Stop Islamiseringen Af Danmark

SIAD – Vi går forrest i kampen for DIN og DINE børn og børnebørns frihed

Leder: Tillykke Danmark med den nye samarbejdsregering

Ganske som under 2. verdenskrig  har Danmark fået en regering der vil fremme en udenlandsk ideologi i Danmark og samarbejde med den. Under krigen hed ideologien nazismen, i 2011 hedder den islam.

Med den nye regering vil Danmark som danskernes land snart være en saga blot. Nu er de samme partier ved magten som har påført landet ubodelig skade, ved at gøre Danmark til et indvandringsland for islamisk fødselsoverskud.
Med Enhedslisten og Det Radikale Venstre – de mest indvandringsforskruede partier – vil Danmarks porte snart være vidt åbne, så nye horder af demokratianalfabeter kan begynde at nedbryde Danmark, som deres forgængere allerede er godt igang med.

Nu vil der blive postet nye milliarder i ryggen på integrationen, man glemmer bare at muslimer ikke ønsker integration i Danmark, men at de ønsker at integrere os ind i islam. Derfor vil det være fuldstændig nytteløst at sende nye milliarder efter de 100 milliarder der allerede nu bliver brugt om året på mislykket integration og krig mod terror.

Grunden til at vi kalder den nye regering med Socialdemokraterne, Det Radikale Venstre og de to kommunistpartier en samarbejdsregering, er at vi ikke tror at der er noget at redde om 4 år, når der igen bliver folketingsvalg. Der vil al magt efterhånden være overgået til islam.

Allerede inden valget proklamerede S og SF at de vil begrænse ytringsfriheden hvis de kom til magten
De to partier vil åbne op for ændringer af straffe- og presseloven og begrunder det med, at det er dybt problematisk, hvis vi bare tillader hadefulde ytringer med henvisning til ytringsfriheden, udtalte Henrik Sass Larsen i juli i år.

Den nye regering vil dermed indføre censur, som vores grundlov ellers udførligt siger ingensinde påny kan indføres:

§ 77
Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.

De næste 4 år vil vi sandsynligvis se danskernes ret til at udtale sig forsvinde langsomt men sikkert, fuldstændigt som islam ønsker – nemlig at begrænse frihedsrettighederne i vores samfund.

Allerede nu og efter ti-års VKO-ledelse er danskerne blevet tvunget til at indrette sig efter en flok tilløbende fremmedes ønsker:

 • Trods det at vi spiser mest svinekød i dette land, har politikerne tilladt at de fleste institutioner i København ikke serverer svinekød.
 • I de nye feltrationer til de danske soldater serveres ikke svinekød.
 • Specielle dage til muslimske kvinder i offentlige svømmehaller fordi de ikke må bade sammen med mænd.
 • Muslimske kvinder har fået lov til at sige nej til arbejde hvor de kommer i kontakt med mænd og svinekød når de aktiveres.
 • Der er nu også forældremøder hvor mænd ikke kan deltage fordi muslimske kvinder ikke må være alene til møde hvor mænd deltager.
 • Kors fjernes fra kapellerne fordi muslimer ikke må være døde og ligge under et kors.
 • Forhæng er sat op i offentlige svømmehaller og brusebade fordi fordi muslimske mænd ikke må vise sig nøgne overfor andre mænd.
 • Forfølgelse og chikane af homoseksuelle er dagligdag i vores hovedstad.
 • Jøder har måttet forlade Danmark pga. forfølgelse. Denne chikane af bøsser og jøder er direkte korandikteret.
 • Muslimske politikere chikaneres af muslimer fordi muslimer ikke må tro på demokratiet men kun på deres guds love.
 • Næsten alt fjerkræ halalslagtes.
 • I supermarkeder sælges oksekød der er halalslagtet men ikke mærket som halalslagtet.
 • Det er troende muslimer der står i spidsen for de fleste af de udenlandske bander der spreder død, vold og afpresninger over hovedstadsområdet.
 • Danske kvinder og piger bliver kaldt dansker-ludere
 • Danske kvinder og piger bliver voldtaget fordi de er vantro i muslimernes øjne.
 • Den sidste provokation fra islams side i Danmark er en kæmpe-moske på Vibevej i København med minareter finansieret af Irans præstestyre. Usigeligt dumme lokalpolitikere har godkendt byggeriet.

