LEDER : De radikale igen-igen!

Nu skal vi så igen trækkes med de radikale i en regering. Det er godt nok træls, som vi siger i Nordjylland.

“At være radikal er ikke en politisk holdning, men en karakterbrist.” Det er en almindelig talemåde. Det Radikale Venstre er en kronisk, dødelig sygdom i et danske folkelegeme. Økonomisk kan partiet udvise betydelige glimt af liberal fornuft, men får de chancen, gør de radikale alt, hvad de kan, for at skade og nedbryde.
# Da de så chancen for at reducere rigets besiddelser, solgte de De vestindiske Øer for nogle kasser amerikansk ammunition (25 mill. $)
# Den egentlige årsag til den tyske besættelse i 9. april 1940 var tofoldig. Tyskland havde brug for kontrol med malmhavnen Narvik. Den var af “kriegesentscheidende Bedeutung” iflg. Oberst Warlimont, Oberkommando der Wehrmacht (interview i dansk TV). Desuden måtte man komme de allierede i forkøbet og hindre at de åbnede en nordfront mod Tyskland. Radikale politikere havde i samarbejde med socialdemokratiet arbejdet målbevidst for at nedbryde det danske forsvar. Tyskerne fik derfor let adgang til den svenske malm og de danske slagtesvin og kunne føre krig i endnu fem år og bl.a. myrde 6 millioner jøder.

# Da der i 1945 blev mulighed for at genskabe det oprindelige danske område ved at retablere den gamle grænse ved Ejderen, hvilket englænderne tilbød, sagde de radikale nej tak. Hvorfor? Jo, de var bange for at få så mange fremmede indenfor rigets grænser!!

# Nu, da masseindvandringen er i fuld gang med at ændre landet for bestandig, er de radikale ivrige forkæmpere for mere indvandring og de fremmedes “rettigheder”. Fremmedloven af 1983 var oprindelig en mindretals-indstilling. Den blev presset igennem overfor den svage Schlüter-regering, som følte sig forpligtet til at klæbe til taburetterne for at rette op på det økonomiske fallitbo, Anker Jørgensen havde efterladt.

Én af de største skurke i det spil var den radikale Bernhard Baunsgaard. Han udtalte at han var helt klar over at det ville koste masser af penge “Hvem skal betale?” spurgte en journalist. “Det skal du og jeg!”, var svaret (hørt på tv).

# Partiet havde glimrende kontakter til STASI-kontrollerede foretagender under den kolde krig, ligesom én af partiets topfolk under besættelsen, Hermod Lannung, var den ene af de to folketingsmænd, der indmeldte sig i den nystiftede Dansk-Tysk Forening. Siden arbejdede han ihærdigt for den sovjetfinansierede Landsforening til Venskab mellem Danmark og Sovjet-unionen, og var (som 98-årig!) formand for den sovjetstyrede “Verdensfredskongres”. OKT 1986.

# Og nu skal grænserne altså igen smækkes op for alverdens fattigdomsflygtninge, der naturligvis vil flokkes om velfærdsstatens tag-selv bord.

Man kan undres til dommedag – og den dag kommer! – over, de radikales handlemåde skyldes ond vilje, uvidenhed, eller slet og ret dumhed. Men det gør ingen forskel i virkelighedens verden.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Det klamme Kældermenneske

5 comments

 1. Pingback: Læserne blogger: Forslag til af-islamisering | Stop islamiseringen af Danmark
 2. Per Jørgensen

  En meget god leder, der gør de Radigale, undskyld de Radikale medskyldig i jødeudrydelsen.
  Nu skal vi ud og fælde alle bøgetræerne, så består Danmark ikke mere.
  Nej vi skal kæmpe for vores land og værdier.

  Jeg vil forslå en demostration mod den stormoske, ser skal bygges i Roskilde, 200 meter fra domkirken. Og lad os så se om politiet igen-igen vil nægte os vores grundlovssikret ret til at mødes og demonstere.

  Islams dødstrusler er ikke tom snak, men meget virkelige for f.eks. Kurt Westergaard. Derfor må der være grundlag for at forbyde Islam i Danmark, i henhold til grundlovens §67. Lad os snart få en retsag.

  Omskæring af små drengebørn er overgreb af værste skuffe, lad os få et forbud.

  Hvis (døde) muslimer ikke kan tåle kors på hospitalerne, kan jeg ikke tåle personale med muslimske tørklæder. Lige for lige.

  Vi skal kræve en mærkning af halal slagtet kød, og helst have det forbudt.

  Jeg læste om et nyt gymnasium, kun for tyrkere og kurdere. Vi må kræve at alle uddannelsessteder er åben for alle, uanset køn, race, tro og tilhørsforhold.

  Det var nogle forslag, god kamp!

 3. Kirsten Madsen

  Ja, så fik De Radikale atter magt, som de har agt! I denne omgang, som i sidste, magt til at nedlægge Danmark ved via den muslimske masseindvandring og islamiseringen at give Danmark væk til et utopisk multikulturelt projekt, der i virkelighedens verden har betegnelsen det islamiske Kalifat. Alle for vores land menneskelige, økonomiske og kulturelle omkostninger har aldrig berørt De Radikale, der betragter sig selv som “Fornuftens jordiske redskab”.

 4. hende

  Ak, ja; rejsen mod Danmarks afskaffelse er i sin startfase…..! 😦
  “Gud” bevare Danmark! Øhh, jeg mener Allah…………!?!

  TAK FOR KAFFE!