Islam er én stor løgn, siger søn af Hamas

Mosab Hassan Yousef er søn af en palæstinensisk Hamasgrundlægger og leder. Fra 1997 til 2007, arbejdede han undercover for Israels interne sikkerhedstjeneste Shin Bet, som betragtede ham som sin mest værdifulde kilde i Hamas’ ledelse.
Ifølge israelske kilder har oplysninger fra Yousef forhindret snesevis af selvmordsangreb og drab på israelere, afsløret adskillige Hamas-celler og bistået Israel ved at jage mange militante, herunder Yousefs egen far.
I marts 2010 udgav han sin selvbiografi med titlen “Søn af Hamas”. Yousef har siden konverteret til kristendommen og er flyttet til Californien.

Her ses han i et interview med CBS hvor han siger at islam er én stor løgn. Det er hvad SIAD og andre islamkritikere har sagt i årevis, men som tak for at sige sandheden bliver islamkritikere dæmoniseret af danske medier, halalhippier og af ekstreme som de Radikale.

4 comments

 1. mette

  Så længe den eneste bog, Koranen, fattige muslimer ejer og “læser” er der ikke meget håb – så længe der er så mange analfabeter, som der er der i de lande, er det muligt at kontrollere befolkningen = den gamle slave-ejer mentalitet – “lad nu ikke de sorte lære at læse, for så kan de ikke kontrolleres mere” –
  Det er Imamerne, der skaffer “soldaterne” – så længe de har frit spil, vil grupper som Hamas altid have ny “kanonføde”.
  Mosab har fået en uddannelse og har derved lært at tænke selv og have, for os, et mere menneskeligt syn på sine medborgere!
  Håber der kommer flere og flere af hans slags!

 2. Charles Nielsen

  Ja. der er over 1 milliard kule skøre idioter + de danske medløbere at regne. !! Vi skal nok ikke forvendte, at ret mange vil indse løgnen. Håbet er meget meget lille, men den er der.

  Det bedste ville være hvad, islam’s løgn og håbet kan føre til er: En Islamfrit klode.

 3. Kirsten Madsen

  Det er flot!
  Gid Mosab Yousefs sandhedserklæring, “Islam er en stor løgn” må nå ud til alle muslimer, såvel som alle ikke muslimer! Hvad kunne det føre til? Et optimistisk håb for fremtiden, måske?