Theo Van Gogh mindedag

Theo Van Gogh fejgt myrdet af en muhammedaner 2. nov. 2004


Den 2. nov. 2004 myrdede muhammedaneren Mohammed Bouyeri filmmageren Theo Van Gogh. Mordet skulle også dræbe ytringsfriheden, idet alle der kritiserede islam skulle frygte for deres liv.
Denne islamiske taktik har også virket på mange mennesker især på den danske presse og den danske efterretningstjeneste. Den danske presse tør ikke længere genoptrykke muhammedtegningen – ikke engang som understøttelse til forklaring af muhammedkrisen. Men vi skal ikke lade muhammedanere som Mohammed Bouyeri undertrykke vores europæiske frihed. Ingen muhammedanere skal komme og belære os om noget som helst, så lang tid de opfører sig som de rene barbarer. Hvis vi påfører os selv ytringscensur nu, så døde den elskede filmprovokatør Theo van Gogh forgæves, men det vil vi i Stop islamiseringen af Danmark aldrig lade ske. Derfor vil vi nu i en nær fremtid lave muhammed-happenings i hele landet foruden ikke anmeldte muhammed-demonstrationer.

Anders Gravers

6 comments

 1. P.H. Bering

  Til M.A. Madsen:
  Grundloven siger:
  »borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at samle sig ubevæbnede«. (§78, stk.1)
  En demonstration bliver først ulovlig, hvis den fortsætter efter at politiet – med en helt konkret begrundelse – opløser den.
  Det er altså IKKE ulovligt at arrangere en uanmeldt demonstration.
  Følgelig begår SIAD ikke “direkte lovbrud” ved at arrangere eller opfordre til sådanne.

 2. Kirsten Madsen

  JP er kravlet ned i et musehul af forskrækkelse, der bliver den. Det var af vanvare, at den blev indrulleret i modstandskampen!
  I modstandskampen imod den islamiske besættelse og terror er der kun brug for dem, der vil stå ved sit mål!
  Theo Van Gogh, hans minde dør aldrig!

 3. H.Kristensen

  Smil til muslimerne…………goer dem til grin.
  Med et venligt vink………..goer dem til kende.
  At blive “genkendt” er smertefuldt.
  Gaa med masker og vis jeres aerlige ansigt.
  Vaer mange om sagen.

 4. M.A. Madsen

  I opfordrer nu direkte til lovbrud (ikke-anmeldte demonstrationer). Det er jeg sikker på vil interessere politiet.

  Kilde:
  Straffeloven, § 136. Den, som uden derved at have forskyldt højere straf offentlig tilskynder til forbrydelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.

  Så det er slemt når indvandrere og venstreorienterede ikke respekterer Loven’s bogstav, men det er bare fint at I ikke gør det? Hvorfor er I hœvet over Loven?

 5. Charles Nielsen

  Nemlig JES. Jydepotten tør ikke ret meget, men dadle andre for ikke at tegne svinet muhammed gør de til gengæld: http://jp.dk/indland/article2595096.ece
  Nu ang. Bonnie’s magasin har skrevet lidt om Muhammed. Det de har skrevet, tror jeg ikke passe. Finder jeg noget, som ikke stemmer overens med sandheden, får de en påmindelse.
  Bare vent: Der er ikke en eneste bladsmører der tør, tegne Pædofeten, end sige støtte og bakke op om Charlie Hebdos.