Læserne blogger: Racisme, diskrimination – men af hvem ?

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.

Racisme, diskrimination – men af hvem ?
Tak fordi SIAD består. Hvad er racisme?-
Hvis muslimer angriber vores værdier i Danmark og alt hvad der i øvrigt er DANSK. Dette i form af vold, afbrændinger og hadefulde bemærkninger.
Så hedder det sig at de ikke er “integreret”.
Men hvis en Dansker; siger skrid hjem til lorteland perker,
Eller slår igen når han bliver overfaldet, Så er han racist, og Det man tænker på er om der ligger “racehad” bag slagsmålet.
Enten skal der laves en tilsvarende paragraf så muslimer kan straffes hvis de tilsviner os og vores værdier. Men så ville 90% jo nok havne i fængslet. Så det er udeladt. men så AFSKAF racisme-paragraffen.
Dette er simpelthen for langt ude. De har fået over 40 år til at bevise at de kunne tilpasse sig danske værdier, og det har de bevist at de IKKE KAN.
Hvad vil man da gøre fra politisk front?
De vil ikke lærer sproget, de fleste kan lige netop sige : jeg betaler moms. –
selvom jeg tvivler på de selv ved hvad det betyder.

Lad muslimerne leve i deres hellige krig som de ønsker så inderligt og send dem dog retur med første bombefly.

Vi Danskere, har ingen interesse i at forblive passive overfor den systematiske bekæmpelse af danske værdier.

Vi skal til at lade dansk lovgivning træde i kraft.
F.eks. Landsskadelig virksomhed – mod Hizb-utarir. Samt de Imamaer der brigner Danmark i fare ved at skabe splid i internationale sammenhænge.
Opfordring til helligkrig mod Danmark vil således ikke blot være et angreb på en dansker, men på Danmark

One comment

  1. Kirsten Madsen

    Bloggeren sætter skarpt lys på højaktuelle problemer omkring den racisme mod og diskrimination af Danmarks og andre europæiske landes egne borgere, hvilket er en katastrofal følge af tilstedeværelsen af masseindvandringen af muslimer plus det store antal efterkommere af disse i vores og andre europæiske lande, islamiseringen. Og ikke mindst den europæiske overkommando, EU og dens tropper, de europæiske regeringers forræderiske indvandringspolitik gennem 40 år. Endvidere skyldes det ”de politisk korrekte” og andre ”problembørn”, femte kolonnerne, de autonome fraktioner.

    Hvordan kunne det gå så galt som nævnt i Europa? Det er et andet emne, som kræver en større udredning; men der kan i korthed henvises til: Bestående konventioner. Et udsagn, der siger, at magt korrumperer. Magt også vindes ved nedbrydning af det bestående. Samt et visdomsord, der siger, at uvidenhed er menneskehedens største svøbe. Disse postulater er meget udtalte i tiden.