Hvad f….. laver de her?

Rigtige muslimer viser muslimske politikere at de foragter dem, for rigtige muslimer deltager ikke i valg og laver menneskelove. De følger Allahs love og intet andet.


Socialdemokratisk muslimsk politiker udsat for klistermærkekampagne iværksat af muslimer.

Når muslimer bliver flere end 10% af et lands befolkning starter der borgerkrigslignende tilstande. Disse tilstande skal føre til at den oprindelige befolkning konverterer til islam for at få fred for de islamiske chikanerier. Samtidig vil alle, der kalder sig muslimer, blive tvunget til at indordne sig efter islamisk lov, det er det vi nu ser i de muslimske getthoer. Politikere der kalder sig muslimer får nu slette skjulte advarsler om at blande sig uden om de vantros politik for som rigtig muslim gælder kun Allahs lov og intet andet.

8 comments

 1. Bent

  Det er nu på tide at sige stop for alt hvad der har med muslimer at gøre! Der er ganske enkelt for mange problemer med dem i forhold til den minoritet de udgør i samfundet. Derfor bør dette alene være at opråb om hjælp til at få dem sendt ud af landet.!! Vi har brug for nogen til gennem loven at føre sager der kan danne præcedens for efterfølgende hjemsendelser af disse vanvittige mennesker.
  En muslim er jo hvad der svarer til en stenaldermand i et moderne samfund… Han tror han kan noget. Og ja han er farlig for sine omgivelser for han aner intet om hvordan samfundet fungerer. !!

 2. Mads Rasmussen

  Første opgave for de rettroende er at vinde fuldstændig kontrol over de enklaver hvor muslimer nu udgør flertallet, hvilket er i efterhånden mange bydele i Europas større byer. Demokratiets symboler er oplagte mål og tilbyder en kærkommen mulighed for at pisse territoriet af!

  På lidt længere sigt bliver den islamiske offensivs store problem at den europæiske ummah er opdelt i mange etniske grupper. Mange kan nok samles om at hade de vantro, men de vil fortsat varetage deres egen gruppes interesser, ofte på bekostning af andre.

  Imens fortsætter den vestlige mainstream med at jage det multikulturelle spøgelse, dybere og dybere ned i afgrunden.

 3. H.Kristensen

  Muslingerne SKAL have saerbehandling………de skal sendes ud af Danmark.
  Stem nu paa DF og faa gang i sagerne.
  Der skal goeres rent bord. Og Ander’s haarde arbejde skal ogsaa beloennes.
  Tak Anders.

 4. Kirsten Madsen

  Du har helt ret John Hinze! Og Nielsen ligeså!

  Der har altid hersket indbyrdes stridigheder inden for islam. Det er det faktum, som vi lige bliver mindet om i forbindelse med det, som vi betragter som et dansk folketingsvalg!
  At muslimerne agerer, som de gør, kan måske tolkes, som et udtryk for, at muslimerne skønner, at de er så tæt på målet, at sejren er hjemme og nu slås om byttet.
  Alt medens vore politikere billiger eller diskret vender ryggen til og plejer deres interesser.

 5. Propaganda

  Har SIAD ophœvet ytringsfriheden siden mit indlœg bliver slettet? Må man ikke lœngere stille spørgsmål? Jeg gentager: “Det virker som en false flag operation. Er det mon ikke SIAD eller DDL der står bag?”

 6. John Hinze

  Hvad de laver her?

  De prøver at tage vores land fra os.Det har de planlagt i mange år.

  Danskerne sover,og vågner først når det er for sent.