Gaza-terrorister rammer børnehave i Israel

Sent tirsdag eftermiddag affyrede Gaza-terrorister to qassam-raketter mod det vestlige Negev. Den ene raket ramte en lokal børnehave som heldigvis var lukket lige præcis denne dag. Der var derfor ingen tilskadekomne men der blev anrettet store skader på børnehaven.
Den anden raket ramte i et ubeboet område i det vestlige Negev. Her skete der hverken menneskelige eller materielle skader.

Raketangrebene viser hvor dårlig Israels sikkerhedssituation er i den sydlige del af landet. Stabschef Benny Gantz der sidder i Knesset i det udenrigs- og sikkerhedspolitiske udvalg siger, at hvis man skal have løst sikkerhedsproblemet ang. raketter fra Gaza, vil det kræve en meget stor operation hvis man skal ændre de strategiske realiteter mod Hamas og deres terrorallierede i Gaza.
Men Gantz er også imod en langvarig operation som mange analytikere siger vil være påkrævet, hvis en operation skal have varig indflydelse på Gazas terror-infrastruktur.

3 comments

 1. mette

  Hovsa – Hvad er nu det???
  Hvor er historien om Israelerne, der sender raketter ind i Gaza, og at man derfor sender nogle tilbage for at hævne “drabene” på Palæstinensiske kvinder og børn????
  Den er der ikke, for den eksisterer ikke, – som så mange andre undskyldninger for raketangreb mod Israel, ikke er andet end palæstinensisk propaganda for at legitimere deres konstante aggressioner.
  Hvilke Danske aviser har bragt denne historie? Hvilke politikere har protesteret mod dette?
  Men hvis Israel vælger at gå ind i Gaza efter dette og få fjernet disse raketter, så skal vi nok høre om det –
  Men hvor længe skal/vil Israelerne finde sig i dette – Muslimerne opgiver aldrig at slå jøder ihjel – det er jo en “hellig pligt”
  Hvorfor kan de Danske politikere ikke fatte, at de støtter terrorister, når de støtter dannelsen af en såkaldt Palæstinensisk stat –
  Israel har lige frigivet hundredevis af Palæstinensere (læs terrorister) fra deres fængsler, og dette er så takken, de får – føj for en mentalitet!