Den islamiske besættelse med islamiseringen til følge

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.

Gunni Jørgensen og Lisbeth Larsen kommer i deres indlæg ind på nogle væsentlige sandheder omkring det altoverskyggende påførte – vi ved af hvem – problem i Danmark, den islamiske besættelse med islamiseringen til følge.

Islam er et af verdens største og mest udbredte problem. Islam og alle denne ideologis – i falskhed svøbt i religiøs klædning – onde gerninger. Islam, indbegrebet af selveste ondskaben, er ved at blive verdens allerstørste problem.

I måneder er vi via medierne dagligt blevet præsenteret for, hvorledes Muhammed-tilhængerne bekæmper hinanden i blodig alvor i egne (stjålne) regioner for at udskifte den ene grusomme leder/bandit med en anden af slagsen. Holdene i Libyen med NATO som udskiftningsspiller for det ene hold.
Bag TV-skærmene har EU-forsamlingen af politikere og Europas borgere kunnet følge kampene. Trofæet, der kæmpes om, er blevet kaldt Demokrati! Hvem har givet det det navn, når det korrekte navn er Sharia, teokratisk styre?

Det er det folkefærd, disse hellige islamiske krigere, Europas politikere med det politisk korrekte vedhæng har budt indenfor i Europa i omkring 40 år, og som har påført os enorme problemer og lidelser af enhver art.

Det er galoperende vanvid, at denne næsten ubeskrivelige skæbne, islamiseringen står til at blive den arv, vi overgiver til vore efterkommere – ikke mindst i betragtning af, hvad vi her i Danmark selv har fået overdraget! Og som Lisbeth Larsen fremsiger: Hvad gjorde du for at bevare vort land, dets frihed, vores grundlov og vores kultur?
Skal vi bare dukke os og lade skammen være vores eftermæle, eller rejser vi os i Danmark, i hele Europa til modstand? Det er ved at være sidste udkald!

2 comments

 1. Kirsten Madsen

  Tak til Harald Jensen!

  Med henvisning til sidste afsnit i kommentaren: Helt enig!
  Spørgsmålet er, om Vestens magteliter reelt ønsker at vende ryggen mod de islamiske landes olieprodukt?
  De alternative energiløsninger går det for trægt med! Indeholder den politiske omtale kontra de forholdsvise spæde tiltag mest en camouflage for høje energiskatter??
  Mvh.

 2. Harald

  Det er rigtig at demokrati handler om at kunne stemme på det parti som er opstillet, men demokrati er meget mere end det, så når de går til valg for at stemme på et parti som vil håndhæve sharia-lov så er det ikke demokrati mere.

  Et demokratisk valg består af partier der vil håndhæve demokratiet, og begge køns lige stilling og det vil et islamisk parti som vil håndhæve sharia-lov fordi de vil respektere Islam ikke.

  Hvis et parti vil indføre sharia-lov i respekt for islam hvad vil de så ikke gøre i respekt for islam, nedslagtning af kristne, Jøder og vantro eller hellig krig ?.

  Et land der er styret af mennesker der håndhæver sharia-lov eller håndhæver det i respekt for islam de skal isoleres og setes uden for indflydelse, der må ikke handles med dem på nogen måder indtil de har indført et demokratisk styre der ikke er ledet af islam.

  Og så en sidste ting, så skal vi have vores egne demokratiske regeringer til at forstå at vi skal satse på vores egne natur resurser, og andre måder at lave olie på for så bliver de islamiske lande uden betydning for de demokratiske lande hvis de kan lave deres egen olie ved planter eller lignende.

  Mvh. Harald Jensen.