Schweiziske muslimer raser over svine-begravelse på moskegrund

Dette nye angreb menes at være resultatet af den anti-minaret afstemning, som har plettet billedet af fredelige muslimer i et Europæisk land.

BERN – Det sendte chokbølger gennem det fredelige schweiziske muslim-samfund, da man fandt kropsdele af et svin begravet på grunden til en fremtidig moske, endnu et klart tegn på de voksende anti-muslimske følelser i et europæisk land.

“Siden forbudet mod minareter er islamofobien vokset og der har været flere islamfobiske hændelser, så det her var egentlig ikke overraskende! sagde talsmanden for Schweiz’s Centrale Islamiske Råd, CIC, Abdel Azziz Qaasim Illi, til CNN lørdag 12. nov.
Et anonymt tysksproget flyveblad siger:”Denne operation blev gennemført for at protestere mod islams voksende
expansion i Schweiz,” og siger at en lignende vanhelligelse i Spanien tidligere har stoppet et andet moske-byggeprojekt.
Flyvebladet skriver også at 120 liter blod fra dyrene også var blevet hældt ud over grunden for at vanhellige den og stoppe opførelsen af moskeen.
Islam betragter svin som urene, fordi de er altædende og ikke skelner mellem kød og plantekost i deres naturlige spisevaner, ulig for eksempel køer og får, som kun æder planter.
Muslimer spiser ikke svinekød og betragter svin og deres kød som snavs og usundt at spise.
Illi sagde at handlingen havde “overskredet en linje”, som allerede var blevet skubbet mod muslimerne siden folkeafstemningen i 2009 forbød opførelsen af nye moske-minareter.

9 comments

 1. Den danske mand

  Hvorfor Den muslim???? er det ikke rigtigt det jeg siger? I spiser ikke svinekøb fordi de spiser kød og planter og aligevel spiser i kød og grønt, men siger at grisen er et uren dyr, fordi den gør det. Altså må i være lige så urene, som svinet selv.

 2. mette

  Bin Shaitan – selvfølgelig må man det – der er ikke noget, der hedder “hellig muslimsk jord” i Danmark – det er DANSK jord og som danskere kan vi gøre, hvad vi vil – vi vil nemlig ikke have flere moskeer her og hvis gylle og svineblod kan forhindre det, så er det legale våben – og bedre og fredeligere våben end knive, køller og pistoler, som muslimske unge bruger overfor Danskere –
  Vil I overtage Danmark, så vil I få kamp til stregen – med Danmarks største export artikel – nemlig svinet – hvis det ikke passer jer at leve i et land med masser af svin, så rejs til et andet land, hvor der ingen er – du ved sikkert hvilke lande, jeg tænker på – dette er VORES land, og hvis I ikke kan lide lugten i bageriet, er I frie til at rejse herfra – se det er ægte frihed!!!!!

 3. Den danske mand

  Sidder lige og tænker på noget sjovt. Lage mærke til at muslimer ikke spiser svinekøk fordi de spiser alt, hmm tænker jeg så!!! hvorfor spiser muslimer så kyllinger???? de spiser også både kød iform af orme og insekter samtid med de spiser plantedele. Nu hvor vi er ved det, gør muslimer ikke også det både spiser kød og grønt, eller det er måske noget andet??

  Bare en sjov tanke.

 4. bin shaitan

  Skam dig, Charles Nielsen! Du må selvfølgelig ikke gøre sådan noger grimt noget.
  Du skal også lade være med at smide balloner fyldt med svinepis (gylle) på hellig, muslimsk jord!

 5. Charles Nielsen

  Det kan jeg godt lide det der. Vi skal have hjemmeslagtet gris nu her til jul.

  Benene derfra kan vores vovse ikke tåle, så jeg vil hermed begrave grisens jordiske rester på en Muslimsk gravplads eller moske grund.

  Man kan jo få megen nytte u af disse rester.

 6. King Corner

  Der går meget godt Svinekød tabt i denne sag men jeg tror på at formålet virker Islam hører ikke hjemme i et demokratisk land Så alle der er imod jordrensning i svineblod Rejs hjem