Almindelige egyptere er forpligtet til at dræbe ‘zionister’, som de støder på

En ledende gejstlig i det egyptiske Muslimske Broderskab Dr. Salah Sultan har erklæret, at almindelige egyptere er forpligtet til at dræbe 'zionister', som de støder på. Ifølge Arutz Shevas’

En ledende gejstlig i det egyptiske Muslimske Broderskab har erklæret, at almindelige egyptere er forpligtet til at dræbe ‘zionister’, som de støder på. Ifølge Arutz Shevas’ ekspert i arabiske anliggender, Dalit Halevy, er udtalelsen et led i en almindelig bølge af tilskyndelse, der direkte truer israelere, som på nuværende tidspunkt befinder sig i Egypten.

Dette kommer efter Det muslimske Broderskabs opfordring til at afslutte fredstraktaten med Egypten og trusler om at dræbe Israels ambassadør, hvis han ikke forlader landet. Skønt der er mange fordele for Egypten, hvis de fortsætter deres forbindelser med Israel, ikke mindst en fortsat amerikansk støtte, er det ikke altid det, der tæller i Mellemøsten, hvor had ofte er stærkere end logik.

Dr. Salah Sultan, en foredragsholder i islamisk lov ved Kairo Universitet og leder af Al Quds komiteen i Verdens Federation af Islamiske Videnskabsmænd, erklærede i fredags, at en egyptisk borger, der støder på en “zionist,” burde dræbe ham. Dette bør gøres, fordi Israel “dræbte” Camp David Aftalen, forklarede han. Sultan sagde, at Israel provokerer Egypten ved at pege sine jagerfly mod egyptiske soldater.

Sultan talte ved et protestmøde udenfor Israels ambassade i Kairo foran omkring 200 medlemmer af Friheds- og Retfærdighedspartiet (en front for Det islamiske Broderskab), bevægelsen Det islamiske Broderskab og andre yderliggående grupper.

I et interview i april sagde Sultan, at “befrielsen af Palæstina vil komme fra Tahrir Square.”

Da korsfarerne invaderede Jerusalem, startede befrielsen fra Egypten, sagde han. Tilsvarende, da mongolerne nåede Syrien i det 13’ende århundrede, var det egyptere, der organiserede og blokerede dem. “Den næste kampagne [mod Israel] vil blive lanceret fra Egypten,” sagde han.

3 comments

  1. Kirsten Madsen

    Proklameringen om at dræbe jøderne er som pålydende ikke overraskende, hvor grusom den end er, dette er islam lige fra begyndelsen (Hadithen) og uafbrudt op til dato.
    Men den aktuelle officielle erklæring på så højt et plan som fra en gejstlig i Det Muslimske Broderskab indikerer en ny grusom krig mod Israel!
    Et krigsudbrud, der kan brede sig!