USA hjælper med at betale PA terrorister som har myrdet amerikanere

Hver eneste terrorist fra det Palæstinensiske Selvstyre som sidder i israelsk fængsel, modtager et månedligt beløb fra PA. Terrorister som har begået de mest afskyelige forbrydelser – og derfor har fået en længere straffe- modtager de fleste penge, rapporterer den israelske avis Yisrael Hayom.

Under henvisning til en rapport modtaget af en højtstående embedsmand i Jerusalem, siger avisen, at terroristernes månedlige salær der betales ud af PA’s ’’ offentlige budget ’’ tegner sig for 3,5% af det totale budget.

PA’s statskasse modtager kontanter fra to hovedkilder: USA betaler omkring 50 procent af pengene, mens resten for det meste kommer fra EU’s medlemslande.

Fanger der bliver fængslet i en periode på op til fem år modtager 1.400 til 2.000 NIS per måned, hvorimod terrorister som har fået 10 – 15 års fængsel modtager 6.000 shekel, og de som sidder 15-20 år modtager 10.000 shekel, og dem som skal sidde inde i 20 til 30 får 12.000 shekel. Dette er personer som har planlagt, stået for og deltaget i forsætlige sadistiske nedslagtninger af civile mænd, kvinder og børn.

Eftersom nogle af ofrene for PA terroren er amerikanske statsborgere, betyder oplysningerne at amerikanske skatteydere betaler et månedligt beløb til de personer der myrdede deres medborgere. Den seneste amerikanske statsborger der blev offer for PA terroren var Ben Yosef Livnat, der blev skudt ned i Sikem.

Terroristernes koner og børn modtager ekstra kontanter, og fanger med israelsk statsborgerskab får en bonus.

5 comments

 1. Charles Nielsen

  Det vil ingen ende tage, Ikke inden befolkningen har fået nok af politikerne og tager over. Kirsten Madsen. Det er her det dystre ligger. Politikerne lever på lånt tid, hvis denne linie forsætter.!!

 2. Propaganda

  Yisrael Hayom er en stœrkt højre-orienteret propaganda-avis som af bl.a. israelske journalister er blevet beskrevet som “en fare for demokratiet” og “et propaganda-organ”. Den er ca. ligeså trovœrdig som Information er mht. venstrefløjspropaganda i Danmark. Kom igen.

  Hvis dette indlœg ikke bliver bragt (flere og flere indlœg bliver slettet her hos SIAD) runger jeres kampråb om ytringsfriheden meget hult.

 3. Kirsten Madsen

  Er den forfærdelige afsløring det koncept for de politiske produkter som de overstatslige institutioner som FN, EU og Menneskerettighedskommissionen accepterer og endog promoverer sig på ? Ja, så er verdensfreden og verdens befolkninger blevet forrådt i ufattelig grad. Fremtidsudsigterne er dystre!