Integrationsminister:”Vi skal inkludere folk, så de ikke føler sig ramt af uretfærdighed og undertrykkelse

Karen Hækkerup ”Bedre tone skal bekæmpe ekstremisme!” Og vi skal huske at sige til indvandrerne ”Det er godt du er her!”, ”Vi har brug for dig!”


Kommentar til artiklen: ”Bedre tone skal bekæmpe ekstremisme!”
Naturligvis må en integrationsminister ”tage kraftigt afstand fra” udtalelser fra salafister som: ”Kurt Westergaard skal slås ihjel, og danske soldater bør komme hjem i kister”. Vi har hørt det før! En rådføring, et samarbejde med Islamisk trossamfund er en afsløring af ministerens hensigter.
Ministeren ser på sagen ”som en undergravning af demokratiet!” Handler den sag om demokrati? Er det udemokratisk at slå folk ihjel? Og så kører den bare derudad med skelen til en rigeligt brugt opskrift med henvisning til Utøya-idioten, dårlig behandling af udlændinge og påbud om en bedre tone i debatten … Tak for kaffe!
Manager, Karen Hækkerup har løsningen på problemerne: ”Vi skal inkludere folk, så de ikke føler sig ramt af uretfærdighed og undertrykkelse og dermed skubbet væk fra fællesskabet.” Fællesskab?
Og så det helt geniale påhit: En ny håndbog, der kan hjælpe pædagoger, lærere og andre med at blive opmærksomme på, hvis unge er i færd med at blive radikaliserede!”
Og slutbemærkningen: ”Det er godt du er her!”, ”Vi har brug for dig!” Det står der virkeligt! Skal man le eller græde over den ministerielle formaning til undersåtterne? Jeg synes, at det er topmål af en tilsyneladende naivitet, der snarere er en frækhed uden lige over for den danske befolkning i betragtning af sagens alvor. Vi er i krig! Vi er besat! Krigen vindes ikke ved at smøre fjenden og udgivelse af en pædagogisk håndbog for børn under 10 år. Krigen kunne være vundet eller vindes, hvis tidligere regeringer og nuværende regering, samt ”integrations”-minister Karen Hækkerup havde sat hælene i og sat en stopper for islamiseringen og for volden med udvisning af såkaldte udlændinge, der udviser en adfærd, som det danske samfund ikke skal finde sig i. Et stop for Danmarks undergang.
Men det store problem er, at det aldrig er indgået i nogen regerings overvejelser og planer siden først i 1970erne, muligvis endnu tidligere. Tværtimod er der hæget om en nedbrydning af det danske samfund, den danske stat, nu med accelererende fart under dække af flosklen, multikulturalismens uundgåelighed. Hvilket er ensbetydende med: Bøj dig for islamiseringen! Føj for et forræderi!

KM

13 comments

 1. Vivi Andersen

  Ærligt talt skulle man ikke tro at Hækkerup på noget tidspunkt har befundet sig der hvor danskerne opholder sig – nemlig ude i samfundet !

  Havde hun det ville hun også have vidst, at danskerne igennem flere årtier har lagt både fysik som økonomi til specielt den islamiske indvandring.

  Ret meget længere orker vi ikke mere !

  • Kirsten Madsen

   Det har du ret i Vivi Andersen!
   Mange af universiteternes masseproducerede cand. mag.er ud i politisk korrekthed tror, de er “cand.alt.er”, men “cand.” kun lidt om dagligdagens virkelighed ude i samfundet uden for deres egne lukkede miljøer – det samfund, der stort set har madet dem hele vejen!
   Det er en del af baggrunden for, at denne desværre magtfulde stupide gruppe som en selvfølge påbyder det danske samfund at forsørge den vildt voksende muslimske indvandring – rettere besættelsesmagt, der med ALLE MIDLER ender med at tage livet af os.

 2. Kirsten Madsen

  … I hvert fald ikke rigtig klog! – I to betydninger!
  Og der er blevet for mange af slagsen, der befolker eller belejrer regerings- og folketingstaburetterne.

 3. H.Kristensen

  Man behoever ikke at vaere ret dum for at komme i de raekker.
  Der er jo dem der er foedt med det. Spoergsmaalet er saa, er man bare dum eller er man “ikke rigtig klog” ?
  Finder der mange a’ slagsen??

 4. einstein

  Det store ? som gælder allerede nu men især i fremtiden lyder således,,,
  Kære politikkere hvis der skal bo 10000000000muslimer i danmark ,hvor skal danskerne så bo??? for med den befolkningstilvækst så er der IKKE plads til begge dele.

  • Kirsten Madsen

   Netop! Der skal ikke være plads til danskerne fremover. Det fremgår med al tydelighed af den islamiserings-politik, der på alle områder er ført af vore politikere med få undtagelser i snart fyrre år.
   Og nu nærmer vi os Der Untergang.

 5. Charles Nielsen

  Dette kvindemenneske bliver ikke klogere, Hun er bare sat til at bruge folks skattekroner på der rene bæ, til det pædofile ideologe.
  Jeg har efterhånden skrevet mange gange over til borgen, får bare et standardsvar, (Vi har noteret dine holdninger).
  Jeg spørger bare. Hvad er der så andet at gøre, end oprør. Når man skriver om så et alvorlig emne ??.
  Jeg opfordrer jo ikke til noget. Tålmodighed er en dyd. !!!

  • Kirsten Madsen

   “Vi har noteret dine holdninger”! Den replik leder tanken hen på anekdoten: “Goddag mand!” til den døve mand, der sad oppe i et træ og skar i en gren. Svar: “Økseskaft!” !!!
   Tålmodighed kan være livsfarligt!!!

   • J:christensen

    Kirsten Madsen-det lyder mere som Stasi i DDR. eller KGB
    -vi har noteret dine holdninger- nu kan du bare vente dig.

 6. Jeg er en autonom-røv

  Hvilken krig? Har Folketinget erklœret krig? Har et flertal af den danske befolkning erklœret at de støtter en krig ved at stemme SIAD ind i Folketinget med over 90 mandater? Nej? Jamen så er der sgu ikke nogen krig. Flertallet bestemmer, KM, og det må en grotesk lille minoritet som SIAD sådan set bare føje sig efter.