Frankrig forbyder bøn på gaden

Frankrig har førertrøjen på når det gælder om at sætte grænser for muslimer ved hjælp af love.
Først var det burkaforbuddet og nu forbyder Frankrig religiøs bøn på gader, stræder og fortove, da denne praksis med at bede på fortovene rundt omkring i Paris’ gader virkelig har været til gene for den almindelige franskmand.

På videoen nedenunder kan man se hvad man nu slipper for at se i Paris’ gader.

11 comments

 1. Kirsten Madsen

  Til Ellen Ploug. Jeg er helt enig med dig i, at den måde, som alt for mange danskere reagerer på – eller manglende reaktion – på islamiseringen af Danmark ved tilstedeværelsen af de mellem en halv og hel million muslimer i Danmark, samt de enorme økonomiske omkostninger er så dybt nedslående, som det kan blive.
  Det samme gælder vedrørende den adfærd, der udvises mod DF og i det hele taget over for personer og foreninger, der er modstandere af islamiseringen og al dens væsen.
  Tragedien skyldes dels det had til Danmark, til dansk kultur og den dansksindede befolkning, som visse danske grupper er i besiddelse af og dels ren og skær naivitet og stupiditet. At det forholder sig således truer i høj grad med at blive skæbnesvangert for Danmark.

  Vedrørende Ole Groth-Andersens indlæg i JP, som jeg er i besiddelse af, er konklusionen i sin helhed: ”Men palæstinensiske ledere går altid efter en tredje løsning: TABER-TABER løsningen. (Hvor begge parter taber). Når bare de har udsigt til at skade Israel, så er de nemlig bedøvende ligeglade med, at de også skader sit eget palæstinensiske folk.”
  Jeg kan tilføje, det faktum er altid til stede i den endeløse palæstinensiske aggression mod Israel. Og i tilgift opnår palæstinenserne sympati fra Vesten, der vender ryggen til virkeligheden.

 2. Kirsten Madsen

  Bodil Clausen, du har ret, vi skal ikke glæde os for tidligt, selvom jeg synes, at det dog er et tiltag med nogen værdi, at muslimerne ikke fortsat får lov til denne udstillede provokation at ligge med rumpen i vejret for Allah i gaderne i Frankrig. De skulle have et spark bagi, skulle de!
  Om det skyldes, at der ikke er plads til alle muslimerne i moskeerne, kan ikke antages som undskyldning, det er helt absurd.
  Derudover kan jeg fuldstændigt tilslutte mig alle kommentatorer, der fremsiger, at der findes kun en løsning på problemerne med muslimerne i Europa SEND DEM HJEM!

 3. hende

  De kan sgu’ bede på deres lokummer, hvis det skal være….!!!
  Eller deres ‘flyvende tæpper’……….. 🙂

 4. Ellen Ploug

  Palæstina-konflikt er en vindersitutation for muslimer
  Arild Ejsing, Søengen 6, Allerød
  Offentliggjort 18.09.11 kl. 03:01 i Jyllands-Posten.
  I forbindelse med Davis Harris’ betragtninger i JP 2/9 vedrørende de palæstinensiske myndigheders (PA) genoptagne forsøg på at få FN’s generalforsamling til at anerkende en palæstinensisk stat, uden en samtidig palæstinensisk accept af og garanteret fredsslutning med Israel, omtaler Ole Groth-Andersen 7/9 i JP et israelsk indlæg i Washington Post, hvor spørgsmålet stilles om, hvorfor PA forsøger sig med en sådan ensidig løsning, der kun kan ende med også at gå hårdt ud over den palæstinensiske befolkning.

  Nederlag for begge parter
  Hertil mener OGA at kende et svar, som han ganske vist ikke selv bryder sig om, nemlig at kloge forhandlere altid søger en løsning, hvor begge parter ender med at vinde.

  Den mindre kloge går efter at vinde på modpartens bekostning, mens PA med Israel som modpart altid synes at gå efter, at begge parter skal tabe.

  Det kan der ikke argumenteres meget imod bortset fra, at hvad der for os ligner en ”taber-taber” løsning, for palæstinenserne er en ren vindersituation, så længe både de og israelerne kommer til at lide.

  Palæstinenserne og deres allierede er muslimer, og i muslimsk opfattelse er det jødiske Israel oprettet på muslimsk territorium, hvilket de som muslimer altid er religiøst forpligtet til at søge generhvervet.

  Ifølge Koranen vil lidelser, der pådrages i kampen for islams fremme eller muslimers bedste, blive rigeligt kompenseret for i Paradis.

  Dobbelt op
  Hvis disse lidelser også medfører problemer for Israel, opfylder palæstinenserne samtidig den i Koranen krævede til enhver tid muliggjorte hadefulde efterstræbelse af jøder. Altså er palæstinenserne i en sådan taberrolle Allah velbehagelig dobbelt op. Derfor en vindersituation for muslimer.

 5. Ellen Ploug

  Det har været yderst vemodigt at overvære den netop overståede valgkamp i Danmark.
  Aldrig blev de enorme udgifter til den umulige “integration” af muslimer berørt.
  Danskerne har tilsyneladende vænnet sig til islamiseringen?
  I de valgmøder, jeg overværede, stillede ingen noget spørgsmål til den kolosale byrde af både økonomisk, men sandelig og ikke mindst af kulturel art, som den stadigt stigende muslimske befolkningsandel udgør for vort betrængte land.
  Ca. 70mia.kr. om året i 2007 (så vidt jeg husker fra Danmarks Statistik).
  I dag må vi regne med, at 10% af indbyggerne i Danmark er muslimer.
  MEN:
  Danskerne har affundet sig med islamiseringen – sådan virker det på mig.
  I hvert fald måtte kandidaten fra Dansk Folkeparti finde sig i BUH-råb og andre mishagstilkendegivelser, når blot vedkommende viste sig til møderne og delte sine “flyers” ud.
  Almindelig høflighed er blevet en saga blot.
  På gaden viser selv “pæne” mennesker en foragt og nedladenhed over for kandidater fra Dansk Folkeparti, et parti, som jeg endda synes, til tider er alt for pænt og tolerant.
  Vi dør af pænhed!
  Men problemet er desværre, at danskerne med vold og magt vil betale og arbejde for, at deres egen grav kan graves hurtigst muligt.
  Det vil jeg ikke være med til!

  De RØDE taler om tolerance – men udviser intolerance.

 6. Bodil Clausen

  Ja, det lyder lovende, – men jeg tør ikke glæde mig for tidligt.
  Der ligger noget bag ved den franske regerings eftergivenhed over for kravet fra Marine Le Pen om forbud mod bøn på gaden.
  Regeringen har nemlig “som et plaster på såret” tilbudt muslimerne bederum i midlertidige bygninger, som f.eks. en nedlagt brandstation (den ligger måske allerede i en ghetto, hvor franske brandmænd ikke kan færdes?). Sådanne bygninger giver den franske regering til muslimerne ” som provisoriske moskeer, inden der kommer en permanent løsning”.
  De troende muslimer udgør nu så stort et antal i Frankrig, at de savner plads i de mange overfyldte moskeer.
  Hvornår fatter franskmænd, nordmænd, englændere, danskere, ja alle ikke-muslimske mennesker, at vi med muslimer i landene overhovedet ikke kan bevare noget, der bare ligner frihed?

 7. John Hinze

  Men så skal der bygges Moskeer de kan bede i.
  Det er heller ikke godt.

  Mit bud: Send dem hjem 🙂

 8. hende

  Endelig begynder Europa at vågne op til dåd; Holland vil skærpe lovene om kriminelle, som skal kunne udvises, og nu Frankrig…….. 🙂
  Gid det må brede sig med lynets hast…..!