Læserne blogger: Menneskerettigheder

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.

Når man taler om menneskerettigheder, skal den såkaldt forurettede part som alle indvandrere jo så selv følgelig er.. Det er så synd for dem, ja ja. Det er synd for dem at de ikke kan få lov at bryde menneskerettighederne i samtlige Europæiske lande. Ja – Til dem der måtte have overset det. JA det er ironisk ment!. Hvordan kan disse væsener dække sig ind under menneskerettigheder, mens de misbruger deres såkaldte religionfrihed til at bryde landenes love. Til alle jer islamliderlige, vil jeg sige. Vi har overvundet nazismen, og vi vil også overvinde jer! Når den dag kommer.

C.Petersen

4 comments

 1. P.H. Bering

  Charles Nielsens organisationsskitse er klassisk; den er grundigt beskrevet i Robert A. Heinlein’s SF-klassiker “The Moon is a Harsh Mistress” fra 1966.
  Man kan nogen finde megen inspiration her – hvis man virkelig mener det alvorligt.
  Men om vi får “fat i den lange ende” afhænger af i hvor høj grad vi kan undgå fjendtlig infiltration. Og DET er uhyre vanskeligt, eftersom vi i realiteten ingen muligheder har for at afsløre og neutralisere forrædere.

 2. Charles Nielsen

  Hov hov, stop ½. Det skal jo et systemplanlægning til før noget af det kan lade sig gøre. Jeg skal bare kende 4 mand gruppe 1, hvoraf den ene er fra en anden gruppe 2, som også er på 4 mand, og så fremdeles.

  Jeg (a1) og 3 (b1, c1, d1) andre = gruppe 1a. I gruppe 2a kender jeg a2 OG KUN HAM, gruppe 2a består yderligere af (b2, b3, b4). og så fremdeles.
  (b1, c1, d1) fra gruppe 1a og (b2, b3, b4) fra gruppe 2a. Kender hver sin mand i hver sin gruppe med 4. Dette er den såkaldte komandolinie. Bliver der ikke svaret i løbet af 24 timer bliver kun een gruppe og een mand sat under jorden. Ved denne fremgangsmåde har vi fat i den lange ende.

 3. Karsten Skov Petersen

  C.Petersen.
  Håber du får ret, men vi skal ikke forvente at få hjælp udefra denne gang, så det er nu det gælder om, at få så mange som muligt til at åbne deres øjne og blive opmærksomme på, hvad det er der foregår. Der SKAL gøres noget, og hellere i dag end i morgen-