Føj David Cameron

David Camerons regering tillader muslimers had-budskab, men fjerner englændere der fredeligt demonstrerer


Så mistede ethvert frihedselskende menneske det sidste for jeres islampleasende regering.
I tillader en muslimsk demonstration der håner ofrene for 9/11 og håner de efterladte til ofrene. I lader dem brænde det amerikanske flag uden I skrider ind. I opfordrer til et nyt 9/11 og I lader stå til mens I med vold lader jeres politi fjerne en fredelig skare der var mødt op foran den amerikanske ambassade for at vise respekt for de amerikanske ofre 9/11.

"Burn burn USA" blev der bla. råbt da der blev stukket ild til det amerikanske flag


David Cameron accepterer åbenbart ikke, at 9/11-angrebet var et angreb på hele den frie vestlige verden og vores levemåde. Med den opførsel hans politi viste denne dag, ser det mere ud til at han sammen med Anjem Chourdey (talsmand for den islamiske gruppe islam4UK) billiger angrebet 9/11 for ti år siden.

Storbritannien, I har mistet så meget respekt.

Se videoen fra demonstrationen her:

5 comments

 1. Den danske mand

  Man tør jo ikke stille sig op imod disse muslimer, i frygt for et nyt oprør eller hvad de nu er bange for. Dette her visser at de kan det hele, imens vi bare ikke må, tale eller gøre noget der kan gøre disse her muslimer verde.

  Politiet giver jeg ikke en meter for, for de tør ikke, i frygt for angreb imod dem, for de ved at muslimerne gør det, mens hvide ikke gøre noget, udover at snakke. Måske skulle kristen og hvide mennesker opføre sig på samme måde, bare ikke finde os i det mere og går til angreb hvergang vi ikke må det vi gerne vil.

  Der er sgu ikke noget at sige til at de grine af os.

 2. H.Kristensen

  Det kan naaes endnu…………..husk at stemme paa DF.

  Det er de eneste der kan og vil glatte Danmark ud.
  Muslingerne er raadne og skal smides ud.

 3. Charles Nielsen

  Tja. Jeg forventede ikke andet. Myndighederne der ovre, såvel her hjemme tør ikke tage hånd om problemet med Koran og Islam. Ifl Grundloven har de ellers frie hænder til at gøre det. Er det EU der spøger i nakken af myndighederne eller hvad er grunden til at der ikke rettes ind efter gnd.loven ??
  Venter de på at befolkningen tager over, jeg er ikke helt klar over hvad de venter på. ??
  Inderst inde er jeg sikker på at både koran og islam vil blive fjernet en dag.

 4. Kirsten Madsen

  Med den største afsky for David Cameron og hans villige hjælpere. Goodbye England!

  Gid det var løgn! Men nej desværre! Det er snarere en sandhed, en virkelighed, at magtfulde personer og deres medløbere i de europæiske lande, i EU ville/ vil følge David Camerons eksempel i en given situation. Det historiske forræderi!

  Vender man sig mod Obama, er det oplagt at tænke, om hans opførsel i forbindelse med ti-års-dagen for 11/9 – eller opførelse af 11/9 ceremonien i virkeligheden af flere grunde var et spil for galleriet fra hans side?

  Alle, der vil kæmpe mod ondskaben, mod islamiseringen, må også kæmpe mod den fremherskende falskhed, først og fremmest ved at afsløre den.

  Vågn op Europas befolkninger!