Læserne blogger: Når Religionsfrihed bliver til religions fangenskab

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.

Når Moskeer, dukker op i KBH, Hizbu-tarir holder forsamling i Det kongelige bibliotek. Elever i tosprogede klassers forældre kan sjældent dansk.
Og vores integritet står for fald pga. nogle tegninger.
Hvad er det så vi tolerer ?
Er dette det Danmark vi danskere vil bygge ?
Hvor en privat religion, bliver et offentligt anliggende ?
Hvor folk ikke længere kan gå ud om aftenen fordi Ali, og Muhammed ikke har lært at tale men at slås ?
Muslimer i vesten er i min opfattelse en fejlkontruktion.
Om end de kan være gode mennesker, stiler deres værdier i den gale retning, og det må være på tide at få markeret landegrænserne, for denne.

NB: Det handler ikke race, men integration.

Er det integration at lille mustafa som ikke vil lærer dansk får ophold i landet, SU, bolig, lægebehandling, socialhjælp??
Er det integration at indføre halal?
Er det integration at lade en religion digtere skoleordning og ferie pga. Ramadan
osv.?
Hizbu-tarir er en yderligtgående Islamisk organisation, der ser vesten og dermed Danskere som sit fjendebillede!
Dette er ikke en religion, men et parti på linje med Nazismen, blot med omevendt fortegn.
Partiet, er forbudt i mange lande!!!

Kære landsmænd.
Dette er DANMARK, ikke Irak, Afgahnistan, Tyrkiet, Mumbei, Somalia eller Serbien.

3 comments

 1. H.Kristensen

  Et “BRAVO” til Kirsten Madsen.
  Pas paa at FYN ikke bliver et KOSOVO.
  Stem DF nu og saa skal der nok komme gang i sagerne. Fortael-fortael.

 2. Kirsten Madsen

  Kære blogger: Tak for dit indlæg, som jeg vil komme med nogle tilføjelser til:
  Det skal atter præciseres: Vi har ikke religionsfrihed i Danmark!! Vi har trosfrihed! Det fremgår af Grundlovens §. 69: ”De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov.” Allerede i § 4. er det slået fast, at det danske samfunds kirke er den evangelisk-lutherske kirke, og at det er en folkekirke, fordi der i dens ledelse indgår folkevalgte repræsentanter. Læs tillige §. 67., den er ofte citeret her på siden og som følge af dens ordlyd, ”…. dog at intet må læres eller foretages, som strider mod sædeligheden (anstændig opførsel) eller den offentlige orden.” Ifølge disse love kan islam ikke anerkendes som et lovligt religiøst samfund i Danmark, og det må selvfølgelig have konsekvenser! Stormoskeer skal naturligvis forbydes. Som privat person har man lov til at være muslim.
  Danske regeringer, folketing og de offentlige administrationer har på det groveste overtrådt grundloven.

  Under den nuværende valgkamp er vi blevet gjort opmærksom på, at S og SF vil indføre religionslighed!! Tænk, hvad det vil medføre!! Det vil dog kræve en grundlovsændring.

  Du fremfører jo også, at udøvelse af islam af hvilken som helst (ekstremistisk) muslimsk grupperings optræden i danske statsinstitutioner eller i det hele taget offentlig optræden skal forbydes. Det handler heller ikke om ytringsfrihed, som de påberåber sig, men om overgreb af en fjendtlig magt på den danske stat og den danske befolkning.
  Det er derfor også helt og aldeles forkasteligt, at denne fjendtlige magt er repræsenteret i folketinget og i offentlige institutioner. Det fordrer i hvert fald, at man afskriver sig islam. (Det er galt nok, at vi har kommunister siddende i folketinget.) Kunne man godtage nazister i folketinget i dag? Og hvad ville det have betydet under den nazistiske besættelse, at den nazistiske værnemagt var repræsenteret i folketinget? At det danske folketing var sat ud af kraft dengang, er en anden sag. De tre ismer har en totalitære samfundsorden tilfælles, og har hver især til fulde vist deres modbydelige og grusomme adfærd. Eksempler må være overflødige!

  Om moskeer: Ordret efter Recep Erdogan: ”Moskeerne er vore kaserner, kuplerne stålhjelme og minareterne bajonetter.” (Kilde: Grundlovsforeningen Dansk Kultur.) Både de af iranske-, af saudiske- og af andre islamiske retninger, der kan komme på tale, sponsorede stormoskeer har samme dagsorden. Mange moskeer i Tyskland har navne, der henfører til erobring.

  Med angrebet på de to tårne i New York, 11. september 2001 blev det – om ikke før – slået fast, at Vesten er i krig med islam!
  Terroren er en del af krigsførelsen. De islamiske magthavere har iværksat den islamiske besættelse af og krig mod Vesten. For Europas vedkommende helt utilgiveligt med Europas politikeres samtykke! Husk det 15. september 2011. FN spiller også en stor rolle som usympatisk aktør i krigen.
  Og så lige: Poul Berg har ret i, at Serbien ikke er et muslimsk land. Udviklingen af den muslimske besættelses aggressioner i alle de serbiske områder er kun et par skridt foran den samme udvikling i det øvrige Europa, det skyldes, at serberne har lidt under islamisk tilstedeværelse i mange flere år end det øvrige Europa. At EU har tilladt sig at forære Kosovo til muslimer er et skandaløst politisk forræderi! Endnu et!

 3. Poul Berg

  Fatal fejltagelse i ovenstående.
  Man kan være enig i det meste i den indledende artikel, skrevet af ????
  Men i sidste linje:
  Kære landsmænd.
  Dette er Danmark – (så opremses der en række sataniske lande) men der sluttes af med nævnelsen af Serbien, som om dette land hører sammen med de andre nævnte.
  Helt forkert. Serbien er et land, der i virkeligheden har kæmpet den kamp, som vi alle vil komme til at kæmpe engang. Vi bliver også “serbere” en dag, når forholdene bliver en grad mere utålelige end i dag.
  Der burde nok have stået noget om Albanien i stedet.
  Serbien prøver at bevare kristendom og kirker, som kosova-albanerne længe har brændt ned og skændet med mord på præster og troende i utroligt omfang.