Læserne blogger: FORSLAG

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.

nr. 1

Når kompromis, er kompromisløse
Islam er uforsonelig med ikke-muslimer. Til trods for at dette klart og tydeligt fremgår, i alle skrifter – koran – sheria – osv. er der stadigvæk nogle der har så virkelighedsfjern en opfattelse at de tror at dette er mennesker der kan forhandle?
II Verdenskrig var et produkt af længere tids politisk slendrian, hvor diktatoriske planer styk for styk blev implimenteret.
Når muslimer går ind i politik i Danmark, sker det ikke for at varetage Danmarks interesser, men muslimernes!
Muslimers interesse & pligt handler om at udbrede islam. Derfor vil jeg mene at der er at: give en muslim en stemme-seddel, det samme som at give en terrorist en bombe!
Religions frihed ? – Nej Dette er en politisk ideologi som ikke har skel mellem politik og tro.

nr 2.
Indvation & taktik

I koranen står det at kvinder skal være tildækket, men intet om at bære slør! Det er den islamiske sharia-lov – (der i øvrigt er i konflikt med menneskerettighederne), der påkræver kvinder at bære slør! Derfor er et muslimsk hovedtørklæde ikke et religiøst men et politisk symbol.
Lad blot mig spørge på en anden måde: På hvor mange hospitaler, daginstitutioner og skoler, ville det være acceptabelt at bære et hage kors og sige HEIL Hitler? – blot fordi man mente det var ens religion?
Underbesættelsen var det nazisterne der definerede arbejdsgangen. Var der noget de ikke brød sig om slog de en dansker eller 2 ihjel. Dette kan man vel snart ikke undgå at se gentaget med den rovdrift muslimske indvandrer driver på vort land!
Der var under II Verdenskrig en politiløs tid som nazisterne benyttede sig flittigt af. Landets love blev sat ud af kraft!
Vi kære landsmænd, er ved at opleve nøjagtig det samme. Jeg vil mene at det er på tide at håndhæve den grundlov som vi har gjort det i over 150 år. Når engelske turister får 1½ måned i fængsel for at kysse hinanden offentligt i Dubai, hvad pokker skulle vi så ikke gøre når de kommer her og insisterer på at bære slør over alt?

Loven, proceduren og Dansk strafferet!
Det må derfor være et nødvendigt med en person med jurabaggrund til gennem relevante parragraffer at finde de love der kan danne præcedens for hvordan vi kan hjemsende muslimer & navnlig islamister.
Det er på tide at få håndhævet den lov som er gældende for vort land, og der igennem få landet tilbage. Muslimerne her i landet tror at de kan gemme sig for loven.
Lod os blot starte med definitionen på lov – En vedtægt gældende ved magt i et Land eller stat. Og NB: GÆLDENDE FOR ALLE! i landet.
Håndhæver vi kun nogle dele af loven, hvordan skulle vi så nogensinde få respekt? Samtidig med dette vil muslimske indvandre påråbe sig status som flygtninge fra krig, mens de selv medbringer en krig? En krig mod os!
Når der er tale om en flugt, er det vel fordi man er truet grundet krig, oprør eller lign – ikke fordi man har til hensigt at skabe den.
Men når man ser mængden af muslimske “flygtninge” som fører deres krig videre her til lands, må vi ikke blot sige stop. Hvis der ikke sanktioneres taber vi vort land!
Internering af Hizb-ut-arrir samt forbydelse af partiet, må vel være det første skridt i denne process. Disse har allerede vist deres sande ansigt med opfordring til drab på danske soldater! Og tilmed afholdelse af møde i den sorte diamant! som ramme om landsskadelig virksomhed!
Hvornår er det nok?
Hvor mange danske unge raske sind og liv skal det koste for at rede muslimer i de oprørte lande, bagefter bruger deres frihed til at lynche det kristne mindretal?

Det danske politi og den danske domstol har en pligt !