Læserne blogger: Det eneste valgspørgsmål bør være muslimernes tilstedeværelse

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.


Man har udskrevet valget, og der skrives vidt og bredt, at valgkampen skal føres på økonomien og kun den.
Rettelig burde det eneste valgspørgsmål være muslimernes tilstedeværelse. En repatriering (læs: udvisning) af sådanne ville løse alle andre økonomiske problemer samt sikre landets overlevelse.
ISLAM er vort absolutte hovedproblem, og det skal løses.
Moske var det en ide at arbejde sammen med Københavns Borgerrepræsentation – de kan åbenbart stemme ja til hvad som helst.

Poul Berg

2 comments

 1. Nielsen

  Ha ha, samarbejde med københavns kommunalpolitikere. De stemmer ja til hvad som helst. Men hvis noget lugter det mindste af sund fornuft, bliver de rædselsslagne. Tænk hvis deres levebrød skulle blive dem frataget.
  Ja, valget skulle handle om muslimers tilstedeværelse, og den nødvendige landsforvisning af dem.

 2. Kirsten Madsen

  Jeg er helt enig med Poul Berg i udtalelsen om, at den yderst problematiske tilstedeværelse af de mange muslimer i Danmark burde være det vigtigste emne i valgkampen. Det er rent ud sagt en uhyrlighed, et forræderi mod den danske befolkning, at det ikke er tilfældet.
  Tværtimod handler valgkampen om på bekostning af den danske befolkning at skaffe flere penge til finansieringen af dette uvæsen.
  At det forholder sig således, kender vi alt for godt årsagerne til, idet der kun er et parti, DF – husk det! – der ikke accepterer det faktum, samt at Danmark løbes over ende af kriminelle bander af udenlandsk herkomst.
  En mistanke: Er den med flere midler skabte økonomiske krise et middel for politisk at fuldende den multikulturelle utopi, hvis rette navn er islamiseringen?