Hvis islamiseringen tog fart under VKO-regeringen, vil den få turbo på med den nye multikulrede samarbejdsregering.
Derfor har vi skabt et nyt koncept, fordi vi ikke kan regne med at politikerne vil hjælpe danskerne.
Det nye koncept går ud på at tilbagerulle islamisk indflydelse i Danmark. Dette kan ske på mange måder – altsammen indefor lovens rammer – og der vil være job til alle der alle har en kvalifikation der kan bruges.

Meld dig ind allerede idag og vær med til med loven i hånden at fjerne islam fra dansk grund.

Der vil bl.a. være en juragruppe der skal forberede retssager og grupper der skal sætte en stopper for kriminaliteten begået af muslimske grupperinger.
Resten vil vi ikke løfte sløret for her af sikkerhedsmæssige årsager.

21 comments on “Leder: Tillykke Danmark med den nye samarbejdsregering

 1. erik larsen
  februar 28, 2013

  Regeringen + støttepartier har indtil ikke kunnet dæmme op for fx forfølgelserne af jøder og homoseksuelle på Nørrebro.

  Jeg synes, jeg kan huske noget tilsvarende fra 1900-tallets Danmarkshistorie.

 2. Axel V. Duch
  februar 22, 2013

  Hvornaar dukker den foerste ‘undergrundsbevaegelse’ op? Hvornaar bliver hallalbutikkerrne ryddet og moskeer oedelagt.
  ‘Danmark, vaagn op, rul dig ud, du har sovet for laenge.’

 3. Anders
  februar 9, 2013

  Prøv at kigge ud over jeres egen næsetip. Hvad er der med jer, er i bitre på livet fordi det aldrig har givet jer noget, er i bange for det fremmet fordi at i aldrig har fået stillet jeres egen nysgerrighed tilfreds eller er det bare nemmere at hade end at elske? Jeg er født og opvokset i Danmark, og ligeledes er mine forældre, jeg har altid boet i København – endda på det “farlige” Nørrebro, og har gået side om side med de mennesker i tror i er så kloge på, hele mit liv, jeg har aldrig været bange for at gå ud af døren, ligemeget hvilken tid på døgnet det end måtte være, jeg er aldrig blevet rullet, afpresset eller følt mig truet at nogen som muslim eller det der ligner. Jeg har til gengæld nyt meget af deres gode mad, og altid blevet modtaget med et smil i grønthandleren.
  Der hvor den rigtigt går galt i jeres opfattelse af Islam er meget nem at spotte – prøv at brug jeres sunde fornuft, der er ingen, ihvertfald kun de aller færreste der følger Koranen til punkt og prikke, ligesom der er med biblen for den sags skyld. Det er ikke et agument at komme med at “jeg har læst i koranen at…” det er ikke nok at sige “men har du læst Koranen? for det har jeg så…. bla..bla..bla.” enhver idiot kan læse koranen ord for ord, men det kræver en smule mere hjerne også at forstå hvad man læser, og sortere i hvad man læser.
  Kig på vores egen statsreligion kristendommen, her jeg så komme og sige “men har i læst biblen?” hvis man skal have et så primitivt syn på hvad man høre og læser, så burde i også kunne se kristendommen som en alvorlig trussel ligeså. Kristendommen er kun bygget på straf, du skal holde fri og slappe af hver søndag, men hvis du arbejder alligevel skal du have døden at føle, det er bare et eksempel på en af de mange dødssynder i biblen (2 Mosebog 35,2 I seks dage må der udføres arbejde, men den syvende dag skal være hellig for jer; I skal holde fuldstændig hvile for Herren. Enhver, der udfører arbejde på den dag, skal lide døden.). Selvføgelig bliver dette i håndhævet i noget kristent land, fordi man vælger at have kristendommen som en ledende anvisning eller en hjælpene hånd at støtte sig til. Man gør kun sig selv dummere end man behøver at være, hvis man tager alting bogstaveligt. For det første er både biblen og koranen dybt forældet og vi burde være mere civiliseret i vores moderne tidsalder, dog kan man godt drage nytte af store dele af de religiøse tekster, hvis man sortere skidtet fra, og bestræber sig på at leve som et godt menneske, og her kommer et element ind, som indgår i alle religioner og er escensen: næstekærlighed. Og som jeg forstår næstekærlighed så er det ikke at skabe splid til hinanden og vælge side afhængig af hvem man synes mindst om. Næstekærlighed er ikke nødvendigvis en religiøs ting, men en ting som også høre til religion og som i vores moderne tidsaller er blevet escensen af alle religioner, det handler altså ikke længere om at man skal slagte dem som ikke anerkender ens egen gud, så er det enten jer der lever i fortiden, eller jer som ønsker at støtte sig til et fællesskab, bygget op omkring had, fordi det er nemmere at hade nogen få sammen, end det er at give alle en chance, uanset hvilken familite de kommer fra, eller hvilken religiøs skrift de læser.

