Læserne blogger:

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.

Vores demokrati står for fald.
Vi ved alle hvad demokrati betyder – flertallets ret.
Se så er der jo bare lige det med at der bliver flere og flere indvandre fra muslimske lande.
Der mener jeg at man administrativt bør kunne sige at man ikke længere modtager indvandre fra muslimske lande, da den muslimske minioritet udgør en trussel for vores demokrati.
Vi ved alle hvilken foragt der er iboende islam. Denne foragt er rettet mod vestlige værdier og den frihed vi hverdag tager for givet.
Idag kære landsmænd, kan vi ikke længere tage den for givet!!
Vi må kæmpe for at bevare vore værdier, og den kamp vindes ikke ved at have fjenden boende i vores lejre!
Benytter et tilstrejkeligt stort antal muslimer deres stemme vil det betyde at de udgør 10 pct.
Dette er en alt for stor minoritets gruppe. Vi må derfor administrativt sørge for en hvis kvote bliver sendt hjem så de i fremtiden udlukkende kan udgøre 2-3 pct. hvis de overhovedet skal være her?

6 comments

 1. Charles Nielsen

  hov der var vidst noget der blev væk igen. (Slættet ). Jeg truer ingen overhovedet, undertrykkelse af ytringsfiheden FY. Jeg holder mig inden for lovens rammer ganske enkelt. Det er vidst ved at være for rød her inde ??

 2. Kirsten Madsen

  Da den demokratiske styreform fik sit gennembrud i den vestlige verden – begyndende i 1700 tallet – var det berettiget til stor hyldest af de befolkninger, der erhvervede de demokratiske frihedsrettigheder. Dengang var det nok de færreste blandt befolkningerne, der tænkte over, at demokratiet også kunne indebære faren for sin egen nedlæggelse.
  Vi ved, at disse rettigheder er blevet trådt under fode siden hen ved flere lejligheder. Hvad der også er sket i vor tid er, at de demokratiske rettigheder på det nærmeste er overgået af de politiske dogmatiske Menneskerettigheder, som de udemokratiske institutioner, FN og EU har belemret os i den tidligere frie verden med.
  Dels af det politiske EU og dels af Menneskerettighederne for udvalgte befolkningsgrupper er vi i Vesten blevet belemret med den muslimske masseindvandring eller rettere besættelse, som er tildelt adgang – ret til at udnytte demokratiet til at nedlægge det til fordel for indførelsen af sharia med alt, hvad det indebærer. Det sker, når muslimerne er mange nok og signalet lyder! Det er allerede sket officielt i London.
  Der ses her bort fra de autonome gruppers virke og yderligere andre mål.
  Ayatollah Khomeini udtalte for en del år siden: ”Vore kvinder har altid tykke maver, med dem vil vi sejre!” Det ser desværre ud til at lykkes fuldt ud! Tillige fulgt op af aktiv dødshjælp til demokratiet og de europæiske befolkninger fra de ovennævnte institutioner, vore egne politikere, de politisk korrekte og naive borgere.

 3. J.Christensen

  Det er hørt! Men allerførst skal de Politikere der er skyld i indvandringen uskadeliggøres,men det er så godt som umuligt,da de desværre har en stor vælgerskare bag sig.
  Vi må nok konkludere at man ikke kan redde et land og et folk der ikke reddes vil.
  Een af årsagerne er undertrykkelse af ytringsfiheden.
  Nu kan man ikke sige nej tak til en negerbolle uden at blive stemplet som racist.

 4. Leon l

  helt enig med den ukendte blogger(vil være passende med et navn) Start hjemsendelserne af muslimsk fødsels overskud.

 5. Charles Nielsen

  Demokratiet.

  Demokratiet vil vel altid være en af de bedste vittigheder:
  At det selv gav sine dødsfjender de midler, der fik det til at gå
  til grunde.
  ———————————————————————————————
  Bekæmpelsen af disse vandaler, kan bedet gøres med et antipotensmiddel. Så vil de aldrig komme i overtal og hermed består demokretiet. Ellers kommer det øverste til at passe. Der er trods alt en mere fredelig måde at gøre det på. End krig.