Føj Jyllands Posten

Muhammed siger: "100 piskeslag hvis du ikke dør af grin!


Charlie Hebdo fransk satirisk blad, elsket af såvel venstre- som højrefløj i Frankrig for sin stærke satire om aktuelle emner blev igår udsat for et brandattentat udført af muhammedanere der ikke kunne lide at en hel udgave af bladet var blevet døbt Charia Hebdo og hvor deres elskede profet muhammed var afbilledet med teksten: 100 piskeslag hvis du ikke dør af grin!

Efter brandattentatet hvor alt avisens udstyr blev ødelagt står avisen nu uden trykkeri og redaktion. En anden avis har dog stillet lokaler til rådighed for Charlie Hebdo så de vil snart være på gaden igen.

Charlie Hebdo stod op for Jyllands Posten dengang himlen faldt ned over dem da de trykte Kurt Westergaards muhammedtegning. Så forventer man selvfølgelig at Jyllands Posten også står op for Charlie Hebdo, men nej. Det gjorde de ikke. Det turde de ikke p.gr.a alle de terrorforsøg der har været mod avisen. Godt gået Jyllands Posten, I starter muhammedkrisen og stikker derefter halen mellem benene. I burde alvorligt overveje at lukke avisen, da jeres beslutning om ikke at trykke tegningen er et af de aller-alvorligste anslag mod ytringsfriheden. Vil muhammedanerne se det som en sejr at I ikke turde trykke tegningen, eller vil de ikke se det som en sejr? – spørg jer lige selv om det…

Dengang I ikke turde vise Gert Wilders film Fitna men linkede til SIADs side og gav os 600.000 besøg på et døgn var stærkt gået, når I ikke selv turde vise den – og tak for det. Nu kunne I jo igen linke til vores side så folk kan se Charlie Hebdo’s forskellige muhammedtegninger.

Tekst på billedet: Muhammed er overbebyrdet af sine tilhængere. Han siger: "Det er hårdt at være elsket af idioter"

3 comments

  1. hende

    -Spot on, Kirsten! :-)………….
    (Jyllandsposten går måske nu også ind for “BLØD SHARIA”…..!?!? 😦

  2. Kirsten Madsen

    Sådan skal det siges SIAD!

    Lettere omskrevet citat: ” Hvis I vil smage som honning, bliver I ædt af bierne!”