Mere Shansen-hetz

Bloggeren Margrethe Monika S. Hansen alias Shansen har tydeligvis “angreb er det bedste forsvar” som sit motto. Nu forsøger hun igen at lede opmærksomheden væk fra sin egen og hendes ligesindedes bidrag til den effektive nedbrydning af det danske samfund hvor de har været med til at invitere alskens demokratianalfabeter fra de islamiske lande til Danmark.

Denne massive indvandring vil til sidst nedbryde vores samfund men disse fakta har Shansen og hendes ligesindede totalt lukket øjnene for. Istedet forsøger de at dreje søgelyset over på de mennesker som har deres fædreland kært og netop kæmper imod dette vanvid.
Der bliver brygget løgnehistorier og forsøgt kædet det fædrelandskærlige sammen med ekstremistiske holdninger såsom nazismen. Sidst har Shansen forsøgt at kæde mig personligt sammen med massemorderen Breivik og dermed med hans utilgivelige terrorhandling.

Hun fører kartotek over min gøren og laden på nettet og har angiveligt et scrapshot fra sidste år hvor jeg skulle have været facebookven med Breivik. For 18 måneder siden blev en person – der havde en ven som havde et profilbillede af Jonni Hansen – nægtet medlemskab af SIOE. Det var Breivik. Nu har Shansen så offentliggjort et scrapshot af min facebookprofil med en Breivik-profil på min venneliste sammen med andre af mine venner. Hvis billedet mod forventning ikke er manipuleret, så har han kun været facebookven med mig indtil jeg åbenbart blev gjort bekendt med, at han havde en anden profil. Så det facebook-bekendtskab kan ikke have varet længe, da jeg ikke plejer omgang med nazi-svin, og har dermed ingen som helst betydning for noget som helst. For os var Breivik dengang blot en blandt mange der bliver sorteret fra fordi de plejer omgang med nazier.

Hvad værre er Shansen var selv venner med Breivik i hele to år uden at finde noget på ham. Dette faktum fortjener derimod opmærksomhed for med hendes indædte kamp mod alle der ytrer sig negativt om islam burde hun have observeret nogle ekstreme tendenser. Og så alligevel ikke. For for Shansen er alle der ytrer sig negativt om islam ekstreme og dermed er der overhovedet ikke plads til nogen nuancer, heller ikke når det kommer til den afgrundsdybe forskel der er imellem at udtale sig islamkritisk og så til at gå ud og slå uskyldige børn og unge ihjel. For Shansen er der ikke den store forskel, alle der udtaler sig kritisk om islam er “kriminelle” i hendes øjne og derfor er hendes “arbejde” som efterforsker på nettet absolut utroværdigt.
Derfor forsøger Shansen nu at blæse mit angivelige facebook-bekendtskab op til det helt store hvilket blot igen viser hendes sygelige klapjagt på alt og alle der står frem og åbenlyst kritiserer islams indtog i Danmark og forsvarer vores land, vores demokrati, ytringsfrihed og ligestilling mellem kønnene.

Anders Gravers

2 comments

 1. Kirsten Madsen

  Bloggeren Margrethe Monika S. Hansen, også kaldet Shansen er mindst lige så syg, som Breivik, hvilket hendes adfærd indikerer, og det må være årsagen til, at de to, Shansen og Breivik har plejet venskab med hinanden i hele to år.
  Så syge mennesker, som de to, er uberegnelige i deres tanker og adfærd, og det giver sig udslag i abnorme handlinger og til tider endog grusomme handlinger, som Breivik massakren er bevis på.
  At det forholder sig således, må i allerhøjeste grad give anledning til, at kompetente personer tager affære i Monika S. Hansens tilfælde i tide. Der hersker jo ikke uvidenhed om hendes tilstand!
  Hvor langt tør eller vil de implicerede, der betragter sig som ”de korrekte” gå før begreber som fare og anstændighed kommer inden for deres horisont?

 2. John Hinze

  Er hun ikke blevet fed?
  Hun sidder sikkert og blogger dagen lang.Hun skulle få sig et liv.

  Det har vi andre jo også 🙂