DEN FAMØSE STAT PALÆSTINA

En stat, hvor sharia – de islamiske forskrifter – vil være den eneste retssikkerhed. En stat, hvor folk vil blive slået ihjel, kun fordi de er skyldige i frafald (konvertering til kristendommen). En stat, hvor kvinder vil være forpligtet til at bære tørklæder. En stat, hvor ”æresdrab” vil terrorisere den kvindelige befolkning.


af Giulio Meotti

Globale ledere har så travlt med at tale om, hvor vigtigt det er, at en “palæstinensisk stat” bliver dannet, at ingen af dem synes at have bemærket, at den allerede eksisterer i praksis i Det palæstinensiske Selvstyre. Efter at Det palæstinensiske Selvstyre blev etableret i 1994, har konturerne af “staten Palæstina,” som de ønsker, taget form lige for deres øjne.

Så hvordan vil denne famøse “palæstinensiske stat” blive?

Det vil være en racistisk stat – etnisk renset for jøder, som PLO-repræsentanterne proklamerede i sidste uge.

Det vil være en stat, ledet af Holocaust iværksættere som Hamas eller af Holocaust-benægtere som Mahmoud Abbas, der i en bog nedgraderede antallet af jødiske ofre og benægtede, at gaskamrene blev brugt til at dræbe jøder.

Under alle omstændigheder vil det blive en stat, der er forpligtet til at ødelægge jødernes nærliggende hjemland.

En stat, der vil fjerne frihed til at tænke og tale for kunstnere, journalister og forfattere. En stat, der vil uddrive kristne fra landet, medens de proklamerer, at Jesus var “den første frihedskæmper”.

En stat, der vil stene arabiske homoseksuelle og prostituerede til døde, som nu finder beskyttelse i Israel. En stat, der vil torturere arabiske indsatte i fængslerne, og som vil kaste politiske dissidenter ud fra tagene på offentlige bygninger.

En stat, hvor iranske præster vil prædike Khomeinistisk ideologi. En stat, der vil acceptere at blive kontrolleret og støttet af det folkemorderiske Muslimske Broderskab i “kalifatets eller dødens” navn som de islamister, der myrdede Egyptens Anwar Sadat i 1981 som dekorerede deres celler med bannere som proklamerede kalifatet.

En stat, hvor sharia – de islamiske forskrifter – vil være den eneste retssikkerhed. En stat, hvor folk vil blive slået ihjel, kun fordi de er skyldige i frafald (konvertering til kristendommen). En stat, hvor kvinder vil være forpligtet til at bære tørklæder. En stat, hvor ”æresdrab” vil terrorisere den kvindelige befolkning.

En stat, der vil fejre terrorister, selvmordsbombere og babydræbere på offentlige pladser, i gader og ved monumenter.

En stat, der ikke vil holde demokratiske valg, men vil være en kombination af korruption, diktatur, islamisk teologi og “binladenisme”.

Et land, hvor terrormilitser vil skærer fingrene af rygere.

En stat, hvor offentlige biblioteker vil blive verdens største arkiv for anti-semitiske bøger.

En stat, der vil forbyde drikkeri i offentlige bygninger. Et land, hvor forretninger med alkoholiske drikkevarer vil blive sprængt i stykker af terrorgrupper.

En stat, hvor mænd vil blive udelukket fra kvinders frisørsaloner.

En stat, hvor sikkerhedsstyrker vil anholde folk for at udtrykke meninger, som er upopulære hos regimet, samt straffe medieorganisationer og journalister for at dække sådanne udsagn.

En stat, hvor forholdet mellem militsmænd og mænd under våben overfor civile vil være større end i noget andet land. En stat, hvor bedende i moskeer vil blive skudt ned af terrorister.

En stat, der vil fremme en ny kategori af arabiske flygtninge – dem, der med glæde vil undslippe undertrykkende og morderisk palæstinensisk kontrol.

En stat, hvor ambulancer vil blive standset på vej til hospitaler, og sårede vil blive skudt med koldt blod. En stat, der vil blive en stærkt bevæbnet union af afvisere – alle dedikeret til at ødelægge skårene af vestlige værdier.

En stat, hvor unge par ikke vil gå hånd i hånd i Ramallahs Al Manar Square, og hvor civilklædte officerer vil standse dem i gaderne og kræve at se en vielsesattest.

En stat, der vil erklære krig mod jødedommen, gengive jødisk historie i Mellemøsten som intet mindre end ubetydelige, korte ophold af arrogante kolonisatorer.

Hvem vil bo i sådan en stat? Så hvorfor dribler verden ved mundingen om skabelsen af en “palæstinensisk stat”?

