LEDER

Danmark den 26. august 2011 blev der på Marienborg udskrevet det længe ventede folketingsvalg, der skal finde sted d.15.september 2011.

Under den politiske duel på TV2 kl. 19:00 til 20:00 mellem statsminister Lars Løkke Rasmussen og formand for socialdemokraterne, Helle Thorning Schmidt fremkom der et ultrakort indslag om integrationen (underforstået drejede det sig vel især om integrationen af den megastore gruppe af muslimske indvandrere), hvilke bud de to duellister havde på løsninger omkring (de vedvarende) integrationsproblemerne?

SIAD synes, at det må være på tide klart at fastslå, at tiden nu definitivt er inde til, at indvandrerne selv har ansvaret for sin integration, mentalt og socialt, hvilket vil sige, at man som voksen person generelt er selvforsørgende og indordner sig under landets love uden særbehandling og uden at stille særkrav. Kan eller vil man ikke indordne sig under de krav, er det udvisningsgrund. At forekomsten af kriminalitet i indvandrerfamilier er udvisningsgrund. Det skal ophøjes til lov og være gældende uanset, om man har fået tildelt statsborgerskab eller ej.

Hvis politikerne ikke kan indse nødvendigheden af at lovgive om drastiske tiltag omkring integrationen og omkring indvandrerne, men vil fortsætte den horrible kurs at blive ved med at sende millioner efter millioner ud til personligt underhold, almen underholdning og acceptere den ikke alene snigende, men åbenlyse islamisering af vores land, er de ikke værdige eller berettigede til at blive valgt af den danske befolkning til Det Danske Folketing og en kommende Regering.

KM

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).