Ingen gyldig grund til at anerkende endnu en Palæstinensisk stat i Mellemøsten

Den lille Abbas (Mahmoud Abbas, red.) har vist glemt alt om, at Vestbredden var Jordansk territorium mellem 1948-67, ligesom Schlesien, Øst-Brandenburg, Bag-Pommern og Øst-Preussen var tyske indtil 1945. Jordan måtte efter det militære nederlag til Israel i 1967 afstå sin ret til Vestbredden, ligesom Tyskland måtte afstå sine gamle historiske provinser i Øst, efter den totale nederlag i 1945!

Den såkaldte Palæstinensisk stat er fri fantasi, undfanget af urealistiske Muhammedanske hjerner i Mellemøsten. Dette nonsens forsøger de idag på deres falske østerlandske måde, at hjernevaske historieløse ignoranter og venstreorienterede fantaster med i den Vestlige Verden.

Ingen bad hverken Jordan eller de øvrige Arabiske naboer om hensynsløst at angribe Israel i både 1948, 1967 og 1973. Heldigvis, måtte disse Arabiske sjakaler hver gang se et velfortjent militært nederlag i øjnene! Efter disse militære nederlag, måtte de Israelske sejrherrer af hensyn til den nationale sikkerhed,  flytte Israels landegrænser til mere fornuftige og naturlige grænseområder.

Denne suppedas, som Araberne har formået at skabe i disse tidligere Jordanske områder er selvforskyldte, og de kan udelukkende takke sig selv for den nød og elendighed, de har forvoldt deres egne landsmænd i disse områder.

Det samme kan siges om Gaza, som før Ægyptens militære nederlag i 1967 var en Ægyptisk provins. Den Palæstinensiske stat blev allerede i 1948 anerkendt af FN som en selvstændig stat, da det Britiske mandatområde Trans-Jordanien blev opdelt i en Jødisk og en Palæstinensisk del. Den Jødiske del er i dag kendt som Israel og den Palæstinensiske del er Jordan. Ved denne delning, blev den Jødiske stat Israel kun tildelt en lille brøkdel af det gamle Trans-Jordanien’s områder, medens Palæstinenserne fik resten.

Indenfor de nuværende grænser i Det Jordanske Kongerige, har Palæstinenserne rigeligt med plads til at bygge videre på deres såkaldte Palæstinensiske stat. Hvis Araberne fra den helt gode begyndelse i 1948, og såmænd også i 1967 og 1973, havde formået at opføre sig ordentligt overfor deres Jødiske nabo, ville Golan, Gaza og Vestbredden den dag i dag fortsat have været juridisk lovlige dele af Syrien, Ægypten og Jordan. Så Araberne kan godt glemme alt om endnu en Palæstinensisk stat. De fik allerede deres egen retslige og uafhængige Palæstinensisk stat, da FN anerkendte Kongeriget Jordan i 1948.

Meningsartikel af Mads Nielsen

12 comments

 1. Line Lassen

  Samtidig med oprettelsen af staten Israel blev der dannet en palæstinensisk stat, nemlig Jordan.
  Det må være mere end rigeligt.

 2. lars

  enig med H.Kristensen, hvorfor beskæftiger i jer overhovedet med den konfilkt? for så kan jeg da komme i tanke om mange steder i verden man burde fokusere på, men hovedformålet med siad er vel islamiseringen af danmark og ikke diverse problemer i andre lande? hold fokus på dk, feks hitzb-ut-tahrir i kbh som jo nok pt er det værste eksempel på islamiseringen. de gør endda i modsætning til mange andre intet for at skjule det, tværtimod siger de ligeud at det er deres erklærede mål! når man ser dem bruge samme retorik som visse muslimske grupper i england der skriger “islam will dominate the world!” så er det da et væsentligt mere relevant sted at fokusere end en konflikt mellem to grupper af religiøse tosser langt væk der (stadig) ikke kan finde ud af hvor deres grænser går. lad dem slås videre som de altid har gjort og hold fokus på dk.

 3. Kirsten Madsen

  “Jeg er en røv”! Ja, det er du og tænker med samme.
  Du skal nok få anvist din plads i Den fagre nye multikulturelle, totalitære, islamiserede Verden. Den plads misunder jeg dig ikke. Det samme gør sig også gældende i “det røde land”. De to nævnte samfundsordener har det til fælles, at kun den politiske top er vindere, resten er tabere.

 4. Charles Nielsen

  Til : Jeg er en røv . Jo det kan ændres, og det bliver ændret. Det endten med det gode eller det onde.
  Fordi: Hvis levestandarden bliver mere forringet end den er nu, og sariabyerne breder sig. Så bliver det ændret.!!

 5. H.Kristensen

  Forstaar ikke at mellemoesten har noget at goere med at stoppe islameringen af Danmark. Med hensyn til Israel skal man bare laese ” The Balfour Declaration” 117 ord der siger det hele.

 6. Charles Nielsen

  Hej. Jeg kunne tænke mig, at SIAD også holder en demo foran Christiansborg samtidigig Med:. Dansk Palæstinensisk forening afholder i morgen en Demonstration på Christiansborg Slotsplads kl. 18:30

 7. Jeg er en røv

  Den eneste grund til at I – Europa’s såkaldte højrepopulister – fanatisk støtter Israel er at I ikke vil blive blandet sammen med nazisterne. Det er jo faktisk den eneste forskel på jer to. Og mon den forskel ikke er en gang påtaget propaganda fra jeres side? Bare for at gøre jeres latterlige, tilbageskuende og landeskadelige budskaber lidt mere spiselige? I har tabt, landet er rødt nu. Så gå dog hjem og gem jer under dynen hvis I er så bange for den store vide verden. Danmark er multikulturelt og globaliseret. Lev med det. Det kan I aldrig nogensinde œndre.

 8. Leon1

  Lige præcis Mads! Der er rigeligt med palæstinenser-stater, men de er kun ude på at skabe problemer.