Er det fordi den arabiske stat nr. 23 og muslimske stat nr. 58 vil være det perfekte redskab til at få den eneste jødiske stat i verden til at forsvinde?

Afstanden mellem den israelske by Afula og ”den palæstinensiske stat” er 9,5 km. 14,5 km til byen Netanya. 17,5 km til at nå Tel Avivs skyskrabere. 6,5 km for at kunne bombe Ben Gurion internationale lufthavn. Blot 1,5 km til byen Kfar Saba.

Opbygning af det lille palæstinensiske kalifat på Israels skuldre er det første skridt til at kaste jøder i havet.

Forfatteren, er journalist ved Il Foglio og en ugentlig klummeskribent for Arutz Sheva. Han er forfatter til bogen “A New Shoah” (”Et nyt Holocaust”), der har forsket i personlige historier om Israels terrorofre, udgivet af Encounter. Han bor i Italien. Hans artikler har optrådt i publikationer som Wall Street Journal, Frontpage, YNet, Makor Rishon og Commentary.

One comment

 1. Kirsten Madsen

  Om den ”palæstinensiske stat” kan der henvises til megen litteratur – ikke mindst den, der på grund af PLO’s krav om optagelse af et selvstyret område kaldet ”den palæstinensiske stat” i FN, udkommer som artikler i dagspressen og på nettet – artikler fra politiske fløje og andre, hvor hadet mod det jødiske folk, mod Israel er grundlaget for indholdet i de usaglige og usande udgydelser. Men heldigvis fremkommer også mange seriøse artikler, der bygger på stor viden om historien, de politiske forhold, der har været gældende i området og i områderne fra langt tilbage i tiden og op til i dag.
  Her et par udpluk: ”1965 opstår det palæstinensiske fænomen, som et politisk redskab. En opfindelse og et fænomen som et redskab til at komme den jødiske stat til livs ifølge daværende arabiske ledere.”
  ”1993: Oslo aftalerne er ikke andet end en trojansk hest med henblik på at komme den jødiske stat til livs. Arafats egne udtalelser.” Kilde: Ole Groth-Andersen.

  ”Et Palæstina bør ikke skabes, fordi en ny stat midt i hvepsereden vil gøre alting meget værre. FN stemmer om en ny stat i Mellemøsten, og hvis det vedtages, vil det med stor sandsynlighed skabe mere konflikt, end det afværger.” ”En anden side af sagen, der sjældent bliver belyst: nemlig hvad eller hvor er Palæstina?…” Kilde: Geoffrey Cain.

  Ramon Bennett: ”Det store bedrag! Myten om det palæstinensiske folk.” Bogen udkom første gang i 1995 og igen i 2005 med følgende anmeldelse: Bogen er mere aktuel i dag end den nogensinde har været.
  Udpluk fra forfatterens forord: ”I verden i dag har vi nogle af de mægtigste nationer igennem tiderne, men de bliver ledt af svage mænd – mænd, der enten sidder fast i en sump af uvidenhed, eller bliver kastet frem og tilbage i et hav af naivitet. Samtidig med dette svage lederskab har vi en stærk antisemitisk og principløs verdenspresse, samt almindelige mennesker, der bliver draget ind i et nøje og dygtigt konstrueret morads af bedrag omkring den storm, der lurer i Mellemøsten.”
  Og længere nede i teksten: ”Mennesker, som ”giver” overskrifterne, tror helt alvorligt, at det er dem, der kontrollerer verdens skæbne. De er villige til at ofre andres liv og hengive sig til bedrag for at opnå personlige ambitioner eller politisk ære og prestige. Jeg vil prøve at gøre op med og klarlægge ”fredsprocessen” i Mellemøsten. Jeg har forsøgt at præsentere tankerne og hensigterne, som menneskene i overskrifterne har, hvoraf nogle i lighed med Neville Chamberlain, efter hans møde med Adolf Hitler i München i september 1938, ville sige: ”Fred i vor tid.” I de syv år, der gik efter hans naive erklæring, gik 47 millioner menneskeliv tabt.”
  Kap. 1. ”Da jeg var en lille dreng, sagde min far igen og igen til mig: ”Hold øje med Mellemøsten! Det er derfra, Tredje Verdenskrig vil komme””. Ramon Bennett.

  Med den viden om og erfaringer, vi har i dag med tilstandene i Mellemøsten og i den islamiske verden, samt den islamiske besættelse af Vesten – kaldet indvandring, synes jeg, at Ramon Bennetts ord giver stof til eftertanke!