Kvinde pisker koran og sjipper på Khomeini

Interview med iranskfødte Firoozeh Bazrafkan har pisket koranen og sjippet på Khomeini som modsvar til at en iransk kvinde var blevet idømt 99 piskeslag.
Firoozeh bor i Århus og er kunstner og blogger på Jyllands Posten. Hun er en af de fremmeste modstandere af det iranske præstestyre.

Se interviewet med hende her og spred gerne linket overalt på internettet:

6 comments

 1. Fatma

  Jeg er ikke fra Iran, men har været der, synes selv ikke at kvinder har rettigheder, men det var jo jeres egen valg kan man sige, ja måske vidste i ikke det. Men det var jer i 1979 der gik i mod shahen og støtte Khomeini..
  – altså synes selv ikke det er pænt at du pisker koranen, i koranen står der ikke om kvinder skal piskes, så synes faktisk du skal tænke dig om, hvad du faktisk vil.. for det forstår jeg ikke. Jeg synes du kan ytre dig på en anden måde, så hun kan også fange muslimernes opmærksomhed, så de kan også støtte dig op, ellers er dine fjerne ikke kun Iran, men muslimer i Danmark. Jeg er selv muslim, er så set ligeglad med hvordan du ytre dig.

 2. Mariam

  Magen til en klam og beskidt vantro l**** skal man lede længe efter!! Hvem tror hun hun er? Ytringsfrihed, ja op i min røv. Jeg håber virkelig hun får hvad hun fortjener. Hun har VIP billet i helvede og det har i andre desværre også.

 3. Nielsen

  Uwe og Firozeeh er et par dejlige yndlinge.
  Det er smukt, at de vil stå imod de STUPIDE politikere, som bliver ved med at importere muslimer. Med den uundgåelige konsekvens, at vores land bliver ødelagt.

 4. Charles Nielsen

  Sådan nogle kvinder kan vi ikke få nok af. Hun skulle have langt mere opbakning end den hun har nu. For hende håber jeg, at hun ikke færdes i de muslimske miljøer. Til hende: Pas godt på dig selv, jeg vil prøve at støtte dig,
  Virklig godt gået: Firoozeh Bazrafkan.

 5. Kirsten Madsen

  JA!
  Ægte, modig og værdig frihedskæmper, Firoozeh Bazrafkan!
  Til sammenligning er det flovt at tænke på, at mange af 60’er-70’ernes danske lilla-ble-tørklæde-klædte politisk røde kvindesagskæmpere nu sidder som caffe latte smaskende hallalhippier, og sender deres efterkommere ud i et sådant helvede, som Firoozeh præsenterer os for og beklæmper! Det var og blev deres gustne “frihedskampe”!