Kvinder vogtet og gennet som kameler

x.jpg

Dette billede fra en nylig protestdemonstration i Ægypten har gået rundt på forskellige arabiske websites. Bemærk rebet omkring kvinderne, der driver dem som kameler og bemærk manden til højre, som holder fast i tømmen og går med dem.

Man har fortalt mig at det er en almindelig forebyggende regel, som skal hindre kvinder i at blande sig med mænd under protestdemonstrationer. Når man tænker på at visse islamiske tekster beskriver kvinder som “hunkameler i løbetid” eller at der er tradition for at nogle mænd skiller sig fra deres koner ved at sige “du får frie tøjler og er løst som en kamel” eller at muslimer lærer at have en bevidsthedsramme med rødder i sand, kameler og reb – er denne fremgangsmåde vel naturlig.
Men uanset hvad; til dem, som mener at historien altid må gå fremad, bemærk at: for halvtres år siden gik det overvældende flertal af ægyptiske kvinder i kjoler, med udækket hår og ville ikke have ladet sig føre i bånd. Sådan er “fremskridt” på arabisk.

Oversat fra jihadwatch af Abu Shaitan

6 comments

 1. Den danske mand

  Problemt med disse links er at man ikke kan bruge dem til noget, ud over at se hvad der sker ind imellem i disse lande. For i de 2 flim ved man jo ikke om de taler for eller imod det der sket.
  Samme er med det billede med kvinderne, man kan ikke læse hvad der står, så derfor ved man ikke hvad de er udtilfredse med. Kæmper de for mere frihed og rebet er et tegn på at de føgler sig bundet af deres mænd, eller hvad?.

 2. Kirsten Madsen

  O.K. P.H.Bering. Schweiz markerer sig i modstandskampen og Spanien ligeså. Hurra for det!
  Herhjemme har vi da også været oppe på mærkerne i forbindelse med opførelserne af stormoskeer m. v. SIAD, SIOE og Dansk Kultur m. fl. gør sit bedste i kampen mod islamiseringen. Jeg antydede blot, at de nævnte og nu med dine tilføjelser får en hård opgave, hvis de fortsat skal klare opgaven alene. Modstanden eller de antimuslimske følelser vokser i Europa. Javel! Hvor meget mere islamisk krigsførelse, islamisering og økonomiske omkostninger skal der mon til, førend befolkningerne vælter ud på gaderne og råber nok er nok og bliver stående? Eller er alt for mange blandt befolkningerne blevet så sløve, ligeglade eller opgivende og villet uvidende – og ikke mindst indoktrinerede, at det ikke vil eller kan ske? Da har de, der vil, en stor opgave for sig.

 3. P.H. Bering

  Nå ja, nogen gør da noget:
  BERN – Det sendte chokbølger gennem det fredelige schweiziske muslim-samfund, da man fandt kropsdele af et svin begravet på grunden til en fremtidig moske, endnu et klart tegn på de voksende anti-muslimske følelser i et europæisk land.
  …….
  Et flyveblad siger:”Denne operation blev gennemført for at protestere mod islams voksende expansion i Schweiz,” og at en lignende vanhelligelse i Spanien tidligere har stoppet et andet moske-byggeprojekt.
  Flyvebladet skriver også at 120 liter blod fra dyrene også var blevet hældt ud over grunden for at vanhellige den og stoppe opførelsen af moskeen.

 4. Kirsten Madsen

  Ja, helt enig! Islam har til fulde vist og bevist sit sande modbydelige væsen for hele verdenen og dermed en helt indlysende nødvendighed af en global bekæmpelse af dette onde. Det rejser spørgsmålet, bliver der gjort noget, hvad og af hvem for at indfri denne opgave? Svaret er i uhyggelig grad beskæmmende – ikke mindst set i lyset af, at det indiskutabelt er på høje tid med en global indsats.
  SIAD, SIOE og SIOA har fattet nødvendigheden og viser vejen frem for en bekæmpelse af islam, der også må omfatte det politiske plan.
  Dette med henvisning til, at de nævnte sammensluttede modstandsbevægelser netop ikke “går efter manden, men efter bolden”, med andre ord SIAD og vennerne bekæmper ene og alene islam og islamiseringen.
  Slut op om en sådan global indsats!

 5. Charles Nielsen

  Islam er værre end Nazismen.
  Nazismen er skovtur, til sammenligning med Islam
  Kurdish girl stoned to death because she falls in love with a boy from a different religion


  ————————————————————

  Sialkot Brothers Brutal Killing Complete Footage

  Her skriver Youtube:
  @ THIS IS NOT ISLAM,This is local barbaric culture. @

  Det gør Youtube, for at dække over Islam’s grusomheder
  ————————————————————
  Two Inocent brothers killed sialkot pakistan.1

  ————————————————————

  Eye Witnesses of Sialkot Brothers Killing — Insaf Do 27 Aug 2010(2).flv*(by Aamir Karianwala)

  ————————————————————

  Der er nok et par af linkene, som kræver login hos Youtube.
  Det siger sig selv. Islam skal fjernes, inden bliver der aldrig normale forhold i denne verden.
  Husk: Det er sket to gange før, hvor islam har prøvet at erobre verden, Hele kloden. Det må for alt i verden ikke ske. Derfor: Skal kloden befries fra islam.