Læserne blogger : Med Lov Skal Land Bygges!

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.

Når landsskadelig virksomhed bliver lovlig og sanktionering overfor kriminelle udlændinge bliver diskrimination.

Vi er nået et niveau af slendrian hvor dansk lovgivning tilsidesættes, ja endda helt ignoreres, fordi EU, FN eller andre kommissioner blander sig. Et lands intigritet er og skal forblive ukrænkeligt. Og der må sanktioneres efter behov.
Jeg vil foreslå at der etableres en konsulent med advokatbaggrund. Dette med henblik på gennem relevante paragraffer at få vort land tilbage. Og ganske enkelt udvist muslimer, islamister og grupperinger herunder.
Dernæst etablering af en befrielseskommission og indsamling af juridiske forslag som kan bringes i folketinget.
Med den rette procedure vil diskussionen foregå i politisk øjenhøjde og ikke kun tilråb og bannere fra en skare af demonstranter.

Anvend vor grundlov, lad den stå ved magt og gør Danmark frit igen

19 comments

 1. Bent

  Den danske mand, du tager grueligt fejl. Grundloven er som de amerikanske borgerettigheder ukrænkelig. Og selv USA er med i FN, det får da ikke nogen til at gå op i om de er i strid med FNs konventioner. At bruge landets love til at få sat en stopper for denne udvikling af accept af kriminelle indvandres krig er vel naturligt. Hvor de udvises til må vel være et muslimsk land som ikke er i krig!!!! Hvis et sådant ellers findes.
  Personligt kan jeg ikke se nogen kan være interesseret i at få underudviklede mennesker her til lands, som hverken kan eller har vist sig villige til at deltage i samfundet, vel at mærke på lige vilkår!!!
  Dette vil naturligvis få en mild og rolig død!

 2. Den danske mand

  Det er forsent det hele, det er min mening om dette problem med islamseringe i hele euopa og især også i Danmark. Det er køre bare videre alt imens vi råber op, prøver med gode ider som denne. Selvom folk demostration i gaderne er det ikke nok, for det først er disse for få, for det andet, er politikerne ikke med dem. Jeg tror ikke en meter på at vi kan snakke os ud af Eu eller nogle af de aftaler der er blevet lavet, for det er vores politiker ikke interessret i, hverken på den røde eller blå side.

  Dette lyder hårdt ja, men havde der været 50 -100 Breivik der kæmpede imod muslimerne og folk der er for dem og ikke en koloni med børn. Havde det ikke været en gals mands værk, men en opgør/opstand imod islamiseringe af Danmark og derpå får poliktikerne til at tag endelig stiling til problemet og vælge hvad side de er på.

  Men det sker heldigvis ikke, så derfor er det hele bare forsent efter min mening.

 3. H.Kristensen

  Godt, Charles Nielsen……………jeg tror ikke at Soeren forstaar en PIND a’ det hele, ihvertfald kan han ikke laese. Der staar i Grundloven at en “religion” som Islam ikke maa laeres i Danmark. Ergo, saa maa den ikke vaere i landet. Og konservative, Helge Adam Moeller kunne traenge til lidt dansk laere, inden HAN bliver smidt ud af Folketinget.
  Stem DF til naeste valg.

 4. Bent

  Man kan jo blot bruge grundloven til at få disse vanvittige mennesker dømt for landsskadelig virksomhed, samt at få sendt dem ud af landet,

 5. H.Kristensen

  Dumme Muslimer????
  Jeg tror det er de danskere der gaar med til at lade dem bo i Danmark der har “problemer”. De burde undersoeges , baade fysisk og mentalt.
  Stem paa DF ved naeste valg. Uden tvivl den bedste loesning.

 6. Nielsen

  > kirsten andersen
  Muslimer er ikke kun dumme. De er vamle, ulækre og ikke til at holde ud at være i nærheden af. De skulle alle, uanset nationalt tilhørsforhold, have sådan et los i røven, at den arabiske sandkasse ville overregnes med muslimer, som var blevet sparket ud af de steder de havde valgt at virke som parasitter i.

 7. kirsten hussein madsen

  Israel was founded on terror. It was Zionist terror groups such as Irgun and Lehi who carried out attacks against the British and Palestinians prior to Israel’s founding such as the King David Hotel bombing and the assassination of UN mediator Bernadotte. Menachem Begin who led Irgun became the sixth prime minister of Israel while Yitzhak Shamir who was the leader of Lehi became the seventh PM.

 8. Charles Nielsen

  Skrevet af Fjolser: “I er alle sammen bindegale. Tiden er løbet fra jer. Giv nu op og gå hjem.” Her stilte jeg nogle spørgsmål, da det som er skrevet kan misforståes. dette vil jeg gerne have svar på, for Redaktionen har fået spørgsmålene.
  Så lad lige være med at fjerne, det jeg skriver bare uden videre. Det er altid bedst at kunne tale sammen. Det er jo også særdeles uhøflig bare at fjerne uden at sige hvorfor.

 9. Charles Nielsen

  Til Fjolser , som har skrevet: “I er alle sammen bindegale. Tiden er løbet fra jer. Giv nu op og gå hjem.”
  Det kan i højeste grad misforståes, Der mangler præcisering.
  Hvem er I, som er binde gale. ??
  Hvem er tiden løbet fra.??
  Hvem skal give op og gå hjem.??
  Ja undskyld mig, spørgsmålene hænger nok i luften.
  Er det de ilamkritiske, eller er det de islamleflende det drejer sig om.??

  ————————————

 10. Charles Nielsen

  Koran og Islam er kun skabt til at lave ufred, derfor hører det ikke hjemme i et retsamfund.
  Jeg håber at folk vil sætte sig lidt mere ind i grundloven, og handle derefter. Først da, får vi et retskaffen samfund.

 11. Kirsten Madsen

  Så sandt, som der er skrevet!
  Med andre ord kan tilstandene betegnes som ragnarok, hvor den gamle verden går under.
  Det er tillige et godt og anstændigt forslag til at komme ud af uføret.

 12. Edvard Rasmussen

  Kun Højesteret kan (og vil måske) legalt set forsvare grundloven. Men juristerne i denne ærværdige instans er vistnok gamle 68′ ere som er optaget af dommernes ret til selvvalgt påklædning – tørklæde. For øvrigt har de så mange konsulentopgaver og bestyrelsesposter at de ikke har tid til principielle spørgsmål, som f.eks. at værne om Grundloven. Idéen er ellers god.