Læserne blogger: Forslag til af-islamisering

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.

En meget god leder, der gør de Radigale, undskyld de Radikale medskyldig i jødeudrydelsen.
Nu skal vi ud og fælde alle bøgetræerne, så består Danmark ikke mere.
Nej vi skal kæmpe for vores land og værdier.

Jeg vil forslå en demonstration mod den stormoske, ser skal bygges i Roskilde, 200 meter fra domkirken. Og lad os så se om politiet igen-igen vil nægte os vores grundlovssikrede ret til at mødes og demonstere.

Islams dødstrusler er ikke tom snak, men meget virkelige for f.eks. Kurt Westergaard. Derfor må der være grundlag for at forbyde Islam i Danmark, i henhold til grundlovens §67. Lad os snart få en retsag.

Omskæring af små drengebørn er overgreb af værste skuffe, lad os få et forbud.

Hvis (døde) muslimer ikke kan tåle kors på hospitalerne, kan jeg ikke tåle personale med muslimske tørklæder. Lige for lige.

Vi skal kræve en mærkning af halalslagtet kød, og helst have det forbudt.

Jeg læste om et nyt gymnasium, kun for tyrkere og kurdere. Vi må kræve at alle uddannelsessteder er åben for alle, uanset køn, race, tro og tilhørsforhold.

Det var nogle forslag, god kamp!

Per Jørgensen

12 comments

 1. einstein

  problemet er officielt at det er demokratisk valgte forræddere(undskyld politikkere)
  der er ved at ødelægge Danmark så hvis vi ikke kan “omvende” hele DK’s befolkning til at stemme anderledes så har demokratiet spillet fallit ! og så er diktatur,vel at mærke et godt et af slagsen, den eneste udvej.

 2. C. Petersen

  Vi har overvundet nazismen og vi vil også overvinde Islam. Men det kræver at der bliver ført nogle retssager der kan danne præsendens for hjemsendelser af muslimer. samt deres utilpassede fødselsoverdskud.

 3. H.Kristensen

  Der skal startes nye “industrier” ved siden af Moskeerne.
  Begynd med en Oel & vin forretning paa den ene side og en porno butik paa den anden side.
  Saa aabnes der en slagter der udelukkende saelger svinekoed & og en boesse natklub paa den anden side.
  Og saa gaar den ellers bare derud a’.
  Det er saa ganske nemt.

 4. Kirsten Madsen

  Alternativet, at politikerne flytter ud i de muslimske ghettoer, vil sandsynligvis bekræfte det regerende flertal af politikere i, at muslimerne på alle måder er fremragende til at nedbryde vores land, hvilket det nævnte flertal netop ønsker.
  Det er vælgere, der har stemt dette flertal ind i regering og folketing!!!

 5. einstein

  ALLE muslimer der bor i dk skal omgående flytte ind i politikkernes private hjem
  der skal de blive indtil politikkerne smider dem ud af DK og det bliver nok hurtigt:)

 6. Charles Nielsen

  Det er grundlag for at forbyde både koran og Islam. Fordi:
  Koran er usædelig, opfordrer til vold. Islam er ingen religion, for der er ingen religion der opfordrer til vold og som samtidig er usædelig.
  Islam bliver kun kalde religion af muhamedanere og deres medløbere. Ordentlige danskere kalder det ikke en religion, med en beskidt ideologi og intet andet. Tænk på: der er over 1*10^9 mennesker, hvis man kan kalde dem det, som er fuldstændig kule skøre.

 7. Charles Nielsen

  Jaaaaaaaaaaaaa. endelig. Jeg har henvist til grundlovens §67 mange gange og alle vejne, også til tinget. De har bare skrevet tilbage, at de har noteret nine holdninger. Højrøvethed kender obenbart ingen grænser der. § 69. Den med mødefrihed skal også med.
  Ja Hr C. Petersen, det er fuldkommen rigtig det du skriver. Jeg siger bare det på en lidt anden måde: Vend aldrig ryggen til en araber eller en Muhamedaner, for så sidder der pludselig en kniv i den.
  Denne bør ses: Brutal agresión en el metro de Madrid

  • C. Petersen

   Er på 5 år blevet overfaldet 5 gange af muslimer, allesammen angreb fra ryggen. Jeg er flere gange tiltalt for vold fordi jeg har slået igen og truet dem med tæsk hvis jeg så dem igen.
   hmmmm.
   Efter jeg bad en muslim om at lade vær med at ryge inde i bussen blev jeg sparket i ryggen fordi jeg ikke ville flytte mig.
   Hmm. Hvornår er nok nok ?

 8. hende

  Hmmm, alt andet lige, er OMSKÆRING AF SMÅPIGER 100 GANGE VÆRRE, eller….?!
  Ellers meget enig! 🙂

 9. C. Petersen

  Jeg er fuldkommen enig, men det største problem er ligesom før og efter nazismen, at de muslimer som er integreret i vores samfund kan være lige så farlige som dem på kanten af det, fordi deres tro strider imod vore fundamentale værdier.
  Under af-nazificeringen måtte man tjekke embedsmænds baggrund, og ikke mindst deres tidligere rolle under krigen. Havde man gjort dette før og ikke efter krigen kunne den måske være forhindret. Vi står i nøjagtig samme situation nu.
  En retssag der kan danne præcedens for hjemsendelser af muslimer samt at forbyde deres altødelæggende praksis hertil lands.