 4. Dorthe Pedersen
  december 31, 2012

  Jo mere jeg sætter mig ind i islam, deres love og hensigter, jo mere bekymret bliver jeg for vort lands fremtid. Undrer mig dybt over politikerne, sover de allesammen tornerosesøvn? Er de døve og blinde eller fuldstændigt hjernevaskede?
  Der går ikke 20 år, snarere måske 5 år, så er dette land ødelagt for altid.
  Dorte

 5. Anonym
  december 17, 2012

  Foruren byggegrundene til alle de moskeer de måtte ønske, med svineblod!

 6. Tom
  november 30, 2012

  Alt det skriveri er meget fint. Man behøver kun læse en linie i koranen. Der står: Citat: Islam skal udbredes ved infiltration. Det har været igan i vort elskede land i mange år nu. Hvornår får vore politikere på Christiansborg og andre sindssvage danskere øjnene op. Nu er jeg en ældre mand, og jeg kommer nok ikke til at opleve det, men borgerkrig i Danmark er uundgåelig hvis ikke snart der sker noget med muhamedanerne i Danmark.

 7. Erik Larsen
  juni 16, 2012

  “socialdemokratisk byråd har godkendt bygningen af en moske i vores hovedstad …..”

  De har nu godkendt et par stykker….

  Men Mehdi Mozaffari, der er iraner og professor i islamiske studier ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet, mener, at den kommende shiamuslimske moské på Vibevej bliver et stort center, som under religiøst dække vil fremme det iranske styres sag: “Moskéen på Vibevej er styret af organisationen Ahlul Bait, hvis formål er at udbrede islamiske aktiviteter i en række lande. Desuden kan en moské bruges til pengeoverførsler og eventuelt til finansiering af terror. Det bliver en kæmpe opgave for de danske myndigheder at finde ud af, hvad der foregår. Og moskéen vil også kunne bruges til at oplære unge muslimer i radikal islamisme og måske endda terrorvirksomhed,” siger Mehdi Mozaffari. Kristeligt Dagblad 17.5.2011.

  Det er rabiate folk, der kommer i moskeen på Vibevej. Pigerne er med tørklæde fra de forlader klapvognen. Der har fundet teenagebryllupper sted. Der er skarp kønsadskillelse. Man hylder fanatiske “helte” som fx Khomeny.

  Den slags stemte Københavns venstrefløj for. – Tidl. integrationsborgmester J. Havgaard indrømmede forelagt disse kendsgerninger, at han ikke kendte til dette. Han ville dog ikke ændre beslutning. men lovede aldrig at sætte sine ben i den kommende moske – hvilket kulturberigerne herfra sikkert vil sætte pris på.

 8. J. Nielsen
  april 17, 2012

  Det er rigtigt beskrevet i artiklen, at den nuværende regering ikke er opgaven voksen. Dog er det et grundlæggende problem at SIADs ledelse og SIADs skribenter ikke forstår, at en religion er et spejlbillede af et folks sjæl.

 9. Niels
  november 9, 2011

  I er så snotdumme. Har I nogensinde snakket med muslimere? I sidder hjemme bag jeres computerskærme og drager snæversynede konstateringer. Det er ikke alle muslimere, der er forbryder – ligesom, at det heller ikke er alle danskere der er forkert skruet sammen oveni hovedet ligesom jer. Jeg skammer mig over at være dansker ligenu. Kærlighed til mennesker.

  • Stop islamiseringen af Danmark
   november 10, 2011

   Grunden til at vi har den mening vi har er jo netop at vi kender til muslimer og til deres tro. Har du nogensinde læst koranen Niels? For hvis du har det vil du vide hvorfor de muslimer der ikke er forbrydere som du siger ikke opponerer mod de slemme muslimer der så åbenbart har hijacket deres religion.
   De tør nemlig ikke, fordi frafaldne muslimer skal dræbes ligeså hurtigt som pilen forlader buen (islam har dødsstraf for at forlade den såkaldte religion) Niels hvordan i alverden kan en tåbe som dig forsvare en religion der har dødsstraf for at forlade den?

