Pressemeddelelse: Glædelig nyhed


På 4-års dagen for det feje angreb på ledende SIAD medlemmer i en P-kælder på Christianshavn har vi nu den glædelige nyhed at meddele at personerne der stod bag og udførte angrebet nu står til at blive sigtet for overfaldet.

Politiets Efterretningstjeneste har nu fuldført politiarbejdet og har overladt det til anklageren at forfatte anklageskriftet. Det er den samme personkreds som har stået bag brandattentaterne mod politiet og flere hacknings-tilfælde. Det ser mere og mere ud til at personerne bag det har været en regulær venstreorienteret terrorcelle.

Vi er meget tilfredse med at man efter 4 år endelig har opklaret sagen. Sagen har været rejst i folketinget af Søren Krarup og daværende justitsminister Lene Espersen lovede at der ville blive gjort alt for at finde de skyldige. Efter disse udtalelser lukkede politiet 14 dage efter sagen da man ikke havde nogen spor at gå efter. Men Politiets Efterretningstjeneste har ved vedholdende politiarbejde opklaret sagen.

Læs om sagen her

7 comments

 1. Jes

  Fantastisk nyhed! Den vel nok grimmeste sag om politisk vold i nyere tid. Kan vi få lidt flere detaljer? Hvem er gerningsmændende, hvor mange er anholdt osv.

 2. C. Petersen

  Dette kan forhåbentlig føres som en prinicpal sag som kan danne præsedens for øget udvisning af terrorister samt at straffene på terror kan blive skærpet!

 3. Kirsten Madsen

  Sikken en sejr!
  Og en sejr for en dansk retsopfattelse! Tak!

  De nu sigtede voldelige, venstreorienterede ekstremister, der iklædt sort maskering udførte overfaldene i parkeringskælderen, er tillige grebet af islamismen. De er fuldt ud sammenlignelige med de mordere og forrædere, der under 2.Verdenskrig – grebet af nazismen – havde meldt sig til Frikorps Danmark og det nazitysk-ledede danske terrorkorps, Petergruppen, også kaldet Brøndumbanden.
  Efter krigen kom der et retsopgør med disse uslinge!

 4. Charles Nielsen

  Det nye Israelske tiltag.

  Win Win situation.

  Israelerne er ved at udvikle en sikkerhedsforanstaltning til lufthavne der overflødiggør den nedværdigende private kropssøgning, der følger med kropsscannerne i lufthavnen.

  Det er et rum man træder ind i. Du vil ikke blive gennemlyst, men er der noget der vil detonere ethvert eksplosiv du måtte have på dig.

  Dette synes at være en win-win for alle, uden alt det der sludder om racediskrimination og befamling.
  Det ville også eliminere omkostningerne ved en langvarig og dyr retssag. Retfærdigheden ville indtræffe hurtigt. Sagen afsluttet.

  Rummets uhumskheder fjernes derefter omgående ved automatisk rengøring.

  Du befinder dig i en lufthavnsterminal, og du hører en dæmpet drøn. Kort tid derefter kommer der en meddelelse over højtalersystemet: “Vær opmærksom ventende passagerer – Vi har nu et ledigt sæde på flyafgang XXX….Shalam.” smart ikke??.

 5. Charles Nielsen

  Det er glædelig, men det var sateme osse på tide. Bare så anklageren ikke for venstreorienteret. Helt tilfreds efter 4 lange år er jeg ikke helt tilfreds med, dvs., at der var gået Stampe i sagen.!!
  Nu skrivers der også, at politiet lukkede sagen efter 14 dage, Det kan jeg så ganske udmærket forstå. De er skide rædde for disse venstreorienterede voldsaber + indvandre vandalerne. Nej, De tør kun tage sig af små krimmineller og rokkere. Det er det jeg altid har sagt, endda ofte. Så længe der er Koran og Islam er i Danmark, er danmark ikke en retstat. Fordi der ikke køres efter grundloven. Politikerne myndighederne og politi gør det jo ikke.
  Det ser ud til at Politiets Efterretningstjeneste har strammet lidt op vedrørende dette, med vedholdende politiarbejde opklaret sagen.
  En stor tak til Politiets Efterretningstjeneste.
  Gad vide om der var sket noget i sagen hvis Führeren Adolf Bonnichsen Søvndal waffen stadigvæk var chef med Eva Smith som sekretær. ???