Sabotage af vestlige økonomier en religiøs pligt for muslimer

En fremtrædende online imam har nu officielt dikteret en “fatwa” – (en officiel religiøs pligt) hvor der bliver sagt, at det er en forpligtelse for alle muslimer at deltage i optøjer mod “Crusader stater” – optøjer som dem der lige har fundet sted i Storbritannien som et middel til at føre Jihad.
Fatwaen er udstedt af IT-imamen Abu Muhammad al-Maqdisi på hans hjemmeside som bliver kaldt “talerstolen for Tawhid og Jihad.”

I spørgsmål og svar sektionen på Abu Muhammad’s hjemmeside, anmodede en ukendt person om vejledning fra hjemmesidens Sharia komité, vedrørende om han skulle deltage urolighederne i Storbritannien som et middel til at skade en fjendtlig stat.

Svaret fra imamen Abu Mundhir al-Shanqiti var som følger:

“Enhver muslim bør deltage og bidrage i at sabotere økonomierne i Crusader stater, hvad enten det er gennem økonomisk boykot, eller ved målrettet angreb på deres ejendom med hærværk og brandstiftelse.”

Denne online Fatwa ser ud til at være en del af en voksende bevægelse i cyberspace, der kræver, at jihad-kræfter slutter sig sammen med venstreorienterede, for at bruge uro som et middel til at svække og i sidste ende omstyrte de vestlige demokratier. Et overvågningssite der holder øje med hjemmesider, der opfordrer til Jihad, har tidligere rapporteret om opfordringer fra jihadister til propagandastøtte til optøjerne i Storbritannien ved hjælp af sociale medier, og endda bombeinstruktioner til uromagere.

Men med Abu Mundhir al-Shanqiti’s fatwa bliver det nu meget alvorligt, for fatwaen kræver direkte fysisk deltagelse i urolighederne hvis du er muslim, da muslimer er forpligtet til at føre Jihad.

Man har nu slået optøjerne ned i Storbritannien. Men optøjerne kan opstå lynhurtigt igen, der skal blot en lille gnist til, så bryder optøjerne ud igen og hvis Sheikh Maqdisi bliver lyttet til, vil politiet næste gang se radikale venstreorienterede arm i arm med jihadister.

Kilde: Theblaze

3 comments

  1. P.H. Bering

    Mange flere bør få øjnene op ikke alene for disse imamers galskab, men også for tankegangen bag.
    Det virker jo som vanvittigt og paranoidt at betegne vestlige stater som korsfarer-stater (Crusader-states). Men selv om de færreste – om overhovedet nogen – i vesten er korsfarere i traditionel forstand, så ser de hele den vestlige civilisation som en trusel mod islam. Og det har da da ret i; islam kommer ynkeligt til kort på mange områder. Og det bryder imamerne sig selvfølgelig ikke særlig meget om.
    Og Koranens foreskriver nu en gang vold til forsvar for islam.

  2. Kirsten Madsen

    Det er gruopvækkende at konstatere i hvor høj grad Al-Qaedas syvpunkts-terror-plan indtil dato er gennemført.