  • Karl den elvte
   december 26, 2011

   Venligst läs http://hotetinifran.wordpress.com/

   Nu behöver vi holde sammen.

   Karl den elvte.

  • Karl den elvte
   december 26, 2011

   Jag har snacket med dem.
   Jag har blivet truet av dem.
   Jag har ögon att se med.
   Läs Sura 2 mm.

   Venligst läs http://hotetinifran.wordpress.com/

   Nu behöver vi holde sammen.

   Karl den elvte.

 10. Gunni Jørgensen
  oktober 24, 2011

  Ja ikke alene anvender EU salamimetoden for at integrere danskerne til islam, men de giver også modstandere mundkurv på og pressen må mindst blive truet 10 gange om dagen for at blive så ensidig, som den er. Det værste er at demokratiet og menneskerettighederne bliver brugt i muslimernes kamp mod og tilintetgørelsen af – ja netop DEMOKRATI OG MENNESKERETTIGHEDER. Jeg mener at forbryderiske islamister der myrder uskyldige mennesker i Allahs navn har sat sig selv udenfor loven , og at de derfor ikke bør beskyttes af hverken loven eller menneskerettighederne. Hvis lovbrydere beskyttes af menneskerettighederne forhåner man ofrernes rettigheder. Nu er FN i gang med et storstilet resourcespild for at undersøge Gadaffis død! Hvad er meningen? Hvad bliver der af de 200 milliarder han har pumpet landet for? Jeg giver ikke en rød reje før de penge er brugt til at rette op på landet.
  Vedr. Overfaldet på SIAD i 2007 er det da påfaldende at politiet er SÅ lang tid om at tale ofrernes sag. Hvis ofrerne havde været muslimer havde sagen været afsluttet allerede i 2007. Hvor tydelig kan det siges! Da vi fik en socialdemokratisk regering med rødt slør gik jeg ud og klippede mit lange hår af! Et socialdemokratisk byråd har godkendt bygningen af en moske i vores hovedstad og nu forlanger islamiske organisationer at hele kvarterer skal forbeholdes korantilhængere. Vi har muslimer i partier, byråd og folketing som er lette at true til at gå islams vej. Pengene til denne moske burde i stedet gå til integrationen i stedet for mine skattepenge.
  Nu bor jeg ikke i et område med nogen muslimer, idet de jo klumper sig sammen i storbyerne, men jeg vil på alle måder i hverdagen ignorere dem, ikke lade mig ekspedere af dem, ikke handle med dem og i alle situationer lade dem vide at de ikke er velkommen. Jeg vil stemme på de partier som er imod flere muslimske indvandrere og som går ind for at islamister, der bryder vores lov skal udvises omgående. Indvandrere der ikke vil rette sig efter myndighedernes afgørelser skal også udvises omgående. Så vi kan beskytte de mennesker, der er flygtet fra islamiske regimer.
  Venlig hilsen
  Gunni Jørgensen.

 11. hannah
  oktober 21, 2011

  Alle i folketinget og i skoler skal tvinges til at læse koranen og derefter læse haditherne, der er ikke noget som hedder moderat muslim, i USA hedder det ”you do the crime you do the time”, hvad med et kriminel klippekort 3 gang ryger du ud det gælder dem som ikke er danske statsborger og det er der mange som ikke er endnu, desuden skal asylansøger skrive under på at de kan smides ud hvis de begår forbrydelser her til lands, det kan da ikke være meningen at vi skal finde os i at asylsøger begår kriminalitet. eller at de kristne som er virkelige flygtning skal trues på livet af muslimer, eller at brandvæsenet ambulancer skal ha’ politi beskyttelse. Islams mål er at overtage Danmark og det står skrevet i deres modbydelige koran, dette gælder også de der politiker som tror sig så skrå sikker vent til muslimer har født nok børn til at fylde vore børnehaver skoler vore lejligheder etc. Så går de til værks og det bliver ikke et kønt billede så bliver vi anden rangs borger i vore eget land d.v.s vi for valget enten at konvertere til islam blive anden ranges borger, de kristne bliver der gjort kort proces med enten omvende sig eller af med hovedet. Og dette er den rene skære sandhed spørg de kristne som er på flugt, spørg de muslimer som har omvendt sig til kristendommen. Islam hader mennesker selv deres egne hader de se hvordan shiat muslimer myrder sunni muslimer og vs. Se til taliban se til hetzbullah de er de rettroende muslimer.

 12. Pingback: Dansk politi diskriminerer danskerne | Stop islamiseringen af Danmark

 13. Oline Fogt
  september 18, 2011

  Hvis der på en gang blev lukket 600.000 muslimer ind i Danmark, ville danskerne reagere voldsomt.
  Salamimetoden bevirker, at danskerne langsomt – men sikkert – finder sig i islamiseringen. Mange aner ikke engang, hvad det vil sige. De tror også på udlændinge – som de radikale sagde det så tydeligt i den overståede valgkamp.
  Muslimer skal vise deres sande ansigt igen og igen lige op i fjæset på De Radikale’s og Enhedslisten’s tåber. Det kunne måske åbne deres øjne.

 14. einstein
  september 17, 2011

  jeg har undret mig MEGET over hvorfor at vores politikkere bliver ved med ,helt åbenlyst at skade danmark med den ødelæggende indvandring ,man skulle næsten tro at de enten er blevet truet til det eller er blevet bestukket!
  MEN jeg har en halv løsning på problemet ,fra nu af skal ALLE muslimer der bliver lukket ind i danmark flytte ind i politikkernes private hjem ,politikkerne kan naturligvis ikke være andet end glade for at de så kan være tættere sammen med de “nye” kulturberigere:)

 15. Kirsten Madsen
  september 16, 2011

  En tilføjelse:
  Med den dårlige erfaring, det danske folk og i særdeleshed SIAD har vedrørende den afgående regerings overholdelse af Grundloven i flere sager, og hvad der nu yderligere er lagt op i det stykke af den kommende samarbejdsregering, er det mere konkret som danske borgere at forlange en håndhævelse af en retspraksis på det område, en rigsret, der idømmer en regering alvorlige straffe for overtrædelse Danmarks Riges Grundlov.

 16. H.Kristensen
  september 16, 2011

  Meget,meget godt skrevet, Kirsten Madsen.
  Det bliver et farvefyldt Danmark vi gaar i moede……..det ser sort ud.
  Var det Tyskerne der sagde ” Dumme Danskere”.??

 17. Nielsen
  september 16, 2011

  Sørgelig udvikling.

 18. Kirsten Madsen
  september 16, 2011

  Sandheden om Danmarks situation, som den tegner sig i dag, kan ikke siges tydeligere end den bliver formuleret af SIAD.

  Et flertal af danske statsborgere, indfødte som tilrejsende, har ud fra forskellige politiske motiver smidt sig for fødderne af den samling politikere, der på alle måder og med alle midler vil nedbryde Danmark. Konkret gælder det dansk økonomi, dansk kultur, og i forhold til Grundloven retsstridige handlinger. Det skarpeste våben i den mission bliver intensiveringen af islamiseringen.

  Det er NU, at den afgørende kamp for Danmark går i gang: Danmark som et frit land, hvor Danmarks Riges Grundlov er absolut og eneste gældende lov, og som er strafbar ikke at overholde.

Der er lukket for kommentarer.

Information

This entry was posted on september 16, 2011 by in Leder.

Gør en forskel: Omdel flyers til LUK GRÆNSEN demoen 5. juni

HALAL-FOLDER – kan udprintes her

Se og print vores folder ud

Al-Qaidas syv-punktsplan

Mordforsøg på SIAD-top

KLIK på billedet og læs hvordan du kan støtte IKKE MERE ISLAM!

SLAM – den eneste religion

Det Sorte Lexicon

Politisk ukorrekt lexicon forfattet af PH Bering

“Når ret bliver til uret” en afslørende bog OM KORRUPTION I DET DANSKE RETSSYSTEM

HVEM ER SIAD?

KONTAKT

mail: siaddk@gmail.com

Stop Islamiseringen Af Danmarks kontortid:

Ma-fr: 10-13 og 16-19 Lø/Sø: 12-15

Tlf: 96771784

Danmark er ved at blive islamiseret, fortæl os hvordan det står til hvor du bor. Har du forslag til hvordan vi stopper islamiseringen hører vi gerne om dette.

SIAD’s politik

BETINGELSER FOR MEDLEMSKAB AF SIAD

SIAD imod racisme

SIAD bekæmper de totalitære!

SIAD KATEKISMUS

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 100, der følger denne blog

%d bloggers like this: