Er en bevist voldtægt ikke nok til en udvisning?

Folk der får asyl i Danmark eller på anden måde får opholdstilladelse i Danmark skal som minimum følge landets love. Det er soleklart. Overtræder de alligevel landets love, begår de alligevel kriminalitet, hvad skal der så ske med dem?
En helt naturlig konsekvens ville være at eskortere dem ud af landet med forbud om at komme tilbage. De har misbrugt den tillid og gæstfrihed vi har budt dem og derfor må de forlade landet.
Sådan fungerer det imidlertid slet ikke i Danmark. End ikke en bevist voldtægt kan udløse en udsendelsesdom.

I en sag om et irakisk avisbud som voldtog en 19-årig pige sidste år i juni har manden fået en dom på 2½ års(!) fængsel men bliver ikke udvist. Manden har nemlig en kone og to børn her i landet og har boet her i ti år. Skulle det forestille sig at gøre hans sag bedre? At han endda er gift og har børn og har boet hele ti år i Danmark og derfor burde kende vores land og love?

Det er intet mindre end en skændsel, at man har mere omsorg for ham og hans familie og derfor vil lade ham blive i landet, end man har for ofret, en uskyldig dansk pige voldtaget i sit eget land.

Er politikerne ikke gået fra forstanden når de åbenbart har besluttet at adlyde EU’s såkaldte menneskerettigheder istedet for at beskytte deres egen befolkning og tale deres sag?

Rabler det ikke for politikerne når de laver love ud fra denne brutale gerningsmands ve og vel og fremtid og dermed undlader at ville beskytte andre fremtidige mulige ofres liv og fremtid som går rundt som borgere i deres eget land?
Er denne pige blot et af de mange ofre som politikernes har besluttet der må være for globalismen og mulitikulturalismen?

Helt basalt – Et land kan ikke bestå når man har besluttet at sætte fremmedes liv og fremtid højere end landets egne borgere – så enkelt er det – og det er måske også det politikerne i virkeligheden ønsker, at landet ikke består.

Eller er de efterhånden så fortænkte og knudrede i hjernerne at de helt har mistet jordforbindelsen og forankringen i det mest basale for en nation og dermed er mere end klare til indlæggelse på psyk?

Læs om voldtægtssagen her

9 comments

 1. Pingback: Den europæiske menneskerettighedsdomstol underkender de europæiske landes domme | Stop islamiseringen af Danmark
 2. Charles Nielsen

  Jeg regner med at danskerne er dumme nok til at stemme konservativ og den røde blok. Skulle det ske, flygter virksomhederne og alt til udlandet. Så Kan sosserne og de andre røde tosser gøre hvad de vil. Jeg synes vi alle skulle stemme på DF.
  Jeg kunne nemt forestille mig: Hvis røde stue kommer til, er der kun een løsning tilbage hvis vi skal redde dette land fra den muslimske åg er en borgerkrig. Så jeg håber i mit inderlig hjerte at de bliver stemt massivt på DF.
  Politikerne SKAL rette ind efter grundloven, og fjerne både koran og Islam, for det kan nemt gøres vha. §67, Koranen er usædelig, og tilmed ikke en religion, men en ideologi. Den opfordrer jo også til vold og meget mere. Der er jo heller ikke mere mødefrihed, så politiet er i Islam’s vold.

 3. hende

  Det er vi heldigvis også nogle der gør… 🙂 Men Dansk Folkeparti kunne og BURDE (!) gøre meget mere ved disse problemer…….. Har nu tænkt mig at melde mig ind i partiet, alligevel! Hvis flere gjorde det, ville det også give dem mere magt…OG indflydelse… 🙂
  Hav nu et godt valg, derude! 🙂

  STEM PÅ DF……………….!

 4. H.Kristensen

  Stem nu paa DANSK FOLKEPARTI saa ordner alting sig som det skulle.
  Eneste maade at “faa Danmark tilbage igen”.

 5. Edvard Rasmussen

  “fortænkte og knudrede i hjernerne” er nok den korrekte diagnose. Ingen ond mening, men livsfarlig uduelighed. Det er ikke betryggende at landet styres af folk med diagnoser. Hvor mange firmaer kunne overleve med bestyrelse af en sådan sammensætning !

 6. Kirsten Madsen

  Jeg kan fuldt ud tilslutte mig den holdning til den omtalte sag, den medmenneskelige og politiske holdning generelt, som kommer til udtryk i nærværende artikel.

  Det er en skandaløs politisk afgørelse, der er truffet (også) i den sag. Og ja, politikerne og vores retssystem adlyder betingelsesløst EUs politiske menneskerettigheder vedrørende udvisning. Rettigheder, der tilgodeser de permanent installerede fjendtlige og i forhold til dansk kultur og dansk lov amoralske muslimske troppers adfærd.
  Det sker netop i stormagtens politiske interessers tjeneste, politiske erobringer gennem islamiseringen og gennem forherligelsen af ”fagudtrykkene” globalisering og multikulturalismen. En stormagtspolitik, der skrupelløst kalkulerer med ofringer i massevis og i alle afskygninger – først ”de små” og siden de store.

 7. Jeanette Hansen

  Fuldstændig enig med “hende”. At man bekymrer sig mere om ham og hans familie end om ofret er jo sygeligt. Når han kommer ud efter 2½ år med gratis kost og logi samt div. bekvemmeligheder er han så blevet klogere??? Ha, det er jo en joke. Vores politikere er åbenbart helt på det rene med at give ham endnu en chance for at gentage sine uhyrligheder, så længe det ikke går ud over deres egne døtre. Men deres egen befolkning er de åbenbart fløjtende ligeglad med.
  Jeg får kvalme af vores politikere.

 8. hende

  Det burde HELT KLART, tangere en UDVISNING!!! Om han så havde 20 unger og 4 koner; I don’t give a rats ass!!!