Schweizisk folkeafstemning om masseindvandringen

Efter Times 20 OKT

Oversat af P.H. Bering.

En stærkt højreorienteret Schweizisk Folkeparti-plakat med slogan'et "Nu er det nok. Stop masseindvandringen!"

Et yderligtgående højre-parti, som går mod en rekord-sejr i de almindelige valg på søndag, har bekendtgjort planer om at gøre Schweiz til en indvandrerfri bastion.

Meningsmålingerne viser at det Schweiziske Folkeparti (Schweizerische Volkspartei, SVP) sandsynligvis vil styrke sin position som Europas mest succesfulde populistiske politiske kraft efter en kampagne rettet mod indvandrere, som dets plakater afbilder som sorte støvler, der tramper på det schweiziske flag.

Mod slutningen af valgkampen bekendtgjorde SVP at man nu havde samlet de nødvendige underskrifter til at kræve en folkeafstemning under den schweiziste demokrati-lovgivning om at (landet skulle) trække sig ud at frirejse arrangementerne med Europaunionen.

Dette ville betyde en tilbagevenden til immigrationskvoter fra EU, Storbritannien inkluderet, begrænse adgangen til alpe-landet og vende et årti med åbenhed 180 grader. Schweiz er ikke medlem af EU, men har indvilget i at tillade åbne grænser og beskæftigelse for andre europæere og at tillade dets borgere at rejse og arbejde frit over hele kontinentet.

Silvia Bar, SVP’s vicegeneralseekretær, udtalte at hun simpelthen ønsker at Schweiz skal vende tilbage til situationen som den var før 2002, hvor landet selv regulerede sine grænser og sin indvandring. “Vi har det problem at alt for mange kommer fra Europa, og specielt fra Tyskland. Det siger altid at de er kvalificerede folk, men her snakker vi ikke om professorer i kemi, det er snart enhver, der har en universitetsuddannelse nu om stunder.

Times-journalisten minder om at Schweiz har forbudt minareter ved folkeafstemning og at det muslimske slør blev forbudt i underhuset. Journalisten har derefter en masse broligende ord, men det korte af det lange er at den folkelige modstand mod masseindvandringen er støt voksende.

Påstanden om at SVP skulle være højreextremistisk dokumenteres naturligvis ikke. Det er simpelthen en trossætning, et dogme for vestlige journalister at modstand mod masseindvandring er ensbetydende med politisk højreorientering.

PHB

12 comments

 1. Charles Nielsen

  Ægypten og Tunis har nu Sarialov.
  Libyen får sarialov, takket være angrebapagten Nato, EU og vores krigsliderlige folketing, for de var jo enige alle sammen.
  De fik det jeg altid har sagt, og som jeg har skrevet til til tinget:
  Det ender med Demokrati med Sariaoverbygning.
  Her ser vi at det ender med Saria.
  Vi se også at vores skattekroner er gået til noget lort. Trods den økonomiske krise.

 2. P.H. Bering

  K.Kristensen: Tror du ikke, vi har prøvet en hel del i den retning gennem årene?
  Indtil nu er det ikke lykkedes.
  Det er ikke så enkelt endda!

 3. Kirsten Madsen

  BRAVO Schweiz!
  Der kan næppe være tvivl om, at langt størstedelen af de europæiske befolkninger – desværre det ret tavse flertal – er godt trætte af og bekymret over at være blevet belæmret med den kolossale langt overvejende muslimske indvandring.
  Atter er Schweiz i front, schweizerne har fattet alvoren, og som plakaten antyder, gælder modstanden den islamiske besættelse med dens ultimative mål og krav om islamisering af Schweiz, – det gælder for hele Europa.
  Der er næppe heller ingen begejstring i Schweiz over at huse Tariq Ramadan, ham med “Euroislam”, han er en begavet djævelsk plattenslager, der går Det muslimske Broderskabs ærinde.
  Jeg ønsker Det schweiziske Folkeparti en kæmpe sejr – og ikke mindst at modstanden mod den islamiske besættelse vil brede som som en orkan i hele Europa.

  • Retah Burton

   Nå, du har også luret ham Tariq Ramadan af – ham er da den mest glattungede løgner, der er set længe – men det er en fornøjelse at se ham i debatter med bl.a. Ayyan Hirsi Ali og andre Islam kritikere – for der kommer ham til kort hver gang – Jeg håber Schweizerne smider ham ud med resten af muslimerne! Så han kan tage tilbage til Ægypten, hvor det forbandede broderskab er startet!

 4. Charles Nielsen

  Jammen P.H. Bering. Så er der ikke andet tilbage at gøre, altså det vi ikke må tale om. Ytringsfrihed under ansvar. (-.

 5. C. Petersen

  Tillyke Schweiz, I har fået de rette kort på hånden. Nu må vi håbe at i ved hvordan de skal spilles!
  Når Schweiz danner præcedens idet man må betragte som en national principal sag, må vi håbe at det med tiden vil kunne implementeres til resten af Europa.

 6. einstein

  Wauu! man får jo næsten helt lyst til at flytte til Schweiz så fornuftige nogle af dem er ,altså lige INDEN af de forbyder indvandring 🙂

 7. H.Kristensen

  Det skulle da ikke vaere saa svaert…….SIAD drager ud til smaa og mellem store byer, holder et moede og underretter folk om paragraf 67. saa stemmer de paa SIAD til naeste valg. Der siges saa at 67 skal ordnes ved lov, 69, og det goer SIAD naar de er i regeringen og saa faar ISLAM “LOV” til at rejse hjem hvor de kom fra. Ganske enkelt.

 8. hende

  -Det skal blive spændende at følge svejtsernes kamp mod dette u-væsen, -må det brede sig som ringe i vandet……. 🙂

 9. P.H. Bering

  “Prøve i retten”?
  Det er desværre ikke så ligetil at få noget virkelig kontroversielt prøvet i retten.
  Det kræver som minimum en modig og intelliget advokat(H), der ikke er bange for hverken at blive myrdet af én eller flere kulturberigere eller at gøre sig grundigt upopulær hos magthaverne.
  Desuden kræver det dommere, af samme støbning ved i alt fald to retsinstanser.
  Endelig kræver det naturligvis en ganske betydeligt pengebeløb.
  Kan disse betingelser opfyldes er der for mig ingen tvivl om at islamistiske foeningen kan beordres opløst idet de “strider mod sædeligheden”

 10. Charles Nielsen

  Det ser godt ud, hvis det lykkes at stoppe indvandringen ved folkesfstemning.
  Ligeledes skulle der heller ikke være religionsfrihed her hjemme.
  det er nemlig den største fadæse chr iv har sgt ja til.
  Men vi kan jo slippe af med Islam alligevel. (§67).
  Gad vide om vi snart skal have prøvet i retten, om denne beskidte ideologi til islam er lovlig eller ulovlig.
  Jeg siger: En retstat findes ikke sålænge islam findes i det givne land.

 11. H.Kristensen

  BRAVO Schweiz………..maaske Danmark kan laere lidt. Og det skal vaere lidt hurtigt.