De snakkende klasser – (the chattering classes).


Den nye regering har vundet magtens taburetter ved hjælp af ord. Regeringen er domineret af det, Ralf Pittelkow i JP 30.okt.kalder de snakkende klasser – (the chattering classes). Folk, som ikke producerer varer og andre håndfaste ting, men blot ORD. Ord, som manipulerer. Ord, som forfører. Ord, som skaber en ny virkelighed.
Sidste skud på denne stamme er, at ordet “Ghetto” ikke længere må bruges, da det er negativt ladet. Vi skal med andre ord skabe en ny virkelighed. En virkelighed, hvor den grimme og farlige virkelige virkelighed skjules? Her er nogle forslag til nyt ord:

Shariazone
Sharialand
Shariapark
Shariakvarter
Shariaområde

Islamzone
Islamland
Islamkvarter
Islampark
Islamområde

Muslimzone
Muslimland
Muslimpark
Muslimkvarter
Muslimområde

Indvandrerzone
Indvandrerland
Indvandrerkvarter
Indvandrerpark
Indvandrerområde

eller Erobret område
Rent område Befriet område
Vantro frit område
Grønlænder frit område
Kristent frit område
Dansker frit område

Freds-område
Fredspark
Friheds-område
Umma

Dette er blot nogle få forslag. Parallelsamfund, som jo adskiller sig fra det omliggende samfund – (Danmark) – har egne regler og love, som udenforstående ikke har kendskab til. Når parallelsamfund vil leve efter dets egne love, må vi naturligvis ophøre med at betale noget som helst til disse “parallelsamfundsborgere” – ud over en enkeltbillet hjem.

5 comments

  1. P.H. Bering

    Brug af “newspeak” for at styre meningsdannelsen er en gammel socialistisk hobby, som George Orwell beskrev rammende i sin roman 1984.
    I Anker Jørgensens statsministerperiode blev fremmedarbejdere omdøbt til “gæstearbejdere” og gjort til indvandrere. I hans efterfølgers embedsperiode blev den dybt idiotiske fremmedlov vedtaget, og nu er der et stort antal “tosprogede” børn, der ikke kan tale dansk og aldrig lærer det godt nok til at de kan klare højere undervisning.  Tidligere blev tjenestepiger gjort til “husassistenter”, hvorefter Storm P. foreslog at tjenere skulle kaldes “sjus-assistenter” og skraldemænd “smuds-assistenter”. Bønder blev gjort til “landmænd”. Senere blev matroser – Herren hjælpe mig – til “skibsassistenter”.
    Fornylig hørte jeg en repræsentant for Fængselsvæsenet (eufemistisk benævnt “Kriminalforsorgen”) sige at en af de indsatte (eufemisme for fange) er “flugt-truet”. På godt dansk: “Fangen er slem til at stikke af”. – PJAT!!!

  2. Charles Nielsen

    Ja det er ynkeligt: Men vi mangler så lige Frihedsrådet. Denne bør nu oprettes hurtigst muligt.