Tiden er inde til et opgør med Shansen

Soldaten som skaffede os flagdagen for soldater er nu faldet for Shansens løgne og propaganda

Margrethe Monika S. Hansen, radikal blogger, har i mange år forfulgt folk der har turdet at stille kritiske spørgsmål til indvandringen og til islams indflydelse i Danmark. Hun har ubarmhjertigt hetzet helt almindelige mennesker på Facebook. Det eneste de havde gjort var at være kritiske overfor islam.

Efter Breiviks fejge morderiske angreb på socialistiske unge i Norge, kørte Shansen sin fejge og løgnagtige angreb op i et helt uset gear. Hun prøvede gennem dygtig manipulation med de multikulrede journalister i medieverdenen, at gøre islamkritik lig med Breiviks fejge mordorgie på Utøya. Det havde hun delvist succes med selvom disse uretmæssige oplysninger altid giver et voldsomt bagslag. Her bliver det for visse medier deres troværdighed der delvist eller helt er forsvundet.

Shansen har også fortsat sine angreb på Anders Gravers og SIOE og SIAD på løgneorganet p77. Der spreder hun løgnen at SIOE og Anders Gravers skulle have haft noget at gøre med Breivik. SIOEs ledelse og Anders Gravers har aldrig haft samtaler med Breivik. Han blev tværtimod afvist for ca. 20 mdr. siden, fordi han var ven med en der brugte Jonni Hansen – den tidl. nazi-leder i Danmark – som profilbillede.

Dette var langt før nogen hørte om Breivik, men Margrethe Monika S. Hansen var facebook-ven med ham i to år og med den måde hun opfører sig på når hun er undercover, skulle det ikke undre nogen om hun har opildnet Breivik. Det gjorde hun da hun var undercover på facebook og prøvede at afsløre racister i Danmark under navnet Bjarke. Så hvorfor skulle hun ikke også have gjort det med Breivik?

Shansens løgne er nu spredt så almindelige ubegavede mennesker, der ikke sætter sig ind i tingene, også begynder at sprede løgnene men nu så meget at der bliver sagt, at Anders Gravers direkte skulle have samarbejdet med Breivik.
Senest har soldaten der skaffede Danmark flagdagen, faldet for Shansens løgne. Han har på facebook skrevet følgende løgn:

Kim Eg Thygesen: ydre mere så er det en gruppe som har samarbejdet med ham som dræbte alle dem oppe i norge.. flot og støtte det…
for 8 timer siden · Synes godt om

Det kommer Kim Eg Thygesen selvfølgelig til at stå til ansvar for ved en retssag, for ingen normale almindelige mennesker vil finde sig i at blive sat sammen med uhyret Breivik.

Det er ikke bare Kim, der skal føres retssag imod, men også Margrethe Monika S. Hansen og p77, for nu er grænsen nået.
Hvis andre har lyst til at føre retssag mod Margrethe Monika S. Hansen og p77, kan de henvende sig til Anders Gravers og få udleveret Margrethe Monika S. Hansen’s adresse, så der kan føres civilt søgsmål mod hende.

Skriv til Anders Gravers på denne mail: siaddk@gmail.com

8 comments

 1. King Corner

  Men Fakta er:
  At Margrrethe S Hansen var ven med Anders Behring Braikvik i to år.
  At Margrethe S hansen ophidser svage menesker med løgne om dem.
  At Margrethe S Hansen hader alle der sympatiserer for Dansk Folkeparti.
  At Margrethe S Hansen Hader alle der sætter spørgsmål til islam.
  At Margrethe S Hansen Manipolerer sine historier og fantasi i hendes retning diktatorisk og skadeligt.
  Margrethe S Hansen i Danmark benytter altså 93 uskyldige mordofre til at sætte en række mennesker, der aldrig har mødt eller hørt om morderen Breivik – og i øvrigt aldrig har haft en tanke på at anvende vold eller mord for at nå sine mål. Sidste nye er så: SHansen afhørt Ja det tror vi på en hver der har udråbt sig som ven med en modbydelig massemorder bliver afhørt “og det er jo også sandt at Shansens rabiate modbydlige netavis p77 har været lukket ned af myndigheder to gange på en måned – og havde de fundet nogle sandfærdige beviser så var siden ikke blevet åben igen. men ikke nyt Shansen forsøger at skjule sandheden.
  SHansen har fået status som politiets vidne, og bedt om at samarbejde med dansk og norsk politi om at afdække Breivisk færden på internettet. Hvis dette var tilfældet så havde hun nok fået besked på ikke at udtale sig i sagen så længe retssagen kører Så den vidne forklaring er nok mere hvad har hun bidraget med for at ophidse ham til hans gerninger for hun er jo kendt for at spille falsk og opfordre og ligge svage folk ord i munden som hun så senere bruger mod dem.
  Margrethe Monika S. Hansen har i flere år tæt fulgt det islamfjendske miljø i Danmark og internationalt. Ja det er lige så sandt som at hun og hendes få rygklapper forsøger at skabe et verdensbillede der passer til hendes psykotiske fantasi

 2. Kirsten Madsen

  En retssag mod Shansen, ja, tiden er inde – det har den reelt været i meget lang tid – NU, skal det være!
  Shansens løgne og ondskab har karakter af vanvid, uhelbredeligt vanvid; men det kan ikke fritage hende for en berettiget anklage, som uvægerligt må udløse en ubetinget dom.

 3. King

  Godt gået for Shansen
  Hun graver sin grøft dybere og dybere hendes forsøg på manipulation af almindelige menesker som æder hendes vanvid historier og tror hun er en stor “undercover agent”. Jeg selv samt flere venner bliver hængt ud af margrethe S Hanses´ og hendes 5 til 6 faste klaphatte Her kan nævnes: Michael S Larsen, Kristian Rask, Kasper Hvii, Rio Bravo. M.F:

  Nyeste er så Kim Eg Thygesen tidligere bestyrelsesmedlem i landsforeningen De Blå Baretter, Ide tager til 5. September Soldaternes flagdag. Nyeste Alliance med Margrethe S Hansen (offer)

  Næst Nyeste Alliance med Margrethe S Hansen
  Jimmy Bartholdy Heüser som Startede Veteranpartiet i 2009 endte med 17 stemmer og kom ikke ind Hans facebook gruppe på veteranpartiet havde 1500 venner som han i hans alkoholmisbrug overbeviste sig selv om at det var hans stemmer og medlemmer – Nu hvor det går godt for Krigsveteraner og pårørende både landsmedsig og i lokal afdelingerne Skal de nu til svines med løgne historier – for Kim & Jimmy er chikane åbenbart bedre end at indrømme sine egne fiasko blandt veteraner og deres pårørende.

  Kim & Jimmy Husk løgne tærer en totalt op for sandheden kommer altid op til overfladen det samme gælder for Margrethe S Hansen og hendes rygklapper.

  Fortsat god dag og tak for et super indlæg.

 4. John Hinze

  Hvad med den gamle nar fra DF-NYT? Jeg mener de to arbejder sammen.

  Så kunne man slå to fluer med ét smæk.

  For en bedre verden 🙂

 5. Peder

  Jeg bakker helt klart op om “initiativet”.
  P77 og især S-hansen er desiderede ekstremister som konstant lyver og opdigter ting og sager..
  Jeg må indrømme at jeg fra tid til anden har fulgt med i diverse indlæg på nettet og facebook. Og personen S.Hansen laver reelt ikke andet end at opdigte og manipulere med tingene samtidig med at udøve injurie krænkende ting og sager imod næsten samtlige personer hun omtalter.
  Jeg kunne forstå hvis det hun i det mindste gav mening men det er jo alt fra at hvis folk går til sporten skydning til at folk bliver kaldt for ekstremister og terrorister. Det samme gælder hjemmeværnet som bliver beskydt af samme person for at uddannet terrorister i form af våben træning og hvad ved jeg.
  Jeg må bare sige med hånden på hjertet at jeg aldrig nogen sinde har oplevet en så råden person som S.Hansen, og det er nok også den eneste person jeg nogen sinde kommer til at sige “burde have frataget sin ydringsfrihed”.
  Der er også en person som rent faktisk har gjort det til sin livs mission at dokumentere S-hansens ufatteligt mange løgne, injurier, manipulationer, ja til tider fremstiller hun endda sine egne besviser, eller stjæler fotos fra bla. forsvaret hjemmeside eller politiske partiers.
  I bund og grund burde personen lukkes inde på den lukkede afdeling, og den kommentar falder enda uden at jeg på nogen måde har haft noget at gøre med vedkommende s-hansen andet end at læse hendes indlæg og løgne gennem et par år.
  Det er mit helt klare indtryk at persoen er ekstrem ekstremist og reelt uden for pædagogisk rækkevidde, hun er desideret farlig.!
  Jeg har enda skrevet til P77 og bedt dem om at tilbyde hende psykolog hjælp samt en lang oversigt over artikler og indlæg hvor hun kom med krænkende bemærkeninger omkring ganske alm. stille og rolige folk.
  Hun er reelt til skade for sig selv og samfundet, og jeg håber da dybt og inderligt hun kan blive tvangs behandlet for hendes egen skyld, men også for de hundredevis af borgere som konstant bliver krænket af madammen.

 6. en veteran.

  p77 er med til at overbivise mennesker som Kim Eg Thygesen til at tro dette, og det er det som gør p77 meget farlige, det er jo tydligt at se kim virklig selv er overbevist om at det han sigere er rigtig, selv om han ikke har undersøgt fakta.
  og ud af det link Kim Eg Thygesen spreder på nettet
  ( http://forum.p77.dk/radikalisering/danmark/372-veteraner-i-ledtog-med-hojreekstremist-bag-grov-chikane-af-veteranpartiet ) så kan man se at veteran partiet har beklaget sig til p77 fordi der var nogen der ikke ville støtte et politisk parti igennem en upolitisk forening, og nogen enkelt personer var ikke politisk enig med veteran partiet, så veteran partiet var åbenbart så grove i sine udtalser at Facbook valgte at lukke flere af partiets Facbook sider, og det siger jo mere om veteran partiet og p77 klage sang, at de angriber foreninger og enkelt personer fordi de ikke er enig i deres politik.

  Kim Eg Thygesen har så valgt at tage skridtet videre og prøve at forbinde A.G/SIAD med masse morderen fra norge og det er virklig forkert, så jeg kan kun bakke op om den retsag der kommer, for så bliver det manet til jorden så alle kan forstå det.