Læserne blogger

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.

Invasion
En god tommelfinger-regel siger, at muslimernes antal fordobles for hvert 10. år ( en skræmmende tanke, hvis det er rigtigt )
De vil have, at vi skal respektere deres religion, som IKKE respekterer vores religion og vores måde at leve på. Det er egoisme
i yderste potens. – Med fortsat indvandring så ender det galt på sigt. De fleste kan se det, men ingen gør noget. De henviser til
underskrevne konventioner ….. javel …. men så må vi se lidt på disse konventioner.
Vi skal bevare Danmark som et selvstændigt land! – Det skylder vi vore forfædre som har bygget landet og vore børnebørn som skal vokse op i det.
ER det så svært at forstå ?

Redning
Hvis der fra Europas side ikke snart sættes en hjemsendelse af muslimerne igang, så ender det med borgerkrig i Europa.
Europas redning er en systematisk hjemsendelse af muslimerne, vi er og bliver for forskellige, disse forskelle skal vi respekterer, men i hvert sit land.
Lige kulturer leger nu een gang bedst.

Fremad
Araberne har deres verden, at muslimerne så har ødelagt den med islam er og bliver jeres egen sag, derfor skal I ikke bede Europa i stumper og stykker. Islam er en uundgåelig fraktion af diktaturet. Det er vel næppe et tilfælde at der kun finde 1 eksempel på demokrati i et muslimsk land. Hvordan skulle vi kunne prædike demokrati i udlandet mens vi har en trojansk hest i baghaven??

6 comments

 1. C. Petersen

  Sagen er den at hvis ikke vi indfører en 1 eller nul-barns politik, vil dette væsen – islam have så godt fat i danmark, så vi umuligt kan holde stand.
  Men går det så vidt at der bliver en voksende bestand, og den bliver problematisk, må dem og deres sendes retur til deres midlalder-tro
  Uden retur-billet!!

 2. H.Kristensen

  Nu er de ( i Danmark ) begyndt at lave pigerne om til drenge, saa , maaske er der haab.
  Godt Kirsten Madsen………flere i SIAD.

 3. Kirsten Madsen

  Alle fraktioner inden for de politiske kvindebevægelser er enten uddøde eller endt som politisk korrekte stakler.
  Vi piger, der vil kæmpe mod islam og alle dens gerninger, er med i SIAD.

 4. H.Kristensen

  Alle skal staa “til regnskab” foer eller senere. Men, hvor er de Danske kvinder???? Hvordan kan kvinderne i Danmark tillade en “kult” som islam,
  een som mishandler kvinder paa den maade islam goer.! Det maa da vaere kvinderne der gaar foran og forlanger at den skal ugyldiggoeres i Danmark.
  Kom nu ud af skyggen Danske piger og faa landet Danmark tilbage paa rette vej.

 5. Kirsten Madsen

  Desværre har einstein ret.
  Danmarks historie fortæller om forrædere i den politiske top – såvel under enevælden som i nyere tid og ikke mindst under 2. Verdenskrig. Forræderier som fik katastrofale følger for Danmark. At tragedien ikke atter indfandt sig umiddelbart ved afslutningen af 2. Verdenskrig, kan vi takke danske modstandsfolk, modstandsbevægelsen for.
  Det nuværende gigantiske forræderi, som skiftende danske regeringer med et haleslæng af quislinge både i det skjulte og i ”fuldt dagslys” – selvom de dækker sig ind under EU, om det skulle gøre nogen forskel -, har foretaget mod det danske folk, mod Danmark, er det største og mest tragiske forræderi nogen sinde i dansk historie.
  Forræderiet er ikke alene foretaget ved at indføre muslimer til at gøre det beskidte arbejde i forbindelse med islamiseringen. Gennem den effektive dels nedlagte og dels forfalskede historieundervisning i skolerne og i det hele taget nedlæggelse af et sobert kendskab til dansk kultur formidlet af undervisningssektoren er den politiske forbrydelse fuldendt.
  Alt sammen i en ”højere politisk sags tjeneste”, stormagtspolitikken i en såkaldt multikulturel verden.
  I skaren af forræderiske håndlangere ligger medierne i toppen.

  Vil vi, danske kvinder og mænd finde os i dette gigantiske bedrag og ikke mindst lade vore egne efterkommere betale den endegyldige pris?

  PS. At bruge ”globaliseringen” som en from undskyldning for tingenes tilstand, hører ingen steder hjemme. Handel og til dels samarbejde mellem nationer har altid, fra tidernes morgen, kunnet finde sted uden en politisk globaliserings tilstedeværelse, og det kan fortsat lade sig gøre endda på fredelig vis.

 6. einstein

  vores politikkere har for længst besluttet at ofre danskerne for at give plads til de “nye” danskere