterhånden ikke har kunnet overse, må det være tid at sige stop.
Politiet har travlt med indbrud og tyverier mens den egentlige vold på vores land, i form af politisk movtiverede afbrændinger samt hævnaktioner dør stille og roligt hen. I de voldeligt optrin er der et angreb der helt oversees. Angrebet på vores grundlov, på vores lov og på vores kultur.

Afvigende og undvigende adfærd
At indmelde sig på en koranskole er at melde sig ud af det danske samfund.
Vi kan derfor ikke støtte nogen der vil have ophold i Danmark men ikke være en del af vores samfund.
Ligeledes bør arabiske friskoler HELT lukkes.

Der skal være orden i landet
Vi danskere har stået model til meget i den senere tid. Siden muhammedkrisen åbnede øjnene for omfanget af potentiel terror, blot fordi vi siger hvad vi mener. Derfor et angreb pressefriheden er et angreb på Danmark.
Vi har støttet Syrien og Theeran, for at fremme en postiv udvikling.
Deres svar på at vi lavede en tegnen i Danmark var, i Syrien at brænde den Danske Ambassasade ned til grunden, og i Theeran at forsøge på det.

Ulv i fåreklæder

Det er ikke de danske farver repræsenteret i et muslimsk hjem, og disse insisterer stadig på at kalde sig danskere?
Når een af disse har fødselsdag er det ikke danske fødselsdags sange der bliver sunget, sikkert ikke engang dansk der bliver talt i deres hjem. Spørgsmålet er blot hvor længe denne spøg kan forsætte. Hvor længe kan vi kalde nogle danskere som ikke har noget med vort land at gøre og faktisk ikke har i sinde overhovedet at få det?


EU-medlemsskab en bekostelig affære

Ikke blot har vi pantsat vor integritet, vor politiske handlefrihed, men også vore lands love. Spørgsmålet er hvornår vi må erkende at prisen simpelthen er for høj?

KONSEKVENSEN:
Muhammedkrisen var en ADVARSEL af rang.
Spørgsmålet er om vi kan lære af den, og lære nok til undgå en krig, og stadig bevare vor integritet?
Vi må derfor tolke muslimer og muslimske lande som vor fjende nr. 1.
Et angreb på vor ambassade er et angreb på Danmark, og ethvert angreb fra muslimer mod Danskere skal straffes med landsforvisning for bestandig.

5 comments

 1. Ragnhild Larsen.

  Man kan vist ikke tænke sig noget mere landsskadeligt, end netop koranskolerne. Det skulle da yderligere lige være alle de personer, som tror så blindt på den religion/ideologi, som har en Koran, og som disse mennesker netop vil følge til punkt og prikke.

 2. Nielsen

  Man kan vel roligt sige at al religiøs indoktrinering er et rap over fingrene til unge mennesker med en naturlig nysgerrighed. Netop nysgerrighed er hovedkraften bag videnskaber og deres fremskridt, til gavn for os alle. Hvis børn og unge stiller spørgsmål, og får svar af klerikale narhoveder, som ikke aner en hujende fis af nogen som helst sammenhænge overhovedet, at sandheden skal findes i en latterlig overtro. Så må det jo gå ned ad bakke for intellektet.

 3. Kirsten Madsen

  Islamiseringen er den ultimative landsskadelige virksomhed. Det være sig i alle de former uvæsenet optræder, hvilke vi er alt for bekendt med.
  Med tilsidesættelse af Grundloven har muslimerne klart tilkendegivet, at et muslimsk parallelsamfund er den samfundsmæssige base, som de som landsskadelige og direkte krigsførende besættere navigerer ud fra. Og det tillige med adgang til vores lands højeste myndighed, folketinget og samtlige danske statslige og kommunale sektorer, hvor uhyrligt det end er!
  Oprettelse af Koranskoler og muslimske friskoler er sikre tegn på, at den islamiske fjende er fuldt bevidst om, at den har frit spil med hensyn til islamiseringen af Danmark. De muslimske unge årgange skal ikke assimileres i et dansk demokratisk samfund, men oplæres i Koranen, så de er mentalt fuldt udrustede til at være de generationer, der skal fuldføre indlemmelsen af Danmark i Kalifatet.

  EU er det største forræderi, der er overgået Danmark. Med list, fortielse og løgn har EU sammen med danske politikere nedlagt Danmark som en nation og givet os islamiseringen på halsen.

 4. H.Kristensen

  Lad “Religion” vaere en voksen “sport”. Derfor……lad boerne vaere i fred, undervis dem i noget de har brug for i det daglige naar de bliver aeldre.
  Det er helt pervaerst paa den maade de behandler de smaa paa.
  Hvis immigranterne kom til Danmark for at arbejde, ja , saa er det iorden, men, hvis de kommer for at blive forsoerget er de gaaet forkert i byen.
  Det maa da vaere fremgangs maaden at sige tak og farvel til alle snylterne.
  Stem paa DF til naeste valg. Tror de kan faa ryddet op i landet.