Angela Merkel: Tyskland vil blive en islamisk stat!

Følgende artikel fra Eurotimes.net omhandlende Angela Merkels udtalelser om islam blev offentliggjort for præcis et år siden. Hendes udtalelser er ikke blevet mindre sande som året er gået:

Forbundskansler Angela Merkel har udtalt, at tyskerne ikke har forstået, hvordan den muslimske indvandring har forvandlet deres land, og at de bliver nødt til at affinde sig med flere moskeer end kirker over hele landet, ifølge avisen Frankfurter Allgemeine Zeitung.

“Vores land ændres hele tiden, og integration er også den opgave for samfundet at beskæftige sig med indvandrere,” sagde Fru Merkel til avisen. “I årevis har vi undladt at ville indse dette. Moskeer, for eksempel, vil fremover udgøre en større del af vores byer, end de har gjort før.”

Tyskland, med en befolkning på 4-5 millioner muslimer, er blevet splittet i de seneste uger af en debat om bemærkningerne fra Bundesbanks Thilo Sarrazin, som hævdede, at tyrkiske og arabiske indvandrere ikke integrerer sig og oversvømmer Tyskland med en højere fødselsrate.

Forbundskanslerens bemærkninger repræsenterer den første officielle erkendelse af, at Tyskland, ligesom andre europæiske lande, er skæbnebestemt til at blive en højborg for islam.

I Frankrig er 30% af børn fra 20 år og nedefter muslimer. Forholdet i Paris og Marseille er steget til 45%. I det sydlige Frankrig er der flere moskéer end kirker.
Situationen i Storbritannien er ikke meget anderledes. I de sidste 30 år er den muslimske befolkning steget fra 82.000 til 2,5 millioner. I øjeblikket er der over 1000 moskeer i hele Storbritannien – – hvoraf mange er konverteret fra kirker.

I Belgien er 50% af de nyfødte muslimer og efter sigende ligger den muslimske befolkning på omkring 25%. En lignende statistik gælder for Holland.
Det er den samme historie i Rusland, hvor én ud af fem indbyggere er muslimer.

Muammar Gaddafi udtalte for nylig, at “Der er tegn på, at Allah vil give sejr til Islam i Europa uden sværd, uden skydevåben, uden erobring. Vi behøver ikke terrorister, vi har ikke brug for selvmordsbombere. De godt 50 millioner muslimer (i Europa) vil gøre det til et muslimsk kontinent indenfor et par årtier.”
Statistikken støtter ham.

Kilde: EUtimes.net

4 comments

 1. Kirsten Madsen

  Angela Merkels udtalelser om islam, islamiseringen af Europa for et år siden var og er en hovmodig konstatering af virkeligheden. Jeg betragter hendes udtalelse som et modbydeligt slag i ansigtet ikke alene på tyskerne, men på alle europæiske nationers befolkninger. Føj for den lede!
  Siden har konen udtalt, at integrationen er mislykket! Integration af hvem, må man spørge i betragtning af, at islamiseringen af Europa netop er EU- overmagtens dagsorden for at knuse nationalstaternes identitet.

  Vi kan i afmagt, som det fremgår af kommentarerne, fundere over, hvem der er dum, dummere, dummest, og det gør vi gang på gang, medens ulykken accelererer.
  Dumhed kan opstå af uvidenhed og som en indisk lærd udtalte under et foredrag o. 1970: ”Uvidenhed er menneskenes største svøbe”. (Jeg har nævnt det før.) Dertil kan tilføjes, at med kulturradikalismens gennembrud, der ”ophøjede” det enkelte menneske til at være det største af alt, humanistisk intellektuelt, politisk korrekt, men åndløst og kulturløst væsen, gik det for alvor galt i Vesten. Af samme grund gik og fremover vil demokratier paradoksalt gå til grunde og blive erstattet af totalitarismen.

 2. H.Kristensen

  Gode ven!! Det er DEM der stemmer paa dem der skal lede Danmark der er de dummeste. Det er DEM der skal laere at laese og lytte og saa saette et kryds paa det rette sted. Det vil vaere din opgave at laere DEM at stemme paa de rigtige mennesker til naeste valg.

 3. hende

  Det er rædselsfuldt at læse og at tænke på det!!! Den eneste (stakkels…!) trøst er, at man til den tid, ikke er mere, men det er vores børn og deres børn…..
  Jeg foragter vores “folkevalgte” i både Danmark og EU, for at lade det komme så vidt?!? Man føler magtesløshed ud over al fornuft